Intian ihmemaa

Olinhan minä tuollaisista paikoista joskus (ehkä?) kuullut, mutta… Uskomatonta, uskomatonta, uskomatonta – eksyimme tänään ystävän perheen kanssa Intian leikkipuistoon.

leikkipuisto.jpg

Leluja! Polkuautoja! Uima-allas! Paljon lapsia vanhempineen! Piknik-pöytäryhmiä puiden alla varjossa tai ihanasti auringossa! Kiipeilytelineitä, keinuja ja vaikka mitä! Ja mikä uskomattominta – ilmainen lounas lapsille! Mitä IHMETTÄ?

No, Silvalla oli tietysti oma maitobaari vaunuja työntämässä eikä pojillekaan huomattu ottaa omia ruokailuvälineitä mukaan (niitä olisi tarvittu). Kinkku-vihanneskeitto jäi siis tällä kertaa testaamatta.

Mutta oikeasti – ilmainen lounas. Kaikille alle 16-vuotiaille. Tosta vaan, lautanen ojoon ja jonoon. Käsittämätöntä.

Mieletön paikka. Soitin Joelillekin tätä hehkuttaakseni (mun mielestä ihan käypä syy soittaa kesken toisen työpäivän).

”Joo, mä tiedän, mä leikin siellä koko lapsuuteni”, Joel vastasi.

Öö, ai? No, mieletön paikka joka tapauksessa.

Täältä meidät löytää jatkossa. Usein. Silva ei vielä leikkipuiston ihmeistä ymmärrä (nukkui koko päivän vaunuissa niin, että välillä piti ihan tarkistaa, että onhan se edelleen mukana), mutta äiti on ihan myyty. Intia, vau.

kyltti.jpg

ps. Ratsastin salaa ystävän vanhemman lapsen kanssa kamelilla sillä aikaa, kun ystävä oli vaihtamassa nuoremman pojan vaippoja.

alvar.jpg

Hän tykkää päivänkakkaroista.

Kommentit (8)
  1. Me löydettiin samoihin aikoihin samanlainen paikka täältä meiltä,leikkipuisto Linja.Samanlaiset ihmetyksetkin oli 😀 voiko tämmöstä ollakaan!!aivan mahtava paikka!!
    Ystäväni vinkkasi jo aikaa sitten tästä blogista.Tätä kun lukee niin tulee nauru ja itku ja mielessä nyökyttelen ”just näin” 😀 kiitos!

  2. Intia on yksi meidänkin perheen suosikkipuistoista Helsingissä. Viime kesänä se oli vähän aikaa lähipuisto, kun asuttiin siinä vieressä väliaikaisesti. Nyt mun ollessa Kätilöopistolla, Isi ja Kookos kävi siellä muistelemassa viime kesän leikkejä. Ja tuo ruokailumahdollisuus on tosiaan uskomaton!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *