Isäkuukausi, tuo yhteiskunnan katala juoni

Isäkuukausi, voi miten ihanaa! Vautsi, miten hienosti yhteiskunta on meitä perheitä ajatellut! Moni vieläpä viettää isäkuukauden kesäaikaan, jolloin luvassa on parhaassa tapauksessa monta-monta-monta viikkoa perheen yhteistä aikaa. Niin tehtiin myös me.

Kaivattua, odotettua, ihanaa yhteistä aikaa! Ah!

Mutta het-ki-nen, vilkaistaanpa synnytyksen jälkeisessä jälkitarkastuksessa saatua e-pillerireseptiä. Kyllä: vanhenee kesäkuussa. Ja yllätys yllätys, heinäkuussa neuvolat ovat kiinni tai ainakin toiminta supistettua. Nooh, terveyskeskuksen sähköisellä yhteydenotolla pilleripyyntö menemään, hups kylläpä se vähän venyi…

Ja samanaikaisesti, kappas – vanhemmilla on yhtä äkkiä rutkasti aiempaa enemmän yhteistä vapaa-aikaa. Jea! Oikeastaan ensimmäistä kertaa yli vuoteen. Hmmm. On kesä. On kuuma. On vähän vaatteita. On hiki. Sanoinko jo, että on kesä? Ja lööpit ne huutaa:

seksihelle.jpg

…että arvatkaa vaan, mitä sitten tapahtuu…

Stop the press, nythän mä sen tajusin: oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, miksi juuri se kaksi vuotta on niin tyypillinen ikäero sisarusten välillä…?Isäkuukausi! Kyllä! Isäkuukausi on yhteiskunnan salakavala juoni saada tähän maahan lisää veronmaksajia! Oi oi oi, ja miten kauas juonen lonkerot ulottuvatkaan: on Kela, ja e-pillereitä määräävä lääkäri, ja sitten neuvola ja koko sähköisen asiointipalvelun uudistus – eikä, j*mankauta: ja vielä Pekka Poutakin, kaikki samassa juonessa mukana!

Koska mitä muuta sitä nyt seksihelteellä voisi tehdä, kun tirppa vetelee sikeästi päiväunia ulkona vaunuissa…?

*******

Tulee sitten se vastaus sähköiseen yhteydenottopyyntöön: e-pilleriresepti on nyt sähköisenä apteekissa odottamassa! Sitten heti seuraavien kuukautisten jälkeen ne voi aloittaa. No kiitos. Mutta…

Neuvolan laskelmien mukaan 11.4.2014 on kulunut tasan 40 viikkoa viime kesän seksihelteestä.

 

 

 

 

PS. On vahinkoja, ja on ”vahinkoja”. Ei me oikeasti syytetä Pekka Poutaa. Järjellä oltiin puhuttu ja päätetty mahdollisten tulevien sisarusten sopivaksi väliksi 3-4 vuotta. Mutta mitä teki alitajunta? Venytti pillerireseptin uusimista kuukaudella. Kyllä se alitajuntakin tiesi, miten ne kukat ja mehiläiset seksihelteellä pörisevät. Pörrrr pörrrrr vaan.

Tämän kuului käydä juuri näin. Meidän perhe <3

Kommentit (120)
 1. MITEN tää on mennyt multa ohitse!!!!! Onnittelut, ihanaa. Tuli melkein tippa linssiin töissä lukiessa 😀 Mitenköhän mä aina liikutun tällaisista.

 2. Kainaloinen kana
  27.9.2013, 18:03

  Oi, miten ihanaa! Rutkasti onnea teille! Sattumalta pitkästä aikaa kurkkailin Puutalon kuulumisia. Hitsin hitsi, pitää varmaan alkaa taas seuraamaan, varsinkin kun aihe on juuri nyt hyvin lähellä itseäni 😉

  1. Heeeei kivaa, että olet edelleen kuulolla! Ja mitä-mitä-mitä kuinka lähellä aihe siis on…? Onnitteluiden paikka? 🙂

   1. Kainaloinen kana
    28.9.2013, 16:30

    😀 Eiköhän sitä onnitella saa. Viikkoja on kasassa nyt 6, eli perässä tullaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *