Isin kuva!

Puutalobaby

Eilisellä kyläilyreissulla kaikkien suureksi hämmästykseksi pakanalapsemme näki satoja vuosia vanhassa profeetan(?) kuvassa jotain hyvin tuttua:

"Isin kuva! Isin kuva! Isin kuva!"

Noooh, onhan niissä ehkä jotain samaa.

Kommentit

MM
Maijan matkassa

Hih! Tästä tuli mieleen, kuinka kummilapseni katsoi pikkusiskonsa ristiäisissä Raamatun kannessa ollutta ristin kuvaa ja sanoi "miekka". Ja kyllähän niissäkin jotain samaa on. :)

Kristaliina
Puutalobaby

No joo, niin on! Ja valitettavasti useinhan nämä kaksi esinettä ovat tainneet historiassakin kulkea vähän samaa matkaa... Hmm kumpikohan tuossa muuten Joel... profeetalla on kädessä...?

Ninoska (Ei varmistettu)

Mainioita kerrassaan nämä pikkuiset tarkkanäköiset kaverit! :)
Meidän parivuotias näki vanhan 20 markan setelin, ja totesi heti, että "Pappa!" Noh, kieltämättä tuo meidän pappa saattaa hitusen muistuttaa Väinö Linnaa, mutta kyllä pistää hymyyn suun aina kun kyseistä seteliä vilkaisee..ja poika on edelleen nyt parin vuoden kuluttua samaa mieltä, että pappa se siellä...

Hemmuli (Ei varmistettu)

Tämä naurattaa huomattavasti enemmän kuin se, kun parivuotiaamme näki mummunsa kuvan ja tokaisi "äiti".

tanjatanja
Ei Beigeä

:'D

S-S mobiilisti (Ei varmistettu)

Laiskamato ei jaksa kirjautua...
Tämä samahan siis toistuu meillä edelleen joka kerta kun Niilo näkee mun lukevan tätä blogia ja täällä näkyy Joelin kuva.
Niilon mielestä se on "isiiiiii!" eivätkä pienet aivot voi millään ymmärtää, miksi "isin" sylissä istuukin pieni tyttö :)

Kaveri ansaitsi muutaman extrarusinarasian tässä pari päivää sitten tuumattuaan Kate Winsletin kuvan nähtyään "äiti!!". Mua ei varsinaisesti haittais jos koko muukin maailmaailma kokisi mut hänen näköisekseen.

phocahispida

Haha, nää lasten toteamukset on ihan parhaita!

Eräällä bussipysäkillä oli povekkaammille naisille suunnatun liivimerkin mainos. Kuutti katsoi kuvaa ja totesi haaveellisena "äidin tissit". Kiitos vain, luulisin. :D

Ja eilen keksittiin miehen kanssa maistatuttaa lapsella marinoituja, pieniä valkosipulin kynsiä. Ajateltiin, että puraisee ja luovuttaa sitten. Ei kun tyyppi veti kuusi valkosipulinkynttä ja pyysi vielä lopuksi lisää. Mietittiin, että miten selitetään, ettei uskalleta antaa enempää kerralla, ettei vatsaan ala sattua...

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/01/12/videopostaus-kokkailua/

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä myös nuo valkosipulinkynnet alkoi upota 1,5 vuotiaaseen ja nyt kohta viisivuotiaana syö niitä edelleen aina niin paljon kuin annetaan. Ripuli niistä tuntuu tulevan jos liikaa syö, mutta useamman kynnen voi vetäistä aterian kanssa jos tarjolle laitetaan.

phocahispida

Hyvä että muidenkin lapsille maistuu! :) Meillä myös mm. oliivit, artisokan sydämet ja aurinkokuivatut tomaatit maistuvat... parhaimmillaan lapset saattavat ohittaa vanhempansa herkkurepertuaarin laajuudessa.

MariaH (Ei varmistettu)

Sain juuri luettua tämän blogin kokonaan läpi :) Siihen meni muutamia päiviä (ja öitä) Koukutuin! Tää on _ehdottomasti_ aidoimman tuntuinen blogi, jota olen seurannut. Ja paras, ja mielenkiintoisin ja jajaja.. Kiitos Krista oikein paljon! Et tiedäkkään, kuinka kiva tätä on ollut lukea :) Vaikutatte niiiiin ihanilta ihmisiltä <3 Semmoista haluaisin kysyä, että miten Tiikeri on tottunut ulkoilmaan? Hän ilmeisesti saa vapaana mennä ulos? Meneekö pitkälle, vai oleileeko vain kotipihalla? Ihan mielenkiinnosta kysyn, kun tosiaan kissoista niiiiin paljon tykkään, että niistä voisin jutella vaikka kuinka kauan :) Tiikeri on ihana ja Silvan ja Tiikerin "kaveruus"... oih.. ihanaa :)<3 Niin, ja semmonen tuli mieleen, että millä alalla oot töissä? :) Jotenkin on se Kela jäänyt mieleen? Jos et halua tarkemmin kertoa, niin ymmärrän x)

Miitu (Ei varmistettu)

No hei eiks tää ratkase sen aikasemman kuvatarpeen omaan eteiseen ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahahahah, nämä on niin parhaita! :DD Meidänkin poitsu totesi hiukan epäimartelevasti osoittaen niitä Valion maitopurkkien "löytynyt" -mainoksien polkkatukkaista setää, että "äitin kuva"! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

meidän pakanperheessä, jossa fudista harrastetaan "jonkin verran", esikoinen 5v ollessaan hihkaisi stadikan tornin nähdessään "Äiti, äiti, HJK:n kirkko!" juu, ei fudis ihan uskon asia meillä ole..

Rriina (Ei varmistettu)

Meidän taapero tunnisti minut Harry Potter -dvd:n kyljestä. "Äiti!" huusi hän ja osoitti Daniel Radcliffea.

Kaheliakka (Ei varmistettu) http://kaheliakka.blogspot.com

Siis uskomatonta...Meillä on myös 100-v. puutalovanhus vauva ja 3-vuotias (+ viis muuta lasta). No ei se ole uskomatonta, mutta siis meidän miehet muistuttaa toisiaan jos siis tuo kuva, missä joku partasutti ;) räplää sinun hiuksia...Piti oikeen kuttua isäntä kattomaan, että mitä se tekee tuossa kuvassa :D

Kristaliina
Puutalobaby

Hihi, nytpä täytyy tulla heti sinun tontillesi katsomaan, että onko teidän partasutista kuvia siellä :)

kaheliakka (Ei varmistettu)

http://www.iskajailtatahdet.blogspot.fi/ Tuolta voi käydä kattomassa :) En nyt tietenkään ole nähnyt kuin yhden kuvan sinun miehestä, mutta siitä kuvakulmasta ainakin oli jotain samaa... :)

Minä olen pitäytynyt melko kuvattomassa linjassa

Kristaliina
Puutalobaby

No on joo jotain samaa - ehdottomasti! :)

Kaheliakka (Ei varmistettu) http://kaheliakka.blogspot.fi/

:) aika hassua. Te vaikutatte muutenkin vähintäänkin yhtä hörhöiltä kuin mekin...jään kyllä seurailemaan elämäänne. Millä rv:lla olet menossa?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.