Itsensä ylitys (äiti tanssi lavalla)

Ooooo mä oon niin iloinen eilisestä päivästä!

Ja ylpeä:

Silva istui hienosti kuulosuojaimet päässä Intia-spektaakkelin yleisössä. Jaakko Selinin juonnot olivat kuulemma olleet Silvan mielestä tosi mälsiä, mutta aina heti, kun musiikki ja tanssi alkoivat, oli alkanut viuhtominen ja hytkytys. Voi mun pieni rytmivauva <3

yleisossa.jpg

Mitä vauvan kanssa voi tehdä ja mitä ei (osa x) ?
Vastaus x: VOI lähteä Bollywood-spektaakkelin katsomoon!

 

Joel lähti kaikkia olosuhteita uhmaten kitinävauvan kanssa liikkeelle; itselläni olisi saattanut jo rohkeus pettää… Silva oli ollut känkkäränkkänä koko päivän ja nukahtanut vihdoinkin päikkäreille – ja nukkua posotti vielä kuudelta, kun esitys alkoi seitsemältä. Päätimme jo tekstiviestinvaihdossa, että ei ehkä kannata lähteä huonotuulisen vauvan kanssa liikkeelle. Mutta kun Silva yhtä äkkiä heräsikin hymyilevänä kymmentä yli kuusi, oli Joel napannut vauvan kainaloon ja ampaissut bussiin.
”Mihin te parkkeerasitte vaunut?”, kysyin hengästyneeltä Joelilta pari minuuttia ennen esityksen alkua.
”Ei me ehditty ottaa niitä mukaan.”
 

Ai niin ja myös minä itse. Jeeeeeee, mä tein sen!

Tanssi ei mennyt minulta mitenkään täydellisesti, mutta omasta mielestäni onnistuin ikään kuin esiintymään: eläytymään täysillä siihen tanssiin ja Bollywood-tyyliin ilmehtimäänkin.

Ja oikeasti – tähän tsempattiin ryhmän kanssa itseämme ennen esitystä – jos syksyllä aloittaneella alkeisryhmällä on pokkaa nousta lavalle täysillä esittämään, niin pisteet meille, olisipa esitys mennyt sitten ihan miten vaan!

Mutta hienosti se meni! Jeeeee!

ryhma.jpg

Artistit.

 

PS. Postasin kökkösurkean minivideoklipin Puutalobabyn Facebookiin. Pätkä kuvaa minua muutaman pyörähdyksen ajan koreografian lopusta – Joel olisi halunnut kuvata enemmän, mutta Silva puolestaan olisi halunnut syödä Joelin puhelimen…

Pro-videot ja kuvat lähetetään meille kuulemma myöhemmin, nämä siis omia kökköyksiä todisteena, että olin mä siellä! Jee!

Kommentit (5)
  1. Devika Rani & Jaana: Samaa mieltä – tosi onnistunut show oli ja antoi taas tosi paljon uutta intoa tuohon harrastukseen! Hitsi, miten upeita esityksiä siellä tosiaan oli!

    Ja jee, hyvä Reetta, hienosti hiidetty ja vihreäpalloiltu! Mun pitää kans tsemppailla niiden vihreiden pallojeni kanssa, että edes ensi Intia-spektaakkeliin olisi se 5 kiloa vähemmän sheikattavaa 😀

     

  2. Mahtavaa! Hienot suoritukset koko perheeltä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *