Jee jee jee jee ehdolla!

Puutaloon (tai siis mun meililaatikkoon) tupsahti niin mahtavia maanantaiuutisia, että tein tässä äsken just työtuolijumppapallollani pari ylimääräistä pomppua: jee jee jee!

pupunkorvat.jpg

Nimittäin: Puutalobaby on päässyt ehdolle The Blog Awards Finland 2015 -nimiseen blogikisaan, ja totta kai kategoriaan nimeltään ”perhe”. Ja itse asiassa… Olen ihan huippu-HUIPPU-iloinen ehdokkuudesta, mutta ennen kaikkea olen huippuiloinen siitä, että tuollainen oma kategoria on siellä ylipäänsä olemassa!

Kun tämän bloggaamisen silloin 3,5 vuotta sitten aloitin, minusta itsestäni ainakin tuntui, että vaikka lukijoita heti löytyi, tuolla yleisessä blogiskenessä ”arvostettiin” vain muotia, kauneutta ja muutenkin sellaisia trendikkäitä nuoria cityihmisiä, joilla oli joka päivä uudet merkkivaatteet päällään. Ensimmäisessä blogigaalassani (täällä) olin kai suunnilleen ainoana perhebloggaajana siellä ja hoomoilasena tuijotin avaruuspukuihin pukeutuneita kanssabloggaajia, joista en tunnistanut ainuttakaan. Todella orpo olo oli, ja kun sitten pokkasin sitten Newcomer-kategoriassa voiton (Maria Veitolan tarinoitua yleisön kauhuksi lapsivesien läsähtämisestä kylpyhuoneen lattiaan), avaruuspukuyleisöstä kuului spontaani huokaisu ”TÄH?”.

tuuletus.jpg

Mutta nykyisin tuntuu, että perheblogit ja -bloggaajat ihan oikeastikin tunnistetaan ja tunnustetaan laadukasta sisältöä tarjoavaksi blogeiksi. Ei pelkkää mammojen turhanpäiväistä höpinää, vaan ihan yhtä vakavastotettavaa sisältöä kuin missä tahansa muussakin blogiskenessä. Että niinku hyvä me!!!!

The Blog Awards Finlandissa on siis eri kategoriat, joiden sisältä tuomaristo valitsee voittajat – sekä tietysti yleisöäänestys.

Perhekategoriassa on ehdolla viisi tosi hyvää perheblogia: Puutalobaby, Mamma rimpuilee, Oi mutsi mutsi, Project Mama ja Mutsis on.

Hmmm miten mä tän nyt sanoisin… Äänestäkää Puutalobabya!…mutta jos ette halua äänestää Puutalobabya, äänestäkää ihmeessä jotain muuta noista edellämainituista. Koska… …hyvä me!!!

Perhekategorian ehdokkaat täällä.

…ja Puutalobabya pääsee äänestämään täällä.

HUOM. Jos linkit eivät toimi, kokeile tätä: http://theblogawards.fi/aanesta-suosikkia/

PS. Toki muissakin kategorioissa huippuehdokkaita – omat lempparini Kaikki mitä rakastin (lifestyle-kategoriassa) ja Ruskeat tytöt (kulttuuri, yhteiskunta ja talous -kategoriassa).

Kommentit (28)
  1. Äänestetty ! <3 Ihana seurata sun blogia ja haaveilla ite tulevasta perhe-elämästä 😉

  2. Mulla ei kyllä ole yhtään vaikeuksia valita, kuka saa minun ääneni. Tämä blogi on niin huippu ja sinä Krista ihan mieletön persoona (uskallan sanoa näin vaikken sinua tunnekaan ”oikeasti”). Blogisi on niin elämänmyönteinen ja -makuinen. 🙂 Tsemppiä kisaan, pärjäät varmasti! Ihan huippujuttu!

    1. Kiitos! <3 Ja kiitos myös itsellesi, että olet täällä mukana ja kommentoimassa! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *