Joelin terveiset Sellosta

Sinulle, lukija, joka mahdollisesti tunnistit meidät eilen kauppakeskus Sellossa:

Tahtoisin sanoa, että näkemäsi ei ole meille tyypillistä.

Että lapsemme ovat yleensä hyväntuulisia ja tottelevaisia ja me puolestamme lempeitä ja rakentavia, neuvottelevia ja äärettömän pitkäpinnaisia.

Mutta tosiasiassa olemme juuri tuollaisia aina kun unohdamme, ettei meidän pitäisi koskaan lähteä lasten kanssa mihinkään. Ei Selloon. Ei mihinkään. Mutta ei ainakaan Selloon.

Jos näet meidät uudelleen jossakin, tule rohkeasti tervehtimään. Kunhan siinä samassa yhteydessä muistutat: ”menkää kotiin, menkää kotiin, menkää kotiin.”

(ei kuvia tänään)

PS. Silva sai Sellosta peräti kaksi kerhoreppua. Isi sai alennusmyyntishortsit. Äiti sai pissat päälleen. Seela sai hermoromahduksen.

Kommentit (42)
  1. Taannoin metrossa lapsi karjui koko matkan, että ”MÄ HALUUN JOTAIN!!!” Kaikki matkustajat tirskuivat ja hymyilivät.

  2. Heh, meillä on yksi vain, mutta aika voimakastahtoinen ja kovaääninen. Pääosin kauppareissut on kivoja (päiväkotipäivän jälkeen tehdään ruokaostokset lähikaupassa, jossa on on pikkukärryjä ja sehän on kivaa), mutta välillä pieni nyt vaan vetää pultit jostakin. Se sit ilmenee joko märinänä ja narinana (äiti mä haluun sitä tätä ja tuota, äiti miksei) joka on ihan ä-lyt-tö-män rasittavaa (ja se saa mut herkemmin hajoamaan)…mut joo, sit on tää kun lapsi vetää huutoraivarit kiihtyen nollasta sataan. Sen kanssa en oo enää yhtään herkkänahkainen, siinähän huutaa (sit kun on rauhoituttu, niin keskustellaan taas että miksi se ei ole kiva juttu, että muillekin kaupassakävijöille olisi kiva taata ostosrauha)…kun käydään tuolla parisen kertaa viikossa, niin hlökuntakin vaan hymyilee, kun ne tietää että yleensä minityyppi on lunkisti käyttäytyvä pääosin.

    Ja ainahan sitä voi päättää hermoja raastaneen kauppareissun lähikaupan vieressä avautuneessa Alkossa 😀 (tyttöseni kun kovasti pettyy kun äiti ei aina suostu pyyntöön ”äiti, mennäänkö vielä pullokauppaan”).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *