Jotkut ne osaa. Nukkua.

Puutalobaby

Silva pyörii sängyssä vähän levottomana tänään, on oksennellut illalla. Selvittelen takkutukkasotkujani ja katselen arviolta kolmen sekunnin (joo aika tarkka arvio) ajan muualle. Sillä aikaa vauva on taas tapansa mukaan vetänyt kudotun peiton päänsä yli ja kääntynyt sängyssä lähes poikittain. Joel makaa vieressä täysissä vaatteissa ja pitää vauvaa kädestä."Mulla on vielä vähän nälkä, käyn alakerrassa."

(ei vastausta)

"Hei eihän me näin voida nukkua..."

(ei vastausta)

"Ai sä nukahdit jo..." (hiljaisella äänellä itsekseen)

"MITÄ, MITÄ, en mä nuku, ihan kohta tässä alan vasta nukkumaan."

"Heh ai no miks sä et sitten vastannut mulle mitään?"

"Ai, puhuitsä, en mä kuullut mitään."

No et kai kun sä NUKUIT.

 

(kadehdin)

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Ymmärrän NIIN hyvin!

Terveisin, uneton yökyöpeli.

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, mä kans oon aina ollut ns. huono nukkuja. Heh se neuvo, että jos ei tule puolessa tunnissa unta, pitäis nousta ylös sängystä... Jos mä sitä noudattaisin, en nukkuisi ikinä.

Elina U.
Lentoaskeleita

Kuulostaa tutulta. Silmänräpäyksessä nukahtava mieheni antaa minulle aina niin kullanarvoisen neuvon kun valitan unettomuuttani: "Sun täytyy vaan laittaa silmät kiinni ja nukkua". Vitsit, en olisi itse keksinyt -murr! ;)

Liisa
Osasin!

Hah Rosanna, oma hyväuninen mieheni antoi minulle kerran vastaavan neuvon, joka kuului näin: "Laitat vaan silmät kiinni ja menet tajuttomaksi." Selevä.

Kävin juuri vilkaisemassa jo yöunille uupunutta vauvaa. Siellä se nukkuu yksin keskellä parisänkyä äksänä selällään. :D Lutunen.

Amma (Ei varmistettu)

Niin se vaan menee, silmt kii ja lopetat ajattelun. Meillä mies kadehtii mun nukkumiskykyä. Itte tässä oottelen että ukkeli malttaa antaa unelle periksi ja nukahtaa kunnolla. Ittellä kun olis vielä tsiljoona asiaa hoidettavana..

Melli (Ei varmistettu)

Mä ja kumppani ollaan molemmat aika hyväunisia, jopa siinä määrin että ollaan joskus käyty kokonaisia keskusteluja kun toinen on nukkunut ja puhunut unissaan sattumalta jotain osuvia vastauksia :D Viimeks vielä olin että "kohta sä nukahat ja mä vaan höpisen", ja kas, niinhän se nukkuikin vaikka jotain muminaa tulikin aina vastaukseksi :D

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Ilmoittaudun myös uni-kadehtijaksi. :) Olen varmaan kymmeniä kertoja äiti-urani aikana kuullut, että muista nukkua myös päivisin silloin kun vauvakin nukkuu. Yeah right!

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, mäkään en ymmärrä tota - millä ajalla sitä sitten roikkuisi täällä koneella...?

(Silva juuri nukahti ja minä viihdyin vieressä peiton alla viitisen minuuttia - sitten totesin, että taidanpa kuitenkin juoda lisää kahvia)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.