Kakkaikävä

Tämän jutun otsikossa on kakka ihan tarkoituksella. Että ehkä ne ”voi-v*u-miten-yököttäviä-nuo-äitien-jatkuvat-kakkapuheet-on” -koulukunnan edustajat saattaisivat sen myötä jättää jutun kokonaan lukematta. Tai sitten he juuri klikkaavat tänne kauhistelemaan. Jaiks. Saa nähdä, miten käy.

Mutta kakka on hyvä. Hyvä kakka, hyvä kakka.
(oiskohan ne jo poistuneet…?)

******

Huokaus, eilen me käytiin Viikin Prismassa ja ostettiin perunaa. Me itse emme syö perunaa juuri ollenkaan. Ehkä arvaatte, mitä tämä tarkoittaa: tänä viikonloppuna Silva saa suuhunsa ensimmäistä kertaa jotain kiinteää.

Silva täyttää siis ensi viikolla puoli vuotta, ja tähän asti on menty täysimetyksellä, vain yhden kerran on korviketta maisteltu parinkymmenen millilitran verran. Jos minusta olisi kiinni, voisin täysimettää tuota mukeloa vaikka kouluikään asti – ajatus lapsenruokavalmistusrumban kytkemisestä tähän arkeen ei jostain syystä (laiskuus?) oikein nappaa…

Ai niin, se kakkajuttu!

Mikä on siis päällimmäisenä äidin mielessä kiinteiden aloituksen kynnyksellä? No tietysti se kakka. Kiinteiden myötä kakan koostumus (näin minulle ainakin on kerrottu) muuttuu tavalliseksi yök-yök-haisukakaksi. Ja voi, miten ikävä minulle tulee tuota ihanaa maitokakkaa!

Oi se ihana makealta tuoksuva (meillä melkein nestelmäinen) vaippaan vauhdilla äänitunnisteiden kera plörähtävä maitokakka, jonka aromia iity- ohimennen kuvasi hajuvedeksi. Ja jopa se selkäkakka, se aina Ruskovillan bodylle ryöpsähtävä selkäkakkaOh!

Joudumme ehkä tekemään lisää vauvoja saadaksemme maitokakan tuoksun takaisin tähän taloon.

 

Kommentit (17)
  1. Kain on Piltillä ja muksulla hyvin kasvanut myöskin! Välillä olen kasviksia aja hedelmiä soseuttanut, mutta nuo kala ja liha on tällaiselle viimeiset 20 vuotta kasvisruokavaliolla eläneelle äidille erittäin vaikeita, eli Kain saa kyllä lihansa syödä pilttipurkista kolmevuotiaaksi asti.

  2. Liisa: 😀 !!!!!
    (kiitos – sait just mun mega-ahdistuksen vaihtumaan meganaurunpyrskähdykseen 😀 )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *