Keskiviikot <3

Äh, taas mä olen aikeissa kirjoittaa, miten iiiiihanaa kaikki on. Hmmm alkaakohan tää olla kohta jo ihan vähän ärsyttävää…? 🙂

*******

Niin että näistä keskiviikoista halusin vaan sanoa. Että hitsi onpa kivaa. Joelin keskiviikkovapaat jatkuvat siis nyt toista kuukautta (hänen töihinsä on sovittu kolmesta kuukaudesta), ja olen kyllä niii-iiin iloinen tästä ratkaisusta.

Esimerkiksi tänään kävin ensin kampaajalla etutukkaa siistimässä, ja sitten lounastettiin koko perhe Töölössä pienessä thaimaalaisessa Thai Manhorassa. Kaikessa rauhassa. Silva istui reippaana syöttötuolissa ja vilkutteli innoissaan katosta heijastuvalle peilikuvalleen. Kotimatkalla ihasteltiin ja ihmeteltiin, miten rauhallinen ja sopetutuvainen pikkumukula meillä on.

Ihan pientä, tiedän – mutta niin kivaa.

On aikaa oleskella. Sitä tähän elämään kaivattiinkin.

*******

Taloudellisesti nämä isin keskiviikkovapaat aiheuttavat kyllä pienen miinuksen perhebudjettiin. Teoriassa. Käytännössä sitä ei olla oikeasti vielä kunnolla tilillä huomattukaan, kun me ollaan muutenkin tosi-tosi säästäväistä porukkaa. Rahaa menee oikestaan vaan Prismaan ja laskuihin. 

Ja eipä nyt sitten puhuta sen enempää tuosta 8 euron lounaasta – se oli meille nyt aivan täysin huikentelevaista 😀

Aika on nyt tärkeämpää kuin raha.

Näppäränä tyttönä päätin myös pitää viime vuonna kertyneen kesälomani tähän saumaan, helmikuussa – kuukausi täyttä palkkaa on oikein tervetullutta ennen hoitovapaan alkua.

*******

Ei mulla kai muuta tänään. Käperryn nyt sohvankulmaan kahvikupin kanssa neulomaan meille uusia sohvatyynyjä.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

 

PS. Seuraavaksi mun täytyy varmaan kirjoittaa Jostain Ihan Paskasta. Jotta maailma pysyisi tasapainossa. Eikä menisi ihan lässytykseksi tämä bloggaajaelämä.

 

PSS. Tsihihihihihihi siitä Jostain Ihan Paskasta puheenollen – tää tulikin nyt aikaisemmin kuin kuvittelinkaan 😀 Joel taisi saada sieltä thai-paikasta ruokamyrkytyksen.

Kommentit (14)
  1. Ihanaa kun Kristaliina jaksat hehkuttaa hyvistä päivistä! Sun hyvä tuuli on tarttuvaa. 🙂

    Celialle hurjasti tsemppiä gradutaisteluun! Mulla on sama operaatio meneillään, tosin ilman vauvan apua, mutta kaikki kivat extra-kurssit kummasti hidastavat etenemistä.. Ja ehkä se kuuluisa motivaation puute. 😛

  2. Siis joo, teen gradua nyt. Huh. En oo siis saanut aikaan kuin yhden kappaleen, aineistonkeruun ja epämääräistä aineiston läpikäyntiä. Aloitin syksyllä. Olis vaan pitänyt hoitaa se silloin aikanaan, koska ei tää kivaa ole. Lähinnä ärsyttää se tunne, kun aina päikkäriaikaan päässä takoo ”pitäis tehdä gradua”, vaikka todellisuudessa joinakin päivinä sitä on niin väsynyt, että kahvinkeittokin tuntuu saavutukselta. Välillä teen illalla jotain, kun mies leikkii lapsen kanssa, mutta silloinkaan en pääse oven taakse omaan rauhaan, kun on niin pieni asunto 😀

    Parempaa aikaa gradun tekemiseen ei kuitenkaan enää tule, joten nyt se on pakerrettava kasaan 🙂 Mun alalla vakkaritöitä (tai oikeastaan pidempiä sijaisuuksiakaan) ei voi saada ilman tutkintoa. Mutta ei tätä mun touhu reippaaksi voi sanoa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *