Kiitos, kunnallinen terveydenhuolto

Lämmin kiitos sille terveyskeskuslääkärille, joka tänä aamuna yllättäen peruutti  lääkärinaikani. Muuten me oltais tällä hetkellä talvirenkaattomien Bugiksiemme kanssa jumissa jossain tuolla:

myrakka.jpg

Hrr.

…ja kun sanon ”lämmin”, en oikeasti tarkoita sitä. Puutalon lattiat ovat niin kylmät, että Silva saa leikkiä tänään leikkikehää matkivassa pinnasängyssä.

Talvi on tullut puutaloon. Sisälle.

Kommentit (26)
  1. Palvelu on kyllä nii-iin tärkeää. Itse asiassa meilläkin oli tuolla Lastenturvassa vähän nuiva käynti: meidän edellä oli pariskunta ostamassa kamaa lahjakortilla, ja jotenkin myyjillä oli siinä päällä ihan älytön sekaannus ja sähläys. Seistiin siinä talvivaatteissa hikisinä varmaan 15 minuuttia. Noh, meillä oli sylintäydeltä mukana kaikkia ex-tempore ”oi miten ihana pehmokettu” -ostoksia ja siinä seistessä, kun oli aikaa, alkoi järjen ääni huhuilla. Ensin vein muistaakseni ketun pois, seuraavaksi kalliin leikkikaaren, sitten aurinkolasit… Lopulta kassalle päästyämme oltiin viety kaikki ylimääräinen pois ja ostettiin vain se, mitä oltiin lähdetty ostamaan. No, säästettiinpä.

    Vauvanpulkka menee varmaan hankintaan meilläkin!

    M-M: Oi, mä haaveillen muistelen noita potkukelkkoja! Täällä ei porukat oikein meinaa edes uskoa, että pohjoisessa potkukelkka oli ihan varteenotettava talvikulkuneuvo! Mä menin vielä yläasteella useimmiten talvella potkukelkalla kouluun – oi, mitkä vauhdit sillä sai. Jalkakäytävätkin hiekotettiin niin, että potkukelkalle jäi tilaa!

    Täällä ei potkukelkkoja näe. Eikä niillä tosiaan pääsisi liikkumaankaan, kun kadut tosiaan täyshiekotetaan tai suolataan. Oi, potkukelkkaikävä <3

  2. Lastenturvasta ei kyllä kannata ostaa mitään. Saatiin meinaan niin luokattoman huonoa palvelua, kun oltiin syöttötuoliostoksilla. Valitettavasti tehtiin kaupat, kun oltiin sinne asti ajettu. 

    Pyöräkärry härdelli on täälläkin mietinnässä. Isoista pyöristä ois varmasti hyötyä talvella vaikkei lisäsuksia hommaiskaan. Noi ahkiot on niin sikakalliita yhdenasian välineitä, että omilla hiihtokilmoetreillä ei sellaiseen kyllä tuu mielenkään sijoittaa. Olen kyllä kuullut, että ovat tosi hyvät ja toimivat siihen yhteenasiaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *