Kirahvifilosofiaa

Kirahvit muistuttivat tänään jotain tärkeää:

kirahvit_kalenterissa.jpg

Tuossahan tuo perhekalenterin kuva on ollut näkyvillä kohta jo kokonaisen kuukauden – mutta jotenkin vasta tänään oikeasti huomasin sen. Ja viesti osui ja upposi.

Vaikka arki kahden pienen lapsen kanssa on yhtä kaaoksenhallintasirkusta, yksi asia oli ensin. Ja sen yhden asian ansiosta on tämä kaikki muu. Rakkaus.

”Rakkautta ei saa unohtaa!”
Ei koskaan!”

Kommentit (7)
 1. Ihana blogi!
  Nyt on kysyttävä tuosta ihanasta kalenterista, minkä ”merkkinen” on ja mistähän putiikista mahdollisesti löytyisi vuodelle 2015?

  1. Suomalainen kirjakauppa se tais olla! Nimi näyttäis olevan ankeasti vaan ”hauska perhekalenteri viidellä sarakkeella” 🙂 Meidän kalenteri on kyllä mallia syksystä syksyyn (oisko jotain heinäkuu 2014 – elokuu 2015), en tiedä onko pelkästään sellaisia tolla kuvituksella, vai oisko myös perinteisiä tammikuusta joulukuuhun -malleja…

   1. Kiitos nopeasta vastauksestasi 😉
    Yritinkin katsella tuossa joitain kirjakauppojen sivuja kalentereista, joissa tarpeeksi sarakkeita, mutta tarttee mennä käymään kaupassa katsomassa.
    Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi!

 2. Minulla on keittiön seinällä sama kalenteri ja vajaa viikko sitten tajusin nostaa katseeni kalenterin kiireisistä merkinnöistä ja pysähdyin liikuttuneena katselemaan tuota kuvaa..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *