Kissa

Puutalobaby

Sieltä se tuli!

Se tuli pikemminkin hymyn takaa ujosti kuiskaten, ei mitenkään huutomerkkien kanssa eikä painokkaasti.

Mutta ihan oikein se tuli: "kissa".

Heti reissusta palattua oli aika selvää, mikä Silvan ensimmäinen sana tulee olemaan. Äiti on painokkaasti, jopa käskien "ti!" ja isi on pehmeä "isss....", mutta oh - se kissa. Sitä täällä on nyt treenattu.

Ensimmäinen asia heti aamusta on innostunut osoittelu ympäriinsä: missä se on? missä se on?
Sssss!
Khhh!
Sssssa!

Haluaako se kissa tämän minun sukkani?


Niin kuin aiemmin kirjoitin, Silvan ja Tikrun välinen rakkaussuhde on onneksi nykyisin molemminpuolinen: Silva paijaa kissaa yllättävän hellästi ja pehmeästi, ja Tikru nauttii eläkeläiskissan itsetietoiseen tapaansa päästyään taas takaisin talon keskipisteeksi.

Kisssanpusku vs. naperonhalaus.
 

Silva on aivan liikuttava, kun se kiikuttaa Tikrulle kirjaa, sukkaa, palloa ja lempilelujaan. Ja yrittää pussata kissaa karvaiselle poskelle.

Tikru puskee, puskee ja kehrää:
"Tuo on kissan tapa halata", minä yritän selittää.

Kommentit

Hosuli
Hömppäblogi

Apua miten suloista. :)

Kuu (Ei varmistettu)

Voih, ihana liikuttavan suloinen ystävyys!<3

phocahispida

Ihania! 
Meilläkin näkyy jo sellaista hellimistä, mistä toinen kissoista osaa nauttia - toiselle taapero on vielä liian hurja ilmestys äänineen ja sähellyksineen, mutta tätä tarkkaillaan kiinnostuneesti kauempaa.

Ja taaperon ollessa "harmiton" eli äidin vieressä tissillä/päiväunilla, silloin tullaan kyllä viereen kehräämään niin että se kuuluu useamman huoneen päähän. Silloin myös pusutellaan ja pusketaan lasta.

Koiran ja vauvan vuorovaikutus on sen sijaan päässyt jo ihan uusille urille viimeisten viikkojen aikana, sain jopa aikaiseksi videokuvattua touhua:
http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/tiivistamme-laumaa/

jjonaa

Silvasta tulee mieleen ihan meidän tyttö näissä kissa jutuissa. Meilläkin halitaan ja viedään milloin mitäkin kissalle. 

Onneksi meilläkin leppoinen kissa, nimeltä tikru ;)

littleB (Ei varmistettu)

Awwww <3

Awww.. Ihana <3 Tällasista tulee aina niin hyvälle mielelle. :)

Liisa
Osasin!

Ihana kissatyttö! :)

Meillä äiti ja isi ovat jo pariin otteeseen tulleet ja menneet jonkin muun taidon kehittymisen tieltä. Tällä hetkellä tuntuu, ettei varastossa ole oikein mitään kunnon sanaa kun ei ja annakin ovat ehkä vähän unohtuneet. Itse olen kuulemma alkanut puhua hyvin myöhään, mutta puhunut sitten heti "täydellisesti" kokonaisilla lauseilla. Saa nähdä, miten Ilo kehittyy. Tänään hän tervehti minua aamupäivällä herätessäni (kyllä, nukuin pois krapulaa univelkaa eilisen tuuletusreissun jälkeen EKA KERTAA SITTEN RASKAUDEN) painamalla naamansa läpinäkyvän laatikon pohjaan ja irvistelemällä. Eli tarpeellisia taitoja täälläkin opitaan!

Kristaliina
Puutalobaby

Iiiiiih! <3 Kiitos!

Devika Rani (Ei varmistettu)

Oih, voi kuinka suloista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.