Kisulin uudet vaatteet

Kop kop kopu kopu kop puuta – piiiiitkällinen syyskauden flunssa taitaa olla jo ohi. Heh kohtahan sitä sitten on taas valmis kevään vastaaville. Ai niin, ja joulunakin ollaan tietysti perinteisesti kipeitä! Ja Uutena Vuotena, luonnollisesti.

Mutta asiaan.

Kolmen viikon sisälläolo alkoi jo välillä vähän syödä naista ja naperoa, mutta onneksi tirppanen on näpertelijälaatua. Tehtiin muovailuvahasta naan-leipiä, ja askarreltiin-askarreltiin-askarreltiin, etenkin tarroilla ja magneeteilla.

Ehkä suurimmaksi menestykseksi osoittautuivat kuitenkin nämä:

askartelija.JPG

Hmm eräänlaiset kissa…tarra…paperinuket? Eli kisunuket, joille voi pukea ja riisua tuollaisia uudelleenliimautuvia tarramuoviläpärevaatteita ja -tavaroita.

Megahitti.

askartelija2.JPG

Tässäpä siis joululahjavinkki, jos teiltäkin löytyy tällainen pieni askartelijapaskartelija <3

Kisuteeman lisäksi näitä oli myös koira, ostopaikkana Suomalainen Kirjakauppa (Kauppakeskus Kaaresta), hintaa en muista. Sori.

kisut.JPG

Ikäsuositus näköjään 6-11 vuotta, mutta ei kannata antaa sen hämätä – meidän kaksvuotiaalle ainakin just ikätasosopivaa ajanvietettä 🙂 Pieniä osia kyllä on, eli varoituksen sana jos on suuhunlaittamistaipumusta. Meillä nää täytyy pitää visusti poissa kaikenlaitansuuhunvauvan ulottuvista.

Itse asiassa nää on aika kivaa ajanvietettä äidillekin:

valmis.JPG

Ite tein.

Kommentit (18)
  1. Voi älä Krista kiltti suosittele Suomalaista kirjakauppaa, se on ihan tylsä monopolikauppa, joka on tappanut kaikki pienet kilpailijansa pois markkinoilta… Katsokaapa vain, missään pikkukaupungissa ei enää ole omaa kirjakauppaa, on vain Suomalainen. Ja niitä kirjoja, joita se ei ota valikoimiin, ei sitten vain saa. Koskee esim. kaikkia vähänkin vaihtoehtoisempia sarjakuvia. Paperiosasto on kyllä hyvä – ja niin Tiimarikin joutui lopettamaan.

    1. No höh sentään! …mutta sieltä tää tosiaan vaan ostettiin ja ois ollut hölmö jättää ostopaikka mainitsematta 🙂 

      Heh Joel muuten ostaa kaikki kirjansa Amazonista. Että silleen, ei ehkä ihan hyvä vaihtoehto tuossa paikallisentukehtuismielessä sekään…

  2. Ja Djecoa maahantuova firma on Herttoniemessä, meillä mummu käynyt siellä tontunhommissa <3

    1. Hiiviskettu siis nimeltään 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *