Kohderyhmä: hermoheikot vanhemmat? (kyllä, just me)

Hmm, nyt en oikein tiedä, mitä tämä ostos kertoo minusta. Ainakin sen, että en todellakaan taida olla sellainen rento huoleton luomuhippiäiti, joka salaa haluaisin olla.

monitori.jpg

Tämä tuli siis Amazonista. Angelcare Movement & Sound Baby Monitor. Hmm. Tuo levy siis laitetaan vauvan patjan alle ja masiina hälyttää, jos sensori ei ole havainnut liikettä 20 sekuntiin. Lisäksi laitteessa on ilmeisesti aika hyvälaatuinen erillinen itkuhälytin.

Järkytyksen jälkimainingeissa tämä tuntui täysin järkevältä ostokselta. Ja tavallaan edelleenkin: ei tämä loppujen lopuksi ollut paljon tavallista itkuhälytintä kalliimpi. Lämpötilavahdistakin on varmasti hyötyä kesän vaunupäikkäreillä. (seli-seli?)

Liikesensorista sen sijaan – no, Silva on nyt siirtynyt äitiyspakkaussängystä meidän viereemme nukkumaan, joten sensorilla ei juuri nyt taida olla käyttöä. Ehkä sen voisi laittaa alakerran päikkärisänkyyn? Vaunuihin? No, ainakin sitten tämä tulee varmaan käyttöön, kun Silva siirtyy perhepedistä omaan sänkyynsä. 5-vuotiaana? 🙂

Mutta tämä! Monitorin laatikossa lukee: ”It’s tough being a parent. You can’t help but worry about your baby every minute of every day, even when your baby is sleeping soundly…”

Aaaaaaaaa! Olemmeko me siis nyt tuollaisia ”joka päivän joka minuutti” -hermoheikkovanhempia? Emme kai? Emmehän? Ihan muuten vaan tämä hankittiin. Ööh.

enkeli.jpg

Enkelimuotoilu viestittää: ”Ei, et ole ollenkaan hermoheikko – olet vain huolehtiva rakastava vanhempi, joka haluaa lapselleen parasta. Niin kuin että se pysyisi hengissä.”

Kommentit (3)
 1. Joo totta: huuto.netissä menee varmasti kaupaksi sitten, kun siitä päätetään luopua!

  Mä kans pelkäsin alussa tosi paljon sitä, että jompi kumpi meistä nukkuisi vauvan päälle – etenkin kun Silva oli niin pienenpieni… Nyt kun hän alkaa olla jo ”oikean vauvan” mitoissa, olen uskaltanut alkaa ottaa jo viereen (oman tyynyn/kasvojen viereen) ja se on tuntunut hyvältä nukkumajärjestelyltä nyt yöllisten vatsavaivojen takia: näin pystyn samalla puoliunessa silittelemään vauvaa ja taputtelemaan peppua 🙂 Mutta en kyllä tiedä, kuinka pysyvä tämä(kään) nukkumajärjestely on, täytyy katsoa ihan tilanteen mukaan.

  Oih 13 tunnin yöunet kuulostaa kyllä TAIVAALLISELTA! Oi kun saisi joskus edes sen kolme tuntia yhteen menoon… 🙂

  Neenee: Mukavaa Kuusamon-lomaa! Me ei tänä kesänä sinne asti varmaan lähdetäkään, käydään vaan äidin luona Sotkamossa. Onkohan siellä jo kovasti hyttysiä, hrrr… Kivaa, pysykääpä siis kuulolla Kuusamostakin! 🙂

   

 2. Meillä on tämä: http://www.nannysuomi.info/index.html . Ja ollu joka euron väärti:) Yölläkin riittää, et vilkasee vilkkuvaa valoa, niin tietää et vauvalla kaikki hyvin:) Mä oon nukkunu vauva vieressä kaks yötä ja ikinä en oo niin huonosti nukkunu. Näin koko ajan unta, et käännyn vauvan päälle. Tiedän, ettei se oo mahdollista, mutku siskon chihuahuan nukkuminen samassa sängyssää aiheuttaa ihan saman reaktion:D Ihan samaa mieltä oon hanna.k:n kans eli jokainen tyylillään eikä omia valintoja tarvi sen kummemmin perustella (tietty niin kauan ku eivät ole haitallisia vauvalle).

  Me suuntaamme perjantaina kesän viettoon Kuusamoon liki kolmeksi kuukaudeksi. Pysymme silti toki kuulolla:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *