Kolme juhlaa yhdellä iskulla

Tämä ei ole mikään uutisväläys; minä en ole mikään sesonkisisustaja. Tuntuu vaan, että niin moni saa jotkut megakicksit siitä, miten oma koti kaikenmaailman sohvatyynyillä ja sisustusasetelmilla muokataan joulu-, kevät-, pääsiäis- ja tiesmikäkissanristiäismoodiin. Ja kaunistahan se on. Mutta välillä sitä (etenkin blogeja ja sisustuslehtiä lukiessa) tulee itsekin luulleeksi, että se sellainen kodin sesonkituunaus olisi jotenkin must. Että niin sitä kuulkaas vaan kuuluu tehdä, etenkin nyt, kun on lapsia.

He he he ja etenkin kun bloggaan. Kun kaikki muutkin ja silleen.

Mutta kun tutkailen tuonne jonnekin ihan omaan sisinpääni, siellä jokin ääni sanoo, että uhh karsee vaiva. Itseaiheutettua kiirettä. Turhaa stressiä. En suostu. Ontäsnytjooparimuutakinjuttuajustnytpäällä, ei ehi.

*******

Ei siinä mitään – onhan niiden jouluvalojen äärellä ihan ihanaa tunnelmoida. Oi, miten tykkäsinkään esimerkiksi nyt meidän joulukoristellusta kodista. Mutta just, kun ne on saanut laitettua ja niihin tyyliin viisi kertaa vilkaistua, niin häh häh hää, tämäpäs onkin nyt sitten loppiainen eli joulukamat nyt vaan mars ulos suit sait, jos aiot olla taas aikasi tasalla; kyllä nyt taas jokaisen itsensä kunniottavan ihm… …bloggaajan pitäisi jo pähkäillä tulevan kevään sisustusvärejä.

Äääääh. Uhh karsee vaiva.

Vastahan tuo kuusi tuohon nurkkaan pykättiin.

kuusi.JPG

Katsokaa nyt, miten ylpeänvihreänä se vielä tuossa koristeiden riisumisen jälkeenkin seisoo!

Meinasin kirjoittaa, että sitä paitsi tuo ihmekuusi ei edes yhtään varista. Sitten satuin hengittämään siihen päin, ja… ….ripi rapi ripi rapi ripi rapi ohhoh.

Okei joo joo joo, luovun siis kuusesta.

Ikkunatähdestä luovun (jos viime vuoden merkit pitävät paikkansa) aikaisintaan maaliskuussa.

*******

Mutta. Täten ihan tälleen omavaltaisen yhdennaisenmielipiteenä suureen ääneen kuulutan, että sisustussesonkiajattelu on niiiii-iiiin last season. Tässäpä teille nouseva trendi: kaikki juhlat yhdellä iskulla -sisustustyylisuunta!

Joulu, pääsiäinen ja viime kevään naperosynttärit samassa kuvassa – olkaa hyvät! Täs on kuulkaas nyt j*mankauta sisustettu.

kolme lähis.JPG

Joo. Tää on paljon enemmän mun juttu. 

Kotoinen karnevaalitunnelma, kiitos!

munat.JPG

…ja kohtahan taas on pääsiäinen.

Kommentit (23)
  1. Kyllä meilläkin siis vielä noi kaamosvalot on sisällä ja ulkona. Ei niitä voi ottaa pois ennen kevättä! 🙂 Varsinaiset joulujutut sai kyllä jo lähteä ja tehdä tilaa sille keväälle.

  2. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *