Kolme päivää!!!

Puutalon elämä juuri nyt on aikamoista eloonjäämistaistelua ja perustarpeiden tyydyttämistä. Vauva sinne, tutti suuhun, odota, tirppa tänne, odota kulta hetki, hienosti kulta, vauva huutaa, odota äiti ottaa vauvan syliin, hyvä kulta, ruoka pöytään, hienosti rakas, äiti tässä imettää, joo äiti ottaa huikan masulääkettä, onko hyvää, hienosti sä syöt, oota äiti pesee kädet ja suun, vauva pois, tutti suuhun, odota kulta, hienosti rakas. Ja silleen.

Masulääkkeestä puheen ollen: pikkasen korventaa. Ensin kuvittelin, että sisäelimet tuolla vaan liikkuvat takaisin omille paikoilleen.

Sitten kuvittelin, että ehkä kuolen. 

Kolmantena itsediagnosoin, että okei ehkä tässä on tullut vedettyä vähän liikaa kahvia ja Cokista. Ja Joel kipaisi apteekista (omalta melkein-vatsahaava-ajaltani ja tirpan refluksiajalta tutun) turvajuoman:

gaviscon.JPG

Sain muuten Instagramiin monia muitakin vinkkejä mahakorvennuksen hoitoon – kiitos! Täytyy testata, jos tämä vaiva vielä jatkuu. Toivottavasti ei jatku.

*******

Ai niin, toi otsikko! Kolme päivää!

Yhtä äkkiä kalenteri nimittäin paljasti jotain ihan käsittämättömän hienoa: Joelilla on tämän päivän jälkeen enää kolme päivää töitä ennen kesälomaa! Ette voi uskoa, millainen helpotus tämä on… Tai ehkä voitte, jos olette viime aikojen bloggauksia lueskelleet. Pikkasen on puutalossa väsymystä havaittavissa.

Ja ihanuushehkutus jatkukoon nyt, kun siihen pitkästä aikaa on aihetta: viisi ja puoli viikkoa lomaa! Vau. Me kun kuviteltiin, että viimekesäinen kuuden viikon yhteinen kesäloma olisi ainutkertaista luksusta. Mutta ei: wohoo, kertyy sitä tälle kesälle melkein yhtä paljon. Joel nimittäin aloittaa elokuussa piiiiitkän opintovapaan ja pitää sitä ennen tietysti kertyneet lomat pois. Wohoo, wohoo, wohoo!

Että kyllähän mä nyt kolme päivää jaksan. Elämä voittaa. Odotukset tulevalta kesältä ovat huipussaan. Samoin suunnitelmat ovat tähtitietelliset, viime vuoden tapaan ei aiota tehdä mitään. Parasta. Viime kesänä päästiin jopa niin rentoon tilaan, että (kröhöm) tehtiin tuo yks vauva. Jaiks siitä tulikin mieleeni, että…

Note to self: ehkäisy. ehkäisy. ehkäisy. muistamuistamuista resepti mukaan ens apteekkireissulla. MUISTA MUISTA MUISTA!!! MUISTAAAAAH!

Kommentit (21)
  1. hmm, olet varmaan jo ajatellut että kofeiini voi olla se juttu, joka valvottaa Seelaa 🙂 Tsemppiä vieroitukseen, nautintoaineet on niin ihania.

    1. Meillä ainakin aiheuttaa nautintoaineet mahanpuruja pienelle. Joten täällä unelmoidaan ajasta, jolloin saa juoda niin paljon kahvia kuin haluaa, syödä rajattomasti suklaata, nukkua mahallaan ja syödä kunnon lääkkeitä jännetupintulehdukseen. Kahvia ja colaa oon sentään vähän voinut juoda, yhteensä max 2 mukia päivässä.

      1. Oih! Tuota kommenttia lukiessa alkoi melkein omiakin ranteita särkeä! Itse palasin äitiyslomalta molemmat ranteet särkien. Suosittelen lämpimästi rannetukia!

  2. Tuo ehkäisyasia alkaa olla kohta itsellekin ajankohtainen, kunhan pikkukakkonen saadaan elokuussa maailmaan. Pikkukolmonen kun ei ole toiveissa ainakaan heti putkeen. Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia/ajatuksia eri ehkäisykeinoista synnyttäneiden näkökulmasta. Itseäni kiehtoisi hormoniton vaihtoehto, mutta onko muuta vaihtoehtoa kuin kuparikierukka tai kondomi? Ehkäpä Kristaliina postaus ko. aiheesta? 😉 Vai onko ihmisille liian intiimi aihe..?

    1. M inäkään en aio hormooniehkäisyä ottaa kunhan kuopus syntyy, enkä kyllä kierukkaa tai kondomiakaan. Tilaan joko ruotsista tai saksasta pessaarin tyyppisen, yhtä hyvä ehkäisyteho kuin muillakin, täytyy vain muistaa tilata myös spermakillerit samalla.. 😛 hormooniehkäsy on luonnolle haitallista ja liian riskaabelia omalle terveydelle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *