Kolmen euron avaimenperä

Ostin Espanjasta avaimenperän. Se maksoi Afrikka-kaupassa kolme euroa.

avaimenperän.JPG

Vaikka välttelen nykyisin ylimääräisen tavaran ostamista, olin jo jonkin aikaa ajatellut, että olisipa kiva ostaa uusi avaimenperä; sen paikka on jumppakeskuksen pukuhuonelukossa, ja sen tärkeä viesti minulle on, että ”nykyisin jumppailen niin ahkerasti, että minun pukuhuonekaapin avaimellani on ikioma avaimenperä.”

Olen hankinnastani hyvin iloinen.

Pari päivää sitten kuulin Helmi K:n bloggauksen sivutuotteena karvahöpsökästä. Se on (alkuperäinen Jepsukan bloggaus täällä) 1240 euroa maksava turkiksesta tehty avaimenperä, jonka nimi on kuulemma Karlito. Ilmeisesti sen saamista täytyy jonottaa.

Voinyherranjestas.

Missä miljoonan valovuoden päässä minä oikein elän? Minulla on kädessäni tällainen kolmen euron avaimenperä, joka on minun mielestäni ihan superihana, kaunis ja kaikin puolin hieno. Onko todella olemassa jokin elinympäristö, jossa on normaalia haluta TUHATKAKSISATAANELJÄKYMMENTÄ EUROA maksava avaimenperä? Kuuluisiko minunkin haluta tuollainen? Kuuluisiko minun jopa kadehtia ihmisiä, joilla on rahaa ja tyylitajua ostaa itselleen oma eläinkarvainen Karlito?

Jos joku ojentaisi minulle tuollaisen karvahöpsökän, todennäköisesti ensin kirkaisisin kauhusta. Sitten muistaisin edemenneen kissarakkaani kehräyksen voimin kohoilevan pehmeän turkin, johon en voi enää ikinä upottaa poskeani, ja alkaisin itkeä.

Osaako joku vähän avata mulle tuota ajatusmaailmaa? Millä tavalla syntyy perustelu sille, että haluaa tuollaisen… …asian?

salin avaimet.JPG

Tsekkasin tänään myös jumppasalin avainparkin – ei yhtään karvahöpsökkää.

*******

”Voi mun pieni oma karvahöpsökkä”, vauvanlässyttelin äsken Seelalle.
Millä nimellä sä just kutsuit meidän lasta?”, Joel repesi nauruun.

Annoin referaatin karvahöpsökästä (samalla muustakin Lilyn viimeaikaisesta keskustelusta, mutta ennen kaikkea karvahöpsökästä). Näytin kuvankin.

”Ihmiskunta ei kyllä ansaitse elää”, Joel hymähti.

Kommentit (49)
  1. Kierrätyskeskuksesta voi ostaa jotain kauhtuneita turkinpalasia, liimata kuumaliimalla yhteen ja kävellä muotiviikoille. Tää on tälläinen Kahlito, esittää Frida Kahloa, maksoi neljän kuukauden vuokran verran.

  2. Mmmmmitä??! Karlito? Ei juma. Mitä täällä tapahtuu? 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *