Koomaäidin aamupala

On niitä näitäkin päiviä. Hetkiä, jolloin on niin väsynyt, että tuntuu että sisäelimet räjähtävät. Yksi kerrallaan, poks, poks, poks, gaBUM! (tuo viimeinen oli joku iso)

Silloin auttaa, jos jääkaapista löytyy jääkylmä alkoholiton siideri.

aamupala.jpg

Pliis Kopparberg, kuljeta minut nopeasti kello neljään.

Parempi kuin kahvi. Nyt vaan tätä hörppien kuvittelen, että olen chilli, rento ja raukea (enkä siis kitinänkuuntelukoomassa) ja odotan, että:
1. vauva nukahtaisi änisemättä edes 15 minuutiksi, jolloin ehtisin saada silmäyksen unta tai
2. isi tulee töistä, toivottavasti juhannuksen kunniaksi normaalia aikaisemmin

Ostin näitä siis juhannukseksi. Eivät taida riittää.

ps. Niisk, Silva-pienen vatsavaivat jatkuvat. Nykyisin on menty monta yötä niin, että yösyötön jälkeen (klo 3) ei enää nukuta koko yönä. Graah.

 

Kommentit (22)
  1. Sydämellinen kiitos, myös omakohtaisista kokemuksista tuon lääkejuoman suhteen! Otan varmaan asian esille vielä seuraavalla neuvolakäynnillä, vaikka närästysitkut ovatkin selvästi jo vähentyneet. Toivottavasti teille auttaa myös, lääke ja/tai kasvaminen!

  2. Terveisiä lääkäriltä 🙂

    Kyllä ne vaan tarkkaan tutkii nämä pikkuiset – taas ihan huippuhyvää hoitoa! Käytiin samassa paikassa Kättärin avohoitoyksikössä, mistä joskus silloin keväällä nenämahaletkun kanssa kotiuduttiin.

    Lääkäri tutki vauvelin tarkkaan ja saatiin varalta ultra-aika ensi viikolle. Ja reseptillä saatiin Gaviscon-litkua juotavaksi. Sitä naukkailin itsekin muutama vuosi sitten vatsahaavan oireisiin, joten tuttua ällötystä on 🙂 Sitä saa apteekista ilman reseptiäkin (resepti saatiin siksi, että menee vakuutukseen), annostus vauvalle 1,5 ml puoli tuntia jokaisen ruokailun jälkeen päiväsaikaan; max. 10 ml päivässä.

    Oman kokemuksen mukaan auttaa kyllä kovasti sellaiseen vatsatorven poltteluun, mitä tuo vauvojen refluksikin ilmeisesti aiheuttaa. Kutsuin sitä itse silloin ”turvajuomaksi” – kannoin pulloa käsilaukussa ja otin huikkaa, kun alkoi korventaa 😀

    Nyt seuraillaan, alkaako tuo tehota, ja uusi aika lääkärille on muutaman viikon kuluttua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *