Koomaäidin Niksi-Pirkka

Kun tässä innovoinnin makuun on päästy… Ja niksien. Olkaa hyvä, viime yönä klo 04.51 innovoitu koomaäidin Niksi-Pirkk… eiku Niksi-Krista:

”KOOMAÄITI, imetätkö kahdeksatta kertaa yössä ja unohdat koko ajan, kumpaa rintaa olet viimeksi käyttänyt….? Ei hätää, auta muistiasi imetysrintaliivien avulla.

Jätä  vaan aina viimeksi käytetyn rinnan kohdalta rintsikan klipsu auki ja – tadaa – seuraavalla kerralla (puolen tunnin kuluttua) näet heti, kumpaa rintaa olet viimeksi käyttänyt. Helppoa ja toimivaa!”

(paitsi että aamulla saatat herätä molemmat ”luukut” apposen ammollaan)

 

Tänään taas ehkä vähän väsyttää. Uhh.

 

PS. Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Iik mun blogipostitempauksen paketti ei vieläkään ole tullut – tulisikohan tänään…? Tai sit sieltä tuleekin vaan risuja. Apua voiko ystävänpäivänäkin saada risuja?

Kommentit (32)
  1. Meillä on tissiposki kohta 10 kk. Nyt päätettiin että yösyöminen loppuu, koska syö koko yön ja päivällä ei ruoka maistu. Nukutaan perhepedissä ja söin koko eilisen päivän herkkuja kun jännitti niin 🙂 Mutta yö meni paremmin kun olisin ikinä arvannut! Kolme kertaa poika heräsi itkemään,mutta rauhoittu äkkiä äitin syliin eikä edes hamunnu paidan läpi. Uuh,olen niin ylpeä pojasta ja itestäni! Ihan varmasti heräillään vielä monta yötä, mutta perhepedistä ei tarvitse luopua, jee!!! Äidin unista viime yönä on sit turha edes puhua…

  2. Meillä on tissiposki kohta 10 kk. Nyt päätettiin että yösyöminen loppuu, koska syö koko yön ja päivällä ei ruoka maistu. Nukutaan perhepedissä ja söin koko eilisen päivän herkkuja kun jännitti niin 🙂 Mutta yö meni paremmin kun olisin ikinä arvannut! Kolme kertaa poika heräsi itkemään,mutta rauhoittu äkkiä äitin syliin eikä edes hamunnu paidan läpi. Uuh,olen niin ylpeä pojasta ja itestäni! Ihan varmasti heräillään vielä monta yötä, mutta perhepedistä ei tarvitse luopua, jee!!! Äidin unista viime yönä on sit turha edes puhua…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *