Koomapäivä

Livetorkkuhälyytin: vauva täydessä unessa ja viiden minuutin välein veretseisauttava ÄÄÄÄÄÄ.

Mummi lähti sunnuntaiaamuna takaisin pohjoiseen ja minuun iski aktiiviviikon jälkeinen täyskooma. Päivä on ollut turhaa (ÄÄÄÄÄ) nukkumisyritystä. Enkä ehtinyt edes kastella kukkia ennen kuin alkoi sataa.

Uusi yritys huomenna.

ps. Friikkaan myös meijeriasioita: tissivakoni on ollut pari päivää huomattavan pienenä. Ei se voi loppua, ei voi ei voi ei voi ei voi. Ei voi.

(ÄÄÄÄÄÄÄ)

Kommentit (9)
 1. sari - Vierailija
  30.5.2012, 15:32

  ma imetin 2v (=hullu hippiaiti) ja ainakin vikan vuoden tissit oli normaaliin kokoiset (tai jopa pienemmat kuin ennen, yhyy), mutta maitoa riitti oikein hyvin. eli ei se tosiaan ole koosta kiinni!

  mun katilo suositteli muuten ihan tassa taannoin etta harjoitussupistuksiin saa ottaa oluen tai lasin viinta rentouttaakseen kohdun 🙂

 2. Kiitos ihanat neuvoista ja lohdutuksesta!
  …ja näin 156,5-senttisenä todellakin pitää uskoa tuohon Mindekan viimeiseen lausahdukseen 😀

  Tänään meijeritoiminta onkin ollut taas parempaa – todennäköisesti se oli vaan hetkellinen notkahdus. Ehkä siihen vaikuttaa stressikin, vaikka tietoisesti en tajunnut stressaavani: mutta silloin tosiaan oma äiti oli lähtenyt takaisin pohjoiseen ja Joel töihin, ja olin taas ensimmäistä päivää pitkään aikaan yksin (tai siis Silvan kanssa kaksin) kotona. Ehkä tuollaiset voi vaikuttaa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *