Kotona – ei paha

Huh onneksi mä kirjoitin viikko sitten kaapista enkä kotiinpaluutunnelmista. Olisi nimittäin syntynyt aika paljon synkempihenkinen teksti kuin nyt viikkoa myöhemmin.

(Hehe ja sen siivotun kaapin salaisuus ei ole vielä paljastunut; ei ole tullut tarvetta kysyä, kun Kukka tarjosi tapahtumiin näin (tuolla keskustelun lopussa) osuvan selityksen. Sarjassamme ”mitä mä totuudella, kun taru on näin hauskaa”.)

rinkka – Kopio.JPG

Mä en ole kovin hyvä kotiinpalaaja. Oikeastaan koko muu perhe on ollut ihan fiiliksissä – Joel nyt ylipäänsäkin on pohjimmiltaan aivan koti-ihminen, Silva eka päivinä lähes maanisesti yritti leikkiä joka ikisellä lelullaan yhtä aikaa, ja Seela on ollut riemuissaan päästessään nyt vapaammin konttailemaan ympärinsä ”pehmeillä” puulattioilla.

jääkaappi.JPG

Ja minä… No, omasta viime viikostani kertoo ehkä parhaiten se, että päällimmäisin mielessä pyörivä lause, silleen non-stop-pakkotoistolla, oli niinkin kypsä ja aikuismainen lausahdus kuin ”f*ck this sh*t”.

Oi kyllä.

Tuota lausetta toistelin mielessäni (ja salaa lasten korvien kuulumattomissa ääneenkin), kun räntäsateessa työnsin vaunuja vastatuuleen. Tai kun missään ei ollut puhtaita imetysrintsikoita. Tai kun unohdin laittaa kahvikupin kapselikeittimen venttiilin alle. Tai kun Joel pesi punaisia pyykkiä sillä tuloksella, että… ….aargh en voi edes kertoa tätä juttua ilman, että alan taas hokea, että f*ck this sh*t.

(Värinkerääjäliinat! Onko niin v*un vaikea muistaa laittaa sinne koneeseen ne värinkerääjäliinat!)

Huuh ajattelemuitaasioita ajattelemuitaasioita ajattelemuitaasioita phuuuh huuuh huuuh. Äkkiä joku kuva tähän! Öööö vaikka… ….matto:

matto.JPG

Niin, siis sitä olin aikeissa sanoa (ennen kuin muistin tuon pyykkijutun), että viime perjantain jälkeen en ole enää kertaakaan mielessäni ajatellut, että f*ck this s*hit. Pidän tätä henkilökohtaisena voittona.

On ihan kivaa.

uikkari – Kopio.JPG

Pyykkikone hurisee. Ainakaan kuukauteen ei luultavasti enää pakata matkalaukkuja – eli on sen verran aikaa purkaa ne. Joel teki lounaaksi makkarakeittoa.

keitto.JPG

Tänään on tanssitunti. Pesulasta haetaan matot pesuun huomenna. Ehdin käydä suihkussa tänään. Aurinko paistaa.

ikkuna.JPG

Ei paha.

Kommentit (7)
 1. Sinun blogissa on ihanan rento ja aito ote, tykkään kovasti 🙂

  Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyn blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogein seuraajat kävisitte vastaamassa kyselyyni! Se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymeja.
  Kiitos jo etukäteen!

  https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

  1. Vastattu. Seuraavaa tutkimusta varten suosittelen, että annat myös mahdollisuuden vapaaseen kommentointiin. Väitteitä olisi kovasti halunnut perustella. Mutta tohtorivaiheessa sitten jookos 🙂

 2. ”Silva eka päivinä lähes maanisesti yritti leikkiä joka ikisellä lelullaan yhtä aikaa –”

  😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *