Kuinka takkutukka kesytetään?

Tyttöjen hiuksia ei ole koskaan leikattu.

Hehe ja ettei kukaan luule: kyseessä ei ole mikään periaatepäätös muuten kuin että on. Tai että siitä tuli periaatepäätös ihan sattumalta. Tuli vaan Silvan kanssa silloin aikoinaan mieleen, että eipä leikata – ja sitten ei ole leikattu.

Okei suht surkeasti selitetty, pahoittelen 😀

…ja koska tirpan tukkamatsku on sellaista helpostitakkuuntuvaa peikkotukkaa (tai ehkä kaikilla lapsilla on?), niin aamupalapöydässä saattaa joskus näyttää suunnilleen tältä:

takkutukka.JPG

Hyvää huomenta! Hyvin on nukuttu.

Joskus keväällä bongasin sitten naperokaverin kylpyhuoneesta Niiskuneidin selvityssuihkeen. Hei, mikä tää on – onks tää hyvä?

Kuulemma on, ihan huippu. Jea, me niii-iiiin tarvitaan tuollaista!

harja ja aine.JPG

Ehdin ennen suihkeen ostamista mainita tästä tutussa äitiporukassa. Suihke sai tyrmäysvastaanoton. Kokeiltu kuulemma on eikä auta yhtään mihinkään.

No höh.

Muutamia viikkoja myöhemmin ostimme kuitenkin suihkeen ajatuksella, että kokeillaan. Ja heti ensitestistä – VAU!

Ehkä se on hiuslaadusta kiinni, mutta meidän hiuksiin tuo todellakin toimii! (plus Tangle Teezer; siitäkin on tietysti useita mielipiteitä, me tykätään hurjasti) Itse asiassa heti ensikokeilun jälkeen laitoin tuota itsellenikin, ja sen jälkeen en ole muuta käyttänyt. Voitte uskoa, että tähän mun hehtaaritukkaan on kokeiltu hiustenhoitotuote sun toinenkin, mutta ikinä millään ei ole ollut hiusten selvittäminen niin helppoa kuin tällä. Plus että ei jää ollenkaan tahmeaksi.

Vähän jopa harmittaa; ehkä tämäkin ois voinut selvitä aikoinaan ilman saksia.

Viimeksi kampaajalla mainitsin tästä ihmeaineesta kampaajalle. Vähän silleen naureskellen; en halunnut olla tökerö. Tai siis että silleen ”MAAILMAN PARAS SELVITYSSUIHKE!!!!” -hehkuttaa, kun häneltä olen tietysti paljon aiempia ostanut.

No, hehkutin sitten kuitenkin ihan vähän vaan. Päädyin jopa siinä kampaajantuolissa googlaamaan ainesosaluettelon, josko hän vilkaisisi, että onko siinä mitään… …hermoydinmyrkkyä. Pikavilkauksella hän totesi, että ihan hyviä ainesosia on; samoja kuin kampaamojen vastaavissakin. Hehehe suosittelin lämpimästi häntä ottamaan tämän myyntiin – kaikki kalliit kampaamosuihkeet vaan pois hyllystä, vaaleanpunaiset Niiskuneidin selvityssuihke -pullot tilalle! Todennäköisesti hän ei harkitse asiaa 😀

Mutta joo. Tuon suihkeen käyttöönoton (nyt menossa toinen tai kolmas pullo) meidän takkutukkapeikkotytön tukka näyttää entistä useammin tältä:

jätskillä.JPG

Joten suosittelen!

…mutta sillä varauksella, että ilmeisesti kaikkiin hiuslaatuihin tämä ei niin hyvin toimi; vrt. äitiystävieni kokemukset. Mutta meidän hiuslaadulle kuitenkin maailman paras selvitysuihke! Vähintäänkin. Ja ihan markettikamaa.

Oletteko testanneet – toimiiko teillä?

 

 

PS. Ei mitään kaupallisia kytköksiä tässä.

Kommentit (35)
  1. Meillä on lapsilla lyhyet hiukset ainakin toistaiseksi, mutta täytyy pistää mieleen jos tilanne muuttuu. Tosin ”Pikavilkauksella hän totesi, että ihan hyviä ainesosia on; samoja kuin kampaamojen vastaavissakin” ei kyllä kuulosta yhtään hyvältä (kampaamojen tuotteet kun aika tujuja ja ”luonnottomia”)… Googlasin että Ruohonjuuresta löytyis myös vastaava luonnonmukaisena. Mutta joo nää jututt ei ole kaikille tärkeitä, ei sillä. Tosi upeet hiukset Silvalla.

  2. Mulla tulee nyt kokoajan mieleen se prinssille morsian, ku ne nousee siitä sohvasta ylös ja siihen sohvaan jää ne rasvat tukista xD

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *