Kun kahvi ei riitä

Hei, sinä flunssataaperoa hoivaava kanssaäiti. Tai no kuka tahansa muu. Väsyttääkö? Onko päivän kahvikiintiö (örp) vedetty eikä cokiksen kofeiinipitoisuus vakuuta?

Energiajuomat eivät ole enää mitään. Mulla on kaksi sanaa (tai no jos tuo kirjoitetaan tuolleen väliviivalla, niin yksi): club-mate.

clubmate.jpg

Okei, no onhan se pahaa.

Tai siis se oli pahaa silloin, kun sitä eka kertaa maistoin. Mutta nyt makunystyrät ovat kai jotenkin jo tottuneet, ja ihan oikesti olen alkanut tykätä tästä. Niin, ja onhan tuota olemassa myös sellaista cola-mateeta, jos tykkää vähän tavallisemmasta mausta.

Osaankohan mä nyt oikeasti kertoa tuosta ihmejuomasta mitään…? Saa korjata, jos menee ihan väärin. Mutta siis tuo juoma on tehty mate-uutteesta, ja mate puolestaan on sitä etelä-amerikkalaista virkistävää tee-hommaa, jossa on kai kofeiinia. Paljon.

Joel kantoi tätä joskus aikoinaan Kamppiin – muistaakseni kävi aina ostamassa Kalliosta jostain etnisestä kaupasta. Mutta nykyisin tätä saa ainakin tuosta Arabian minipienestä M-kaupasta; musta tuntuu, että mä suunnilleen yksin kannan koko hyllyn pullo pullolta kotiin. Ja kun olen juonut kaikki, hylly pysyy surullisen tyhjänä ennen seuraavan erän saapumista ja joudun olemaan pari kuukautta ilman tuota ihmejuomaa. Ihan hyvää vierotusta sinänsä.

Mutta siis huh että tuo juoma toimii. Tätä pitäis olla mukana äitiyspakkauksessa.

Ainoa miinus on, että ensi yönä ei sitten todellakaan nukuta.

 

 

PS. Sori, ehdin juoda tuon melkein kokonaan ennen kuin tajusin ottaa kuvan.

Kommentit (24)
  1. Internetin ihmemaa osasi kertoa myös, että tuota saisi punnitse&säästästä. Täytyy käydä katsomassa.

  2. Mutta siis huh että tuo juoma toimii. Tätä pitäis olla mukana äitiyspakkauksessa.

    Oli pakko naurahtaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *