Kuningas

Saanko esitellä – tirpan (2v 5 kk) ensimmäinen pääjalkainen (kuningas)!

paajalkainen.jpg

Jalkoja tuli vähän useammat, sillä ensimmäiset eivät miellyttäneet taiteilijaa. Ja tuo oikeanpuolimmainen on tietysti käsi, jos joku pönttö ei noista selvistä sormista tunnistanut.

Suu on oikeasti hymyssä, mutta paperi pyörähti välillä nurinpäin.

Ja huomatkaa, että silmiäkin on tasan kaksi – vielä muutama viikko sitten niitä oli paljon enemmän.

”Oho, käsi meni silmään”, kommentoi taiteilija itse.

 

PS. Okei mä autoin vähän tuossa kruunussa.

 

Kommentit (28)
  1. Ja tähän samaan asiaan vielä lisäisin, että Krista osallistuu varsin aktiivisesti täällä kommenttipuolella keskusteluun ja täällä on paljon fiksuja kommentoijia. Hyvät keskustelut tällä puolella on mulle usein ns. puoli ruokaa eikä siis haittaa yhtään vaikka alkuperäinen postaus olisi lyhyt tai perustuisi yhteen välähdykseen arjesta.

  2. Luin tuota sikäli ihan ystävällismieliseen sävyyn kirjoitettua kommenttia sellaisella siis että mitä HÄH -fiiliksellä, kunnes tajusin, että ehkä kaikilla ei tosiaan ole ollut sitä suunnatonta onnea olla yhtä aikaa kahden pienen äiti… (Edellinen lause tihkuu sarkasmia, toim. huom.) Minun mielestäni on täysin käsittämätöntä, ihailtavaa ja yybermahtavaa, että kykenet näin tiheään ja laadukkaaseen päivitystahtiin, olisi jäänyt minulta kyllä tekemättä!

    1. Mari / Sunset and Fridays
      9.9.2014, 01:17

      Komppaan tätä kommenttia kyllä ihan täysillä. Mulla ei ole kun oma napa huolehdittavana ja saavutus on jos 2 kertaa viikossa jotain saan blogiin asti. En ymmärrä paljoko sun päivässä on tunteja hä? 😀 JA KAKSI LASTA!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *