Kuvanostalgiaa

Puutalobaby

Kääk! Blogin tuhannet-tuhannet kuvat ovat nyt siirtyneet uudelle sivulle ja ilmestyneet sinne käänteiseen järjestykseen. Niinpä nyt tässä tuijotan kolmen ja puolen vuoden bloggaus- ja kuvanottosaldon niitä ihan ensimmäisiä.

Enehkäkestä!!!!

Vatsa kääntyy ympäri liikutuksesta, kaihosta, rakkaudesta, nostalgiasta, äh ihan kaikesta!

Teistä ehkä tämä tuntuu ihan hassulta, mutta osaisinkohan kuvailla.... Jotenkin tää... ...että tosiaan näkee silmiensä edessä yhtä äkkiä yllättäen koko lapsiperhe-elonsa alkuhetket. Ja siis äkillisesti WHUUUUUMP tuossa ne ensimmäiset hetket sitten ovat; ilman että siihen näkyyn osasi varautua.

Tarkoitan siis esimerkiksi, että:

Bloggauksesta Apua, meidän vauvalla on kakkaa silmässä!
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/apua-meidan-vauvalla-kakkaa-silmassa

Tuo meidän tällä hetkellä 3-vuotias reipas tättähäärä on ollut niin pieni. Ja ne ihan ensimmäiset vauvanhuurut... Tämän kuvan kun otin (ja bloggauksen kirjoitin), olin itkenyt ja pyörinyt joissain kummallisissa hormonisyövereissä. Surren takkua hiuksissa - jälkikäteen tajuaa suht selvästi, että hormoneilla oli osuutta asiaan.

Bloggauksesta: Hetkellinen pohjakosketus
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/hetkellinen-pohjakosketus

Puhumattakaan tietysti tästä hetkestä, jolloin kaikki oli vielä (synnytystä vaille) edessä. Bloggauksen kirjoitin, kun tajusin, että minulla on kaksi viikkoa laskettuun aikaan, mutta mun ei tarvitse synnyttää! Koska olin jo synnyttänyt:

Bloggauksesta: Mä en synnytä (enää)
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/ma-en-synnyta-enaa

Sitten yksi massiivinen vatsanympärikääntymisliikutus: meidän rakas Tikru! Akuutti itku tuli. Mä kaipaan tuota pientä eläintä niin paljon! Täällä kissa tutustui taloon tulleeseen pieneen ihmisolioon:

Bloggauksesta: Ihana ihana karvainen asia (onko se syötävää)
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/ihana-ihana-karvainen-asia-onko-se-syotavaa

Muistan valokuvantarkasti tämänkin hetken, kun pienin karvainen rakas kehräsi minun kyljessäni sohvalla:

Bloggauksesta: Easy like sunday morning
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/easy-sunday-morning

Kiitän itseäni myös siitä, miten olen tullut kuvilla ja bloggauksilla tallentaneeksi paljon sellaisia pieniä hauskoja hetkiä, jotka silloin ovat naurattaneet bloggauksina. Kuten seuraava päivä sen jälkeen, kun Sara-täti oli opettanut vauvalle tämän:

Bloggauksesta: Kielellisesti lahjakas
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/kielellisesti-lahjakas

...ja tämä hieno taito:

Bloggauksesta: Pörinävauva Ikeassa
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/porinavauva-ikeassa

Niisk kaikkia sellaisia hienoja pieniä asioita, joita esikoisen kanssa oli aikaa fiilistellä. Hih ja tätä kuvanottamisen vaikeutta - mulla oli silloin sellainen halvin mahdollinen kameranräpsy käytössä:

Bloggauksesta: Viuh viuh (vauvakuvausta)
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/viuh-viuh-vauvakuvausta

Ja muuten: toi hormonihuuruissa näperretty nimiäismekko! Eikä!!! Miten mulla ikinä oli aikaa tehdä itse tuollainen?!?!?!? Mutta onneksi tein - täällä sama meidän Seela-Seeluskaisen päällä: www.lily.fi/blogit/puutalobaby/paivan-sankari

Seela muuten vihasi tuota mekkoa :D

Mutta oh. Ihania vauvanhuuruja, kyllä kyllä. Onko todella niin, että niitä hormonihöperyyksiä ei ikinä enää puutalossa koeta? Vaikea ajatus. Niinpä täytyy sanoa, että koskaan ei voi sanoa ei koskaan. Ehkä se ei ole poissuljettua, etteikö vielä joskus... Ei kuitenkaan tämän kierukan elinaikana.

Tältä se tuntui, kun tajusi elämänsä olevan vauva-vauvaa:

Bloggauksesta: Vauva vauva vauva vauva vauva
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/vauva-vauva-vauva-vauva-vauva

...ja tältä se saattaisi näyttää, jos niitä vauvoja olisi tulisi vielä lisää:

 

Bloggauksesta: Isi ja kahdeksan vauvaa
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/isi-ja-kahdeksan-vauvaa


Muistatteko noita hetkiä - olitteko lukemassa blogia jo tuolloin?

Ja hei, toinenkin kysymys tuli tässä spontaanisti mieleen: mikä on ollut vuosien varrella teidän lempparihetkenne/bloggauksenne? Voisin kaivaa ja kerätä yhteen jotain all-time-favouritseja esiin tuolta arkistosta, jos haluatte :)

Nostalgiaa, oi nostalgiaa <3 <3 <3

Kommentit

Kyllä tuli jokaisesta kuvasta, hei olen nähnyt tämän ennenkin -fiilis :) 

Monsteri lauma

Mukana ollaan oltu alusta asti. Ehkä näistä kuvista tuli mieleen se seksi helle bloggaus jostai tulikin sitten puutalon neljäs asukas. ☺

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii, tänä vuonna seksihelteillä olikin sitten kierukat viritettynä :D

Monsteri lauma

Ja se missä pinna sänkyssä oli pyykkiä monta sataa kappaletta. Tajusin että jollakin muilla on samanlainen näky kun meillä. Ja jätin taas pyykin viikaamatta...taisin alkaa katsoa jotain super hyvää sarjaa digiboxilta. Ajatuksena ihan sama jos muillakin on tollanen kasa niin meilläkin voi olla☺

mirvak laiskana (Ei varmistettu)

Lähes kaikki oli "tuttuja" muistoja.

Ensimmäinen mitä luin oli se kuumuuden aiheuttamat kohtaukset. Asui silloin kun meillä esikoisella oli aikoinaan tajuttomuuskohtauksia.

Paras/mieleenpainuvin... hmmm... ehkä enemmänkin tapa kirjoittaa.

Nyt keksin. Huippuhetki oli nähdä livenä. Ja aina pk-seudulla kulkiessa pälyilen ympärille että sattuisiko teitä näkymään.

MirvaK laiskana (Ei varmistettu)

asui = osui

Kristaliina
Puutalobaby

Siitä SnadiStadi-hommastakin on kohta kaksi vuotta aikaa! Aika älytöntä. Muistakin hihkaista, jos joskus satut meitä näkemään! ...ja voidaan me kyllä ihan suunnitelmallisestikin treffata joskus, laita viestiä jos sulla joskus on aikaa pk-seudulla vieraillessasi :)

Mä muistan! Kun katsoo oman esikoisen vauva-aikaa ajattelen, että ja mä luulin että tuolloin oli vaikeeta.Kun olis silloin tiennyt mitä on kun on kaksi.. Toi oli kuin lomaa♡ Just meinasin yks päivä kysyä sulta milloin oli se kun Silva meinas läkähtyä autoon. Se on mun eka ikinä lukema blogipostaus koskaan :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hahahahaaa oi kyllä! Ja ilmeisesti se menee sitten myös niin, että jos ois kolme, niin ajattelis, että voi miten helppoa oli silloin kahden kanssa :D

Uhhh se lämpöhalvaussäikähdys oli kyllä karseaa - tai eihän se syy koskaan selvinnyt, mutta sitä mä itse arvelen... Uhhuh!

Kovimpa se kolmas puheessa vilisee ;) Täällä ei vilise. Lähinnä on alkanut itseä pelottaa jos alkaa vilistä :D

Kristaliina
Puutalobaby

Tilapäinen näistä kuvista johtuva mielenhäiriö, väittäisin! :) Näitä mielenhäriöitä varten onneksi on se ehkäisy viritettynä. Jatkuvasti ajattelen, että uhh kun Silva oli samanikäinen kuin Seela nyt, olin jo hurjan raskausalkuväsymyksen kourissa, uhhh. Sitä ei ole ikävä. Mutta lähinnä sitä on palautunut siihen ajatukseen, että ehkä joskus. Muutaman vuoden päästä voi miettiä asiaa tarvittaessa uudelleen - ei ennen ainakaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mukana on oltu alusta lähtien. Vaikka nyt vasta kommentoin yhtikäs mitään. Monta muistoa blogin varrelta. Hauskimpana hetkenä ehkä teidän naimisiin meno -päivitys. Muistan kun luin sen ja miehelle hihkuin, että no nyt ne on menny naimisiin :) Kovasti ihmetteli, että kun ethän edes tunne heitä.. Mutta niin pitkään on luettu, et ihanasti innostuu teidän onnesta.

Kristaliina
Puutalobaby

Kiva kuulla - ja kiva myös, että kommentoit eka kertaa! Apua onkohan meidän hääpäivä muuten just tulossa...? Ei mitään käsitystä, monesko päivä se oli :D Pitää tarkistaa blogiarkistosta! :)

Projekti -30/2013

Itelle kans jäänyt mieleen tein hääpostaus. Tais olla myös eka postaus minkä luin, herätti huomiota kun oman miehen nimi on kans Joel ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Joelit on parhaita! :)

EMerituuli
Loxodon

Muistan kaikki nää kirjoitukset, mutta truu fani musta tuli kun kirjoitit vissiinkin Seelan pierusta... Sillon totesin, että tässä on blogi mun makuun! :D

Kristaliina
Puutalobaby

Jee, pierunhaju meidät yhdisti! <3

Muistan, kun yhdellä sairaslomalla löysin Puutalobabyn ja aloin kahmimaan kirjoituksia ehkä puolen vuoden ajalta. Siinä huumassa meinasin lähteä jo hakemaan lisää saikkua, että saisin kaikki luettua! :D Ehdoton huippukohta sen jälkeen oli, kun kerroit uudesta raskaudesta. Onnen kyyneleet silmissä näpyttelin mun extyttöystävälle viestiä "apua! Puutaloon syntyy toinen vauva! Oon niin onnellinen!" (Vois kuvitella, että tähän ois liittyny jotkut hormoonit, mutta ei). :D

Kristaliina
Puutalobaby

Ihana kuulla! Tällaiset kyllä vaan niin lämmittää mieltä - että joku samastuu omiin tuntemuksiin näin täysillä <3 Kiitos!

Facebook tiesi tänään kertoa, että ensilukemisesta onkin tullut tänää  tasan 3 vuotta :) Kirjoituksesi on niin aitoa, raikasta ja mukaansa tempaavaa, ettei tässä muutakaan voi <3 

Ainiin, voitin mä jostain arvonnasta myös lastenlaulu/-satu CDn. Omia kun ei vielä ole niin levystä on ollut hurjasti iloa töissä :)

Kristaliina
Puutalobaby

Meillä on siis tuntemisen vuosipäivä, jee! <3

Liisa
Osasin!

Olin lukemassa. :)

Mulle ikimuistoisin on varmaan se kakkaa silmässä -postaus, koska se taisi olla eka tai ainakin ensimmäisiä postauksia jonka luin, ja huomasin, että täällä oli samalla rv:lla syntynyt vauva.

Elän muuten parhaillaan vähän samanlaisessa kuvanostalgiavyöryssä, koska innostuin tilaamaan paperikuvia pitkästä aikaa. Samalla on tullut vastaan Ilon vauvakuvia jotka nyt tuntuvat niin kaukaisilta. (Pian mulla on yli 600 kuvaa liimattavaksi kansioihin, apua!)

Kristaliina
Puutalobaby

Oih, millaisiakohan hormonihuurumammoja me silloin alkuaikoina oikein oltiin... <3 Ihanaa! Huuruilu kunniaan! Musta on niin ihana, että säkin oot ikään kuin kulkenut meidän kanssa näin pitkän tien! Ja koska me nähdään? Treffit!

Hitsi mä en ole teettänyt paperikuvia vuoden 2005 jälkeen - muistan tuon vuoden siitä, että silloin teetin tuhansia Intia-kuvia, jotka eivät koskaan ole päätyneet albumeihin asti. Kuten eivät mitkään muutkaan mun kuvat sitä ennen :) Digihommien yleistyttyö koko teettäminen vaan jäi, ja nyt kaikki kymmenettuhannet kuvat ovat sikinsokin kovalevyillä... AUTS. 

Liisa
Osasin!

Unohdin vastata tähän. Mulla on hyvin väljä kalenteri, joten ehdota treffiaikaa kun sulle sopii. Olis kiva!

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi apua tuota ensimmäistä kuvaa (ja toki muitakin), ei saisi lainkaan näissä imetyshormonihuuruissa tuollaisia katsella- julistan pian että MEILLE LISÄÄ VAUVOJA (ja mieheni passittaisi mut tarkistamaan mielenterveyteni, ja no oikeastaan mä kanssa). <3 Olen lukenut tätä blogia tosi alusta asti ja muistan oikeastaan nuo kaikki postaukset!

Kristaliina
Puutalobaby

Hihi mullekin meinasi iskeä tuollainen mielenhäiriö niin kuin tuolta tekstin riviväleistäkin taitaa näkyä :) On se kaikki kyllä vaan niin hullua. Ainutkertaista. Jotenkin mä taas kaipaan sitä synnyttämistäkin :D :D :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Hei sama! :DD Sitä jännitystä, että milloinkohan se käynnistyy (aika kultaa näköjään muistot jo 4,5kk:ssa, sillä mähän hypin aivan seinille kärsimättömyydessäni ja liitoskivuissani), sitä miten jännää se on ja ilokaasuhöpöttelyjä, ja ennen kaikkea sitä kun sen pienen saa vihdoin syliin. <3 Se on vaan niin uskomattoman kokonaisvaltainen ja ihmeellinen kokemus.

Kristaliina
Puutalobaby

Joo ilokaasu! <3 <3 <3 Ja ne hurjat supistukset! Se on vaan jotenkin niin äärimmäisen pähkähullua ja ainnutkertaista. Ihan HULLUA ja tuntuis jotenkin haikealta, etteikö ikinä enää pääsisi sitä hulluutta kokemaan.

Ehkä pitäis alkaa sijaissynnyttäjäksi :D

Mä en sit oikeasti sanonut/kirjoittanut näitä asioita tässä. Joku pölli mun tunnarit. Tai vähintäänkin olin kännissä.

karoliinan (Ei varmistettu)

Hauskin oli toi "Kakkaa silmässä" kun pystyy niiiin hyvin samaistumaan noihin kaikkiin epämääräisiin Apua -tilanteisiin :D Niin todellisen vakavia, mutta muiden korvaan humoristisia. Mun tuli kyllä kyyneleet silmiin noista Silvavauva kuvista. En kestä! Miten vauvat voi olla niin kauniita syntyessään. Harmittaa suuresti kun omasta tuli otettua niin huonosti kuvia kun oltiin teholla ja se koko aika meni vaan jossain koomassa itselläkin. Pieni oli kaikissa letkuissa kiinni niin ei siinä huvittanut mitenkään ottaa järkkäriä mukaan tehon puolelle.

Nousi taas vähän vauvakuume.. Onneks on kapseli käsivarressa.. :D

Kristaliina
Puutalobaby

Meilläkin on tosi vähän kuvia Kättäriltä eikä lastenosastolta yhtään. Siellä lastenosastolla kuvaaminen ei vaan jotenkin tuntunut hyvältä; omassa huoneessa sitten muutamia otettiin. Jotenkin kameran räpsy olisi tuntunut... ...epäkunnioittavalta toisen hentoa elämänalkua katsellessa. Hassua sinänsä. Ja sitten samanaikaisesti nuo muutamat kuvat (itse asiat molemmat kuvat siinä Kakkaa silmässä -bloggauksesta) ovat nykyisin tosi rakkaita ja tärkeitä.

Kiva, kun oot ollut mukana sieltä asti!

MiituOriginal (Ei varmistettu)

En osaa nimetä mieleenpainuneinta juttua. Vauvanvaatteet mut heitti aikanaan sisään ... ja pikkuhiljaa vierotuin keskospalstalta, mistä en oikein kokenu vertaistukea ees saavani. Ei se keskosuus ollut yksistään "the juttu", mutta toki omalta osaltaan tarjosi tarttumapintaa. Ennemminkin ne keskustelut etenkin silloin alkuaikoina oli hienoa siinä yksinäisyydessä, mikä siihen aikaan ympäröi. Kiitos siis sinulle ja koko keskustelijoiden porukalle!

Kristaliina
Puutalobaby

Meillä oli kyllä etenkin alkuaikoina jotenkin tosi ihana keskusteluporukka <3 Samoin mulle blogin pitäminen oli iso henkireikä. No sitä se on edelleen, mutta jotenkin ihan eri tavalla vielä silloin. Silloin sitä oli tietysti niin herkillä ja uuden elämän alussa; tuntui ihanalta kuulla, että on muitakin samassa tilanteessa <3

Kiitos sinulle! <3 <3 <3 <3 Yritetään nähdä jossain vaiheessa livenäkin vielä, jookos?

MiituOriginal (Ei varmistettu)

Eikö sen nyt oo pakko joku kaunis päivä osua kohdilleen..? &lt; 3 takasi

Kristaliina
Puutalobaby

Ainakin me molemmat ravataan siellä nalletalossa sen verran paljon, että PAKKO meillä on siellä joskus yhtä aikaakin olla :D

MiituOriginal (Ei varmistettu)

No hei: Me OLTIIN n. 100-200 metrin päässä toisistamme. Absurdia, sanoisin. Katotaan, jahka tää -14 vuosikerta alkaa kans kunnolla päästä nallehuumaan, niin eiköhän vetoa sille suuntaa oo jatkossakin. Tuo isompi on tosiaan siirtyny niin totaalisesti Frozen-huumaan, että nallet muistuu mieleen lähinnä jonkun toisen ottaessa ne puheeksi.

Ja kyllä me ihan oikeasti teidänkin suunnalla liikutaan. Pitää vaan seuraavalla kerralla koittaa jättää puutalon kokoinen reikä aikatauluun.

lilypad (Ei varmistettu)

Toi Pörinä-Silva on ehkä ihanin asia ikinä! Kiitos että toit linkin siihen (vaikka siis aktiivisesti aina välillä muistelen sitä muutenkin ja naureskelen sille itsekseni)

Kristaliina
Puutalobaby

Voi hauska, että olit muistanut tuon! Tuo oli niitä sellaisia "pieniä kivoja bloggauksia", mistä mä itse tykkään ehkä eniten. Joku huvittava/suloinen pikkujuttu. Pörinä-Silva <3 Vieläkin naurattaa, kun muistan sitä Ikea-reissua :D

Nellis (Ei varmistettu) http://vauvakuumeesta.blogspot.com

Minä eksyin blogiisi raskausaikana, kun googlettelin synnytyskertomuksia. Luin synnytyskertomusta Silvasta ja (ai hyi kauhea mua) nauroin makeasti, koska tyylisi kirjoittaa oli niin tarttuva ja mielenkiintoinen! Ja siis oikeasti hurjia juttujahan teillä oli, mutta jumituin lukemaan blogiasi ja olen siitä asti seurannut. En muista tarkkaan, koska tämä oli, mutta odotit silloin Seelaa. Taisi olla niin, että odotuksesi oli silloin ja melko pitkällä.

Nautin blogistasi paljon ja tykkään tyylistäsi! On asioita, joista en aina ole samaa mieltä, mutta hei eihän kaikki aina voikaan olla. Jatka samaan malliin, olen jotenkin tosi onnellinen, että blogi uudistuu. Jos rehellisesti sanon, niin mua vähän ärsyttää tää lilyn "pohja". ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Mä väitän suht hyvin muistavan mun vakkarikommentoijia, mutta tää on jo jännää - jos multa ois kysynyt, että koska sä oot alkanut jutella täällä, niin mä oisin vastannut, että silloin, kun Seelan supistukset olivat koventuneet ja mä jouduin lepoon. Jännä! Jokin siellä on jäänyt mieleen; en tiedä, että mikä... Mutta tässä yhteydessä kaunis kiitos kaikista jättämistäsi ajatuksista tänne kommenttikenttään - ihan mahtavaa, että löysit tänne!

Nellis (Ei varmistettu) http://vauvakuumeesta.blogspot.com

Hei huisia! Voi tosiaan hyvin olla, että just jossain tuolla tienoilla blogisi löysinkin. Tuli sellainen "hei näinhän se tais ollakin" -flashbäkki. Uskomatonta, että sinä jolla on mieletön määrä lukijoita muistat paremmin, koska ollaan alettu seuraileen, kun me itse. :D

pikkukalanen (Ei varmistettu)

Mä löysin sun blogin jossain vaiheessa AV-palstan ansiosta :D Siellä oli joku keskustelu jossa sua en-muista-mistä-syystä paheksuttiin, klikkasin sun blogiin ja huomasin että hei, täähän vaikuttaa hauskalta blogilta :D

Kristaliina
Puutalobaby

Jee, hyvä AaVee! :)

Apua mäkin käyn joskus sieltä katsomassa, että mitä siellä sanotaan blogista. Välillä on ollut aika kivaa, välillä... ..aikamoista :) Perus-aavee-tyyliin siis!

Mä en muista yhtään, että mikä mut tänne toi. Mutta sen muistan, että luin kaikki vanhemmat postaukset samantien että pääsin jatkamaan seuraamista reaaliajassa :D Se oli jotain ihan alkua.

Yks mun suosikkeja on teidän naimisiinmeno, toinen se kun juokset kotiin oltuasi ensimmäisen kerran ulkona Silvan syntymän jälkeen (oman lapsen jälkeen se jotenkin aina palasi mieleen jos oli jossain) ja yleensäkkin kaikki joissa on sellasta ällörakkautta ^_^ <3 Niin ja toki ne pieru-/kakka-/pissa-jutut ofkoooors! :D

Kristaliina
Puutalobaby

Pieru-kakka-pissa ja ällörakkaus - niistä on tämä blogi tehty :D :D :D

Hihihihi joo se oli Madonnan keikka silloin, mistä mä juoksin. Oon kyllä juossut sen jälkeenkin usein :D Oon muuten lokakuussa eka kertaa lähdössä kahdeksi yöksi pois kotoa. OMG. :D Lapset luultavasti pärjää ihan hyvin, mutta äiti saa valtavat traumat :D

Kiitos, kun olet mukana ja kommentoit usein! <3 Vakkarit on tärkeitä! <3

neljän äiti (Ei varmistettu)

Itse eksyin tämän blogin pariin, kun odotin neljättä. Lääkäri passitti sairaslomalle, kun supisteli vähän liikaa viikkoihin nähden. Googlettin sanoilla lapsiveden meno ja sieltä tämä blogi sitten pätkähti hakutuloksiin. Kesästä 2013 on tullut luettua tätä blogia. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hyvä Google! Säkin oot varmaan käyttänyt tuota samaa nimimerkkiä (vaikka siis onkin "ei varmistettu") koko ajan? Ainakin mä oon mielessäni muodostanut mielikuvan vakiseuraajasta nimeltään "neljän äiti", vaikka siinä voi tietysti olla useampikin eri ihminen, joka on vaan käyttänyt samaa nimimerkkiä :) Mutta ehkä sä oot se sama kuitenkin! Mun mielikuvissa ainakin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jeps. Joskus on tainnut olla joku toinen samalla nimmarilla. Pölli mun nimimerkin, pöh. :) Varmaan suurimmaksi osaksi minä kuitenkin.

Kristaliina
Puutalobaby

Hei sä voit laittaa sun nimimerkin perään "original" niin kuin Miitukin teki :) Siitä sit tunnistan sut! :)

sylissä

Olin lukijana silloin, kun yhtäkkiä menittekin naimisiin. Se on jäänyt hyvin mieleen, oli niin älyttömän onnellinen juttu. Se oli niin suloista jotenkin kun Silva oli teidän mukana! :) Taisin joskus niinä aikoina ehkä salaa haluta jo vauvaa niin olisinko sitten ajautunut lukemaan hauskoja juttujasi varmaan ihan googlettelun tuloksena.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.