Kuvanostalgiaa

Kääk! Blogin tuhannet-tuhannet kuvat ovat nyt siirtyneet uudelle sivulle ja ilmestyneet sinne käänteiseen järjestykseen. Niinpä nyt tässä tuijotan kolmen ja puolen vuoden bloggaus- ja kuvanottosaldon niitä ihan ensimmäisiä.

Enehkäkestä!!!!

Vatsa kääntyy ympäri liikutuksesta, kaihosta, rakkaudesta, nostalgiasta, äh ihan kaikesta!

Teistä ehkä tämä tuntuu ihan hassulta, mutta osaisinkohan kuvailla…. Jotenkin tää… …että tosiaan näkee silmiensä edessä yhtä äkkiä yllättäen koko lapsiperhe-elonsa alkuhetket. Ja siis äkillisesti WHUUUUUMP tuossa ne ensimmäiset hetket sitten ovat; ilman että siihen näkyyn osasi varautua.

Tarkoitan siis esimerkiksi, että:

keskosvauva sairaalassa.jpg

Bloggauksesta Apua, meidän vauvalla on kakkaa silmässä!
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/apua-meidan-vauvalla-kakkaa-silmassa

Tuo meidän tällä hetkellä 3-vuotias reipas tättähäärä on ollut niin pieni. Ja ne ihan ensimmäiset vauvanhuurut… Tämän kuvan kun otin (ja bloggauksen kirjoitin), olin itkenyt ja pyörinyt joissain kummallisissa hormonisyövereissä. Surren takkua hiuksissa – jälkikäteen tajuaa suht selvästi, että hormoneilla oli osuutta asiaan.

keskosvauva.jpg

Bloggauksesta: Hetkellinen pohjakosketus
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/hetkellinen-pohjakosketus

Puhumattakaan tietysti tästä hetkestä, jolloin kaikki oli vielä (synnytystä vaille) edessä. Bloggauksen kirjoitin, kun tajusin, että minulla on kaksi viikkoa laskettuun aikaan, mutta mun ei tarvitse synnyttää! Koska olin jo synnyttänyt:

ennen synnytystä.jpg

Bloggauksesta: Mä en synnytä (enää)
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/ma-en-synnyta-enaa

Sitten yksi massiivinen vatsanympärikääntymisliikutus: meidän rakas Tikru! Akuutti itku tuli. Mä kaipaan tuota pientä eläintä niin paljon! Täällä kissa tutustui taloon tulleeseen pieneen ihmisolioon:

imetys kissa jaloissa.jpg

Bloggauksesta: Ihana ihana karvainen asia (onko se syötävää)
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/ihana-ihana-karvainen-asia-onko-se-syotavaa

Muistan valokuvantarkasti tämänkin hetken, kun pienin karvainen rakas kehräsi minun kyljessäni sohvalla:

kissa nukkuu.jpg

Bloggauksesta: Easy like sunday morning
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/easy-sunday-morning

Kiitän itseäni myös siitä, miten olen tullut kuvilla ja bloggauksilla tallentaneeksi paljon sellaisia pieniä hauskoja hetkiä, jotka silloin ovat naurattaneet bloggauksina. Kuten seuraava päivä sen jälkeen, kun Sara-täti oli opettanut vauvalle tämän:

vauva näyttää kieltä.jpg

Bloggauksesta: Kielellisesti lahjakas
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/kielellisesti-lahjakas

…ja tämä hieno taito:

vauva pöristää.jpg

Bloggauksesta: Pörinävauva Ikeassa
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/porinavauva-ikeassa

Niisk kaikkia sellaisia hienoja pieniä asioita, joita esikoisen kanssa oli aikaa fiilistellä. Hih ja tätä kuvanottamisen vaikeutta – mulla oli silloin sellainen halvin mahdollinen kameranräpsy käytössä:

nimiäismekko.jpg

Bloggauksesta: Viuh viuh (vauvakuvausta)
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/viuh-viuh-vauvakuvausta

Ja muuten: toi hormonihuuruissa näperretty nimiäismekko! Eikä!!! Miten mulla ikinä oli aikaa tehdä itse tuollainen?!?!?!? Mutta onneksi tein – täällä sama meidän Seela-Seeluskaisen päällä: www.lily.fi/blogit/puutalobaby/paivan-sankari

Seela muuten vihasi tuota mekkoa 😀

Mutta oh. Ihania vauvanhuuruja, kyllä kyllä. Onko todella niin, että niitä hormonihöperyyksiä ei ikinä enää puutalossa koeta? Vaikea ajatus. Niinpä täytyy sanoa, että koskaan ei voi sanoa ei koskaan. Ehkä se ei ole poissuljettua, etteikö vielä joskus… Ei kuitenkaan tämän kierukan elinaikana.

Tältä se tuntui, kun tajusi elämänsä olevan vauva-vauvaa:

vauva stokke.jpg

Bloggauksesta: Vauva vauva vauva vauva vauva
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/vauva-vauva-vauva-vauva-vauva

…ja tältä se saattaisi näyttää, jos niitä vauvoja olisi tulisi vielä lisää:

babies-854x1024.jpg

 

Bloggauksesta: Isi ja kahdeksan vauvaa
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/isi-ja-kahdeksan-vauvaa

Muistatteko noita hetkiä – olitteko lukemassa blogia jo tuolloin?

Ja hei, toinenkin kysymys tuli tässä spontaanisti mieleen: mikä on ollut vuosien varrella teidän lempparihetkenne/bloggauksenne? Voisin kaivaa ja kerätä yhteen jotain all-time-favouritseja esiin tuolta arkistosta, jos haluatte 🙂

Nostalgiaa, oi nostalgiaa <3 <3 <3

Kommentit (83)
 1. Mä en oikein kunnolla muista koska ja mitä kautta ajauduin lukijaksi, mutta melko blogin alkuaikoja on kyllä eletty. Puutalobaby on ihan ensimmäinen blogi, jota aloin seurata. Mikään tietty postaus ei ole jäänyt mieleen, mutta esim. jotain ihan hassuja yksityiskohtia, kuten että Silvan ekoilla synttäreillä tarjositte jäätelökakkua ja sieltähän on se hauska kuva tuossa sivubannerissakin. Ja siihen kuvaan mun mielestä jotenkin kiteytyy se miksi blogia luen. Ei siloteltua, huumorintajuista, ja rohkeasti omannäköistä menoa.

  Olen sellainen hiljainen lukija, joka lymyilee taustalla, painelee sydäntä ja harvoin kommentoi. Olen yksi niistä lapsettomista sinkkulukijoista, joka toivoo löytävänsä oman Joelinsa. Ja mieluiten tietenkin ilman paitaa 😉

  1. Ihana <3 Kiitos!

   Ja mä oon ihan varma, että vielä joskus sä saat oman paidattoman joelin <3

 2. Mun eka postaus, jonka luin oli se Newcomer -voittopostaus (mielenkiinnosta katselin voittajien blogeja) ja siitä asti oonkin ollut koukussa :). Lähtemättömän vaikutuksen teki erityisesti ne vaatekaappien ja -huoneen esittelyt 😀 Ihanan pirteä ja elämänmakuinen blogi, ilman lavastettua hattarahöttöä. Tervetullutta vaihtelua pintaliitoblogien rinnalle.

  Meidän perheen nuori kissa kuoli toukokuussa ja siinä surun keskellä muistin, että oot kirjoittanut aiheesta. Silloin en kuitenkaan pystynyt vielä lukea sitä, haavat oli liian auki ja verillä. Ehkä nyt pystyis etsiä sen….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *