Kuvia ja tunnelmia – vielä kerran, Kamppi

yhteistyössä: Kauppakeskus Kamppi/Pikkuväki

Kamera oli Kampin lauantaisen stailaustapahtuman jälkeen sen verran pullollaan kuvia, että vaikka jo heti tuoreeltaan stailaukset paljastinkin, haluan kyllä vielä tunnelmoida tämän yhden kuvapostauksen verran… Tämän jälkeen palataan sitten puutalobabylandian normaalille arkiagendalle, lupaan!

Mutta tässä siis vielä iiiiiso kokoelma kuvia ja tunnelmia lauantain stailauksista Kampin Pikkuväki-myymälässä!

vaaterekki.jpg

Tästä se lähti. Olin edellisellä viikolla käynyt liikkeessä katselemassa parikin kertaa ja kerännyt valmiiksi rekillisen ehdotelmia stailattaville. Oli kiva tunne, kun tunsi valmistautuneensa – ja näistä oli hyvä lähteä ehdottelemaan, ja sitten koluta myymälästä vielä lisää vaihtoehtoja näytille.

stailauspisteellä.jpg

Myymälän porukka lupasi, että saan tehdä ihan mitä vaan – ja minähän tein! Näyteikkunan lasit avattiin, ja siihen puoliksi käytävän puolelle rakensin itselleni ikioman ”stailauspisteen”, jossa aina alkuun  kartoitin vanhempien ja lasteen toiveet. Sisustuskamaa (mm. nuo jakkarat ja taustalla näkyvä ikkunapeili) roudasin lauantaiaamuna hiki hatussa alakerran Pentikistä. Elämäni roudarina! Tunnistatteko muuten, kuka blogituttu tässä kuvassa on stailattavana…?

 

Ensimmäinen stailaus oli siis tämä vauhdikas kolmikko, joka halusi yhteensopivat (mutta ei identtiset) vaatteet syksyn sirkus-teemaisille synttäreille. Alkuhaastattelun jälkeen teki mieli heittää ensimmäiset tuuletukset: vanhin tytöistä toivoi iloista ja värikästä, ja keskimmäinen turkoosia tunikaa. No hei katsokaa itse, löytyikö…?

sirkuskolmikko_kollaasi.jpg

Tässä se hurja siltakaato, josta jo viimeksi mainitsin. Okei ja sit kädet ylös, kanssa-stailaaja-bloggaajat; kenen muun mallit poseerasivat näin vauhdikkaasti…?

 

Toisen stailauksen teemana oli ”amatööriäiti pukee taaperon ensimmäiseen talveensa” – eli että mitä ihmettä laitetaan sen pikkutyypin päälle, kun edessä on ensimmäiset lumileikit ulkona. Ja mitä se tekninen pukeutuminen tarkoittaa? No, vaikkapa kaikkea tällaista:

teknistä talveen.jpg

Alle tekninen alusasu (sen alle voi laittaa myös ohuen vaatekerroksen), ja seuraavaksi lämmintä ja pehmeää fleeceä. Päällimmäiseksi lämmin ja toppahaalari. Pipon alle kypärälakki – tässä mallissa villaa ja antibakteerista bambua. Sitten lämpimät toppahanskat sekä kengät, joita voi pitää niin vesikeleillä kuin pakkasillakin. Sitten vain lumisateita odottelemaan!

teknista_taaperolle_kollaasi.jpg

 Joko tunnistit? No neiti S:hän se siinä.

 

Seuraava taapero haluttiin varustaa vesileikkeihin ja lätäköihin – toiveena oli vaatekokonaisuus, jota voisi käyttää sekä alkusyksyn sadesäissä että myöhemmin viileämmilläkin keleillä. Tähänkin ratkaisua haettiin teknisestä aluspukeutumisesta: kun alla on oikeanlaiset kerrokset, tarkenee kurapuvussa pitkälle syksyyn.

kurapuvun alla.jpg

Tästä lähdettiin…

kurapuku_taapero_kollaasi.jpg

…ja näin se puettiin.

Välillä myös vähän leikittiin:

sohvi ja krista.JPG

Kiitos taaperon äidille kuvan ottamisesta!

 

Neljäntenä sain stailaukseen ekaluokkalaisen, joka on jo hyvin tarkka pukeutumisensa suhteen – enää ei saa äiti päättää, vaan oma maku on valikoiva. En tiedä, mikä ennustajaeukko minussa asuu, kun heti näin koululaisen ilmeestä, että esivalitsemani paitaehdotukset osuivat just nappiin. Ulkotakkia jouduttiin etsimään vähän pidempään (värikkäät eivät kiinnostaneet eikä tytön haaveilemaa valkoista tällä kertaa löytynyt), mutta sitten osui silmään tämä hyvinkin katu-uskottava hopeanharmaa takki. Kelpasi!

koululainen_kollaasi.jpg

Näillä koulutielle.

 

Päivän viimeinen tyyppi olikin sitten varsinainen vipeltäjä. Silvan ikäinen vauhtiveikko paineli eteenpäin sellaisella tarmolla, että välillä pystyin vain nauramaan – näin ne naperoiden luonteet jo eroavat tässä vaiheessa. Samassa tilanteessa Silva olisi luultavasti vain ujosti hymyillyt ja kikatellut – tämä taapero sen sijaan hyväntuulisesti sisusti koko lelunurkkauksen uuteen järjestykseen ja ponnisteli hienoja syöksyhyppyjä pomppueläimiltä.

Tälle vaihtuveikolle etsittiin siis iloista, poikamaista sisävaatetta päiväkotiin – ja sellaista taisi löytyäkin aika iso nippu.

poika_kollaasi.jpg

Wheeeeee!

 

Iso kiiiiiiiitos vielä kaikille stailaukseen osallistuneille ja muille päivässä mukana olleille! Stailatuille on ihan lähipäivinä tulossa kuvavalikoimaa omaa sähköpostiin, tsek tsek 🙂

Ja kiiiiiiiitos myös Pikkuväki-myymälälle, että otitte mut sinne laittamaan paikat hyrskyn myrskyn!

Hmm sitä(kin) jäin muuten jälkikäteen miettimään, että kukakohan mun perässä siellä koko ajan siivosi…? Mä nimittäin leväyttelin pinoja pitkin pöytiä, jätin sovitettuja vaatteita sinne tänne ja siirtelin kalusteita kuvia varten – ja simsalabim, kun seuraavan kerran vilkaisin, niin kaikki tavarat olivat aina nätisti paikoillaan.

Saiskos sellaisen itsestäänjärjestyvän systeemin tänne kotiinkin?

Kommentit (13)
 1. Pettävätkö silmäni vai onko stailaukseen osallistunut ekaluokkalainen neiti ihan Cara Delevingnen näköinen?! 😉

  1. Piti ihan googlata – mut joo, on! 🙂

 2. mikä tuo ihana babuska jump in-vaate tuon pikku taaperon yllä on ? 😉

  1. Mäkin sitä ihastelin! Se oli itse asiassa stailattavan oma – toivotaan, että taaperon äiskä on kuulolla ja meille kertoisi 🙂

   1. Hanna&Sohvi
    24.9.2013, 12:17

    Oho! Taaperon äiskä täällä, ja vasta nyt huomasin tämän. :/ Voi harmi!
    Mutta jos alkuperäinen kyselijä vielä joskus tänne eksyy, niin kyseessä on Metsolan jumppis, noita oli useamman värisenäkin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *