Kymmenen nallevoittajaa

Vettä sataa niin paljon, että en tässä bloggauksessa aio edes mainita juhannuksesta. Kerään sadevettä puutalon rännien alta tynnyreihin – ja sanotaan nyt vaikka niin, että ei tarvitse luultavasti koko loppukesänä käyttää hanavettä kukankasteluun.

Mutta ei siis juhannuksesta (hups, nyt mä sen sanoin) eikä sateesta – vaan nallearvonnasta!

titi nalle värityskirja 1.JPG

Eli excel on arponut nyt kymmenen voittajaa, joille postitan Titi-nalletalon blogilukijatapaamisesta saamani ylimääräiset puuhakirjat ja dvd:t.

…ja voittajat ovat…

titi nalle värityskirja 2.JPG

Mii
Linn
Pikku-iia
Janisah
Sole
Nuutsa
aniraaK
(hei sanoit, että et koskaan voita – voititpas!)
Aaduska
Vierailija
(11.6. klo 19:01 jätetty kommenti)
Sinisuu (sun meiliosoite puuttuu – laita viestiä tulemaan!)

Onnittelut voittajille! Laitan teille juhannuksen jälkeen (hups, kolmas maininta) meiliä tulemaan ja kysyn osoitetta, mihin voin laittaa puuhapaketit tulemaan. Hehe ja mahdollisesti Helsingissä asuvien voittajien suhteen myös esimerkiksi leikkipuistotreffit ovat mun kannalta erittäin jees, koska maksan postitukset omasta kukkarostani 🙂

titi nalle värityskirja 3.JPG

No okei siitä juhannuksesta (neljäs kerta). Sitä vaan vielä, että tää Joelin viimevuotinen runo taitaa toimia tänäkin vuonna:
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/juhannussaa-ajaa-runolliseksi

Kommentit (8)
  1. Hei jeee,mä en ikinä voita…..joten peukut sun exel-arpajaisille ;)! Tsempit remppaan 🙂

  2. Virkaihmis-äiti
    20.6.2015, 17:26

    Joo mennään!! Mulla alkaa alkeellinen mökkielämäkiintiö ollakkin hiljalleen täys ja kesän vietto muualla kuin hyttysten keskellä alkaa jo houkuttamaan.. Me ollaan käyty haagoissa, maunulassa ja viirissä, ne on ollu ihan kivoja, mutta mm. Linnunrata (vai mikä se on, suutarilassa) houkuttelisi myös! Ja sit tietty puistopellet! Vaikka tää ei oo varsinaisesti nyt mikään vinkkipankki, niin vinkkaan kuitenkin myös ensi viikolla järkättävästä puistoblueskadusta, ja sen kakarabluesista, joka siis on ilmanen tapahtuma ke-pe Järvenpään kävelykadulla. Ainakin nyt parina vuotena on ollut hyviä esiintyjiä ja mukavaa oheistoimintaa. Ja lähellä on kiva leikkipuistokin, jossa tosin ei ole helsinkiläisten luksusta eli puistoruokailua.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *