On lähtöjä, on pikalähtöjä

Puutalobaby

Mistä tietää, että ajankäyttö on siirtynyt äititaajuudelle?

V: Sillä minuutilla, kun pitäisi jo lähteä treffeille, istuu edelleen sohvalla legginseissä ja imetysrintsikoissa, vauva kiinni tississä.

Olen aina kuvitellut olevani nopea lähtijä: arkiaamuna puoli tuntia kellonsoitosta ulko-ovelle, illalla uloslähtö max. 45 min tukanlaittoineen, meikkaamisineen ja vaatevalintoineen.

Nyt ollaan kuitenkin ihan uudessa ulottuvuudessa: eilen Joelin kanssa treffeille lähtiessä pisimmän ajan käytin kenkien solkien kiinnittämiseen.

Perhanan soljet, mulla on kiire!

Mekko päälle, tukka auki nykeröltä > kiharat, ja korviin isot korvikset - ei kai kukaan silloin kiinnitä huomiota, että meikkaamiseen ei jäänyt aikaa...?

Luomusotkukiharat. Joskus toimii, joskus... ...ei.

Joel kehui, että näytätpä nätiltä - rima on siis laskenut meistä itse kullakin.

 

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

ps. Suosittelen kyllä sitä Burtonin uusinta, Dark Shadows. Mun mielestä on jotenkin liikuttavan hienoa, että Burton ei edes yritä olla yhtään hienovarainen omassa goottiromanttis-kauhu-ilmaisussaan vaan vetää leffa toisensa jälkeen kaikki kliseet pokkana ja täysillä :) Kaunista.

3kertaa3

Ah, kuulostaa niin tutulta. Mä selvisin ennen puolessa tunnissa aamupalasta ja laittautumisesta; nykyään lähtöön tarvitaan ainakin pari tuntia, ja silti tulee kiire.

Ihania treffejä! Mekin lähdetään huomenna miehen kanssa leffaan ekaa kertaa sitten kuopuksen syntymän. Lapsille ja hoitajille on varattu herkkuja ja minä mietin, pitäisikö repäistä ja laittaa oikein luomiväriä:)

Prismalainen (Ei varmistettu)

Kappas vaan, täältähän löytyi tuttu kolumnisti Ässästä! Luin ensin vain tekstiä ja kuulosti niin tutulta, kuvan nähdessä homma oli selvä peli!

Kiva lukea tekstejäsi näistä tutuista vauva-arkikuvioista!

Nim. mamma"lomalainen" [hah!] ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Minuskis: Wou, luomiväriä - ehkä munkin pitäis repäistä joskus noin! :D

Heh joo babyn syntymän jälkeen en ole tainnut kertaakaan olla ajoissa jossain: vaikka kuinka yrittää aikatauluttaa babyn/omia syömisiä/pukemisia, niin aina tulee joku hämmennys ja totean, että omaan pukeutumiseen on aikaa se 3 min ja lisäksi päädyn imettämään huutavaa vauvaa autossa/ulkovaatteissa/terveysaseman aulassa tms. :) Joku ihmeellinen äitiysaikavääristymä...

Prismalainen: Ihan oikein bongattu! :) Jatkan vielä myös Ässälehden kolumnistina (joka toinen kuukausi niin kuin ennenkin), mutta näkökulma on tietysti vaihtunut työasioista vauva-arkeen. Seuraava lehti muuten taitaakin ilmestyä juuri ensi viikolla, jos oikein muistan.

Kiva, että löysit tiesi lueskelemaan myös tänne! :)

Hertta
Lilou's Crush

Ei se look, vaan se feel :) -Mutta toisaalta, teillähän oli selvästi molemmat hanskassa. Vitsi kun tykkään tästä sun blogista, parhainta viikonloppua!

Kristaliina
Puutalobaby

Oh kiitos, Hertta - ja samoin! :)

Kommentoi