Lapsi ja ilmapallo

Puutalobaby

Yksijäsenisen tirppa-raadin suuressa vappupallovertailussa kiihkään finaaliin Viikin Prisman käytävällä pääsivät mm.
- muumiperhe
- Pikku Myy
- joku minulle tuntematon suurisilmäinen tyttö panda sylissään
- poni
- robotti (Minion)
- toinen robotti (toinen Minion)

Raadin yllätyssuosikiksi nousi kuitenkin yllättäen...

...MAIJA PÖRRIÄINEN!!!

Turhaan olin vähän huolissani, että harmitteleeko tirppa jälkikäteen, että ei valinnutkaan muumia tai "robottia" (olin ihan varma, että se ois valinnut Minionin). Joo ei harmitellut.

Tuo tyyppi ra-kas-taa tuota ilmapalloa!

"Voi kultapieni, joko sinua väsyttää - sinä voit käydä nukkumaan tänne", tirppa supatteli Maija Pörriäiselle jo ensimmäisenä iltana.
"Maija! Maija! Minun rakas Maija, joko sinä heräsit?", napero hihkui ensitöikseen seuraavana aamuna.

Viimeisen parin päivän ajan (kävimme ostamassa pallon jo tiistai-iltana virheistämme oppineena; jonain vuonna, kun mentiin pallo-ostoksille vasta vappuaattona, siellä oli vain viimeiset jämät jäljellä) puutalossa on lennätetty Maija Pörriäistä ihan urakalla. Kas näin:

Ai että tarkennus?

Mahdotonta.

Vauhdikasta vappua kaikille!

Kommentit

iitukka

Vai Maija Mehiläinen? Hauskaa vappua teille! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Samoin, hauskaa vappua! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh näyttää tutulta, paitsi että juoksijoita ja palloja pari enemmän..Nyt onneksi yksi vappupallo nukkuu tiukasti peiteltynä 2v. kainalossa päiväunia parhaillaan!

Kristaliina
Puutalobaby

Hihi! Vähänks suloista - päikkäripallo <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Varovasti niiden pallojen kanssa! Just kuulin miten eräs äiti oli yöllä herännyt hätkähtäen kun vaisto sanoi, että lapsella on hätä. Meni katsomaan ja vappupallon naru oli pari kierrosta kaulan ympäri. Oli ilmeisesti käynyt nukkumaan pallonpaino kädessä/vuoteessa ja siitä sitten kääntynyt unissaan paristi.

Kristaliina
Puutalobaby

Huijuijui, onneksi oli äidinvaistot olemassa eikä käynyt mitään kamalaa! Narujen kanssa kantsii tosiaan vähän varoa. Mä annoin serpentiiniäkin vasta nyt eka kertaa tirpalle. Sarjassamme ylivarovaisuutta :)

eppunen

Minä en vielä viimevuodesta oppinut, mutta onneksi mieluiset pallot löytyi molemmilla kertaa... :D Hauskaa vappua! :) 

Kristaliina
Puutalobaby

Hihi joo näinkin sun bloggauksen - ihana <3 Meillä kans tuo sama pallo oli siinä kärkijoukossa mukana valintaa tehdessä :)

Hauskaa vappua!

KaroliinaR (Ei varmistettu)

Miksei Seela saanut palloa :&lt;

Kristaliina
Puutalobaby

Totta kai sai! Seelalla muumipallo :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olikin jo Prismaa ikävä. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Ha ha! No, meillä ei sitä pääse ikävä tulemaan, kun se on tuossa vieressä :)

Salallaa (Ei varmistettu)

Meillä vähän vastaava hämmentävä tilanne viime vuonna, kun tenava bongasi prisman kassalta delfiinipallon ja niin määrätietoinen oli toive, että toki tämä kala oli ostettava vaikka tarjolla olisi ollut monenlaista muutakin ja jotenkin omasta mielestä lapselle mielesempää. Ja kalapallon perään on haikailta viimeksi muutama viikko sitten....

Kristaliina
Puutalobaby

No niinpä! :) Tää on hyvä oppitunti meille aikuisille siitä, että lapsella voi hyvinkin olla omat mieltymyksensä, jotka voivat aikuiselle olla yllättäviä :)

Seelakin muuten tykkää Maijasta paljon enemmän kuin omasta muumipallostaan. Onhan tuo tuollainen kirkas ja iloinen pallo tietysti <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Se ei ole Maija Pörriäinen vaan Maija Mehiläinen! Ja tiedättekö mikä on Maija Mehiläisen isän nimi? No, tietysti Faija Mehiläinen! Meidän esikoisen, 29v, lempisarja oli Maija Mehiläinen. Kannattaa etsiä, jos jostain löytyisi niitä ohjelmia. Olivat suloisia.

Kristaliina
Puutalobaby

Faija Mehiläinen :D :D :D Hihihi miten voikin näin yksinkertainen vitsi naurattaa näin paljon just tänään - varmaan vapulla osuutta asiaan :D

Juu, Maija Mehiläinenhän se - myös mun (ja Joelinkin) lempparisarja lapsena. Sitä tunnusmusiikkiakin ollaan tirpalle tässä pari päivää lauleltu :) Tirpan mielestä se on kuitenkin ehdottomasti nimeltään Maija Pörriäinen :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hehehehe nyt tajusin, miksi se on Silvan mielestä Maija Pörriäinen. Me ollaan ostetu se perinteinen koululaisten tekemä lehti - nimeltään Kevätpörriäinen. Ja siinä on mehiläisiä kannessa :)

Jenni /Hiekkaleikkejä (Ei varmistettu) http://hiekkaleikkeja.bellablogit.fi

Oo, Maija Mehiläinen! Mun oma lapsuuden lemppari. :) ..mulla oli Maija Mehiläis -t-paitakin (joka onkin nyt odottamassa kesäkelejä, ja pääsee oman vauvan päälle). Tirpalla on hyvä maku! ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Oi vau, nyt iski kateus tuosta paidasta!

Kao Kao

Mä koetin mennä ostamaan siskon 14-vuotiaalle palloa (viime vuonna sain painavan nootin, että todellakin olisi pitänyt ostaa hänellekin, eikä pienelle kummipojalle joka ei edes vielä tajunnut pallosta mitään) mut Sellon Prisma ja Cittari oli niin tukossa, ettei sinne mahtunut. 

Odotan toiveikkaasti, että tuolla kaupungilla myydään palloja. 

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, ihan varmasti kaupungilla on pallokauppiaita! Hinnat siellä on vaan moninkertaiset... Mä itse asiassa keskusta-asujana aina luulin, että sen verran ne pallot vaan vappuna maksaa (tyyliin kolmekymppiä, huh huh) - ennen kuin tajusin, että keskustan ulkopuolella marketeissa niillä on ihan eri hinnat :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.