Lemmenlomalla

”Vietetään pääsiäisenä lemmenloma – yhteistä parisuhdeaikaa!”, ehdotin.
”Joo, kannatetaan!”, Joel vastasi.

No mitä on meidän lemmenloma? Ollaanko menossa hienoon ravintolaan, kenties hotelliin yöksi? Onko hieno aamiaisbrunssi katettu pöytään, onko skumppapullo poksautettu?

Ei ole.

Joel rentoutuu tuossa kirjastoon unikoulun yhteydessä unohtuneella vierassängyllä ja kuuntelee äänikirjaa. Kuulemma John Keagan: The Face of Battle, vuodelta 1976. Jaahas. Selvää lemmenlomalukemistoa. Silva nukkuu ulkona päikkäreitä. Minä olen nukkunut kymmeneen, sen jälkeen hipsutellut niissä pehmeissä mieskalsareissani ja syönyt rauhassa aamupalaa.

Ollaan jo naureskeltu paljon typerille jutuille ja halailtu silloin tällöin. Äsken kävin hetken loikoilemassa tuossa kainalopaikalla, ja nyt näpyttelen konetta ja juon pikakahvia.

Tämä on meidän lempeä.

”Mä tykkään, että lempi on just tällaista”, supattelin äsken.
”Se on hyvä, koska muunlaista lempeä et tule saamaan”, Joel naureskeli.
”Mä en halua mitään muunlaista”.
”Se on hyvä, koska muunlaista et tule saamaan”

Tsihihihihi.

Tämä lempi on ihan parasta. Voi olla ihan rennosti. Pöllöillä sataprosenttisesti omana itsenään, naureskella paljon. Hipsutella mieskalsareissa ja olla pesemättä tukkaa, jos just nyt ei jaksa. Ei tarvitse olla mitään muuta kuin mitä on. Saa olla omissa oloissaan, vaikka onkin yhdessä. Ja silti voi koko ajan tuntea, että toinen tykkää.

Terveiset täältä lemmenlomalta. Täällä on kivaa.

Kommentit (12)
  1. Teidän lemmenlomailutyyli on aika hyvä…ja oon todennu, et jos liikaa suunnittelee ja aikatauluttaa, niin reisille menee ja lopputuloksena on kokonaisvaltainen harmitus molemmille.

  2. Mö NIIN tunnistan itseni tuosta ”kahteen mennessä pakko tehdä jotain/lähteä ulos kotoa, ettei päivä oo ihan hyödytön” 😀 Mikä ihme siinä kello kahdessa oikein on?! 😀 Ärsyttävää,kun ei osaa olla vaan, vaikka työpäivinä aina haaveilee löhöpäivistä. Ehkä sitä joskus oppii 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *