Lempparilelut TOP4

Silva ei ole niitä vauvoja, joille olisi lastattu jo ennen syntymää valmiiksi lastenhuoneellinen sisustukseen sopivia leluja. Itse asiassa eihän meillä ole sitä lastenhuonettakaan. Vaikka puutalon huonemäärä antaisi myöten, olemme päätyneet antamaan omat huoneet isin kirjoille ja äidin vaatteille – emme lapselle. Koska jokainen huone on lasten ja aikuisten huone.
(paitsi se vaatehuone, joka on äidin kaaos)

Jossain vaiheessa ihan varmasti muutamme mielemme sen lastenhuoneeen suhteen. Luultavasti viimeistään silloin, kun Joeliln kaverilta saatu täpötäysi Ikea-kassillinen legoja valtaa maailmankaikkeuden.

Tällä hetkellä Silvan muutamille leluille on annettu banaaninlehdistä tehty iso kori olohuoneessa – hups tosin tällä hetkellä lelukorissa on näköjään tyhjä muovipussi, Silvan likaiset housut ja pariton sukka. Ne varsinaiset lelut lojuvat pitkin talon lattioita.

Okei nyt mä lavastussiivoan ne lelut sinne koriin, näin:

lelukori.jpg

Joo joo on ne siellä.

*******

Silvan noin kymmenestä lelusta (plus purulelut) tämän hetken ehdoton TOP4 menee näin:
 

rapinakirja.jpg

Ykkösistä ykkösin: rapinakirja.

Rapinakirjan kanssa on harrastettu kirjallista painia ja tunnusteltu erilaisia häntiä jo monen-monen kuukauden ajan. Rapinakirjan ”OH!”-efekti ei näköjään haalistu, vaan kirjasta löytyy erilaisia leikkiominaisuuksia kehitysvaiheesta toiseen.

Joskus sitä sitten ehkä luetaankin. Ehkä.

*******
 

kasinukke.jpg

Kettu-kettu Kettunen.

Ystäväpariskunnalta Silva sai nimiäislahjaksi aivan mahtavan oveen laitettavan käsinukketeatterin sekä kettu- ja myyrä-käsinuket. Teatterileikkien aika tulee varmasti myöhemmin, mutta varsinkin pehmeä kettu herättää huohottavaa ihastusta jo nyt.

Välillä ihastus on jopa niin kiihkeää (ja varomme mahdollisesti irtoamisherkkiä osia), että ketulla leikitään varmuuden vuoksi ainoastaan yhdessä äidin tai isin kanssa. I-ha-na.

*******
 

vauvanharpatin.jpg

Lelukaari eli vauvanhärpätin.

Musta-valkosisustajan (onneksi emme ole sellaisia) painajainen: kirkuvanvärinen huomiota huutava vauvanhärpätin! Lelukaaren valko-kelta-punainen runko-osa ilman leluja ostettiin huuto.netistä neljällä eurolla. Kaari varusteltiin Prismasta ostetulla sitteriin tarkoitetulla kaarella (sini-vihreä osa) sekä erikseen ostetulla rapinalelulla. Ja muuten toimii!

*******

 

unilelu.jpg

Zzzzzz.

Ja kauniiksi lopuksi tietysti maailman PARAS unilelu, tiikerirätti, joka saatiin nimiäislahjaksi ystävältä. Olen edelleen ihan häkeltynyt: miten ikinä lapseton ystävämme osasi ostaa näin hyvän lelulahjan? Itse en ollut lapsettomana nähnyt/kuullut/ymmärtänyt mitään tällaista! Vau. Lelu on Silvan mukana nukkuessa aina.

*******

Pyrimme siis olemaan leluostoksissamme maltillisia, vaikka itselläni usein nouseekin hinku googlailla erilaisia ”kehittäviä” leluja. Joel on kylläkin vahvasti sitä mieltä, että vauva ei ole valokuva: sitä ei voi kehittää. Vauva kuulemma kehittyy ihan itse, oli erikoishärpättimiä tai ei… Pöh.

Millaisilla leluilla teillä leikitään?

Saa myös vinkata ”kehittävistä” (mitä-ikinä-ovatkaan) joululahjaleluideoista! Silva-vauvelimme on siis jouluna n. 8,5 kk ikäinen.

Kommentit (41)
  1. Arvaa vaan huomasinko jo 😀 …ja niitä on myös KIRAHVEJA, woo.

    Joo, Brion helistimetkin on kyllä kivoja. Mulla oli itselläni kuulemma ollut puinen helistin pienenä ja olin muksinut sillä itseäni päähän. Ehkä siks musta tuli tällainen 🙂

    1. pupujakin on!

  2. Ja se Roxy Maxhan on väriltään – TA-DAA! – oranssi! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *