Lepopäivä

Ulkona paistaa aurinko. Niin se on tehnyt aika monena päivänä tässä viime aikoina. Onneksi mustan silmälapun alta sitä ei niin kovin paljon huomaa.

Silva on ollut kipeänä jo 11 päivää, minä viikon. Alkais jo vähitellen riittää. Omakin kroppa huutaa lepoa, lepoa, lepoa. Hush jo tämä tauti.

Tänään meillä teholevätään.

Joelin kanssa sovittiin, että nyt nukutaan päikkäreitä koko päivä. Vuorotellen. Kun toinen herää niin toinen painuu sänkyyn. Silmälappu toimii päikkäriviestikapulana.

Tällä hetkellä Silva nukkuu eteisessä vaunuissa (”joo joo kato ollaan me ulkona, nuku vaan”) ja Joel yläkerrassa. Pesukone jytisyttää koko puutaloa.

Ulkona paistaa aurinko.

Kommentit (11)
  1. Oi, kiitos ihanasta palautteesta! Musta ei olisikaan yhtään sellaista teflonpintakaunista blogia kirjoitamaan, se ei olisi… mua. Silloin kun tekee oman näköistä ja on omana itsenään, on kirjoittaminenkin helppoa ja jotenkin mutkatonta.

    Silva saa d-tippoja aamuisin. Hitsi itse oon ollut taas vähän laiska noita syömään, vaikka purkit on tässä keittiön pöydällä. Just nappasin pari puru-d:tä suuhun, pitäisi muistaa kyllä päivittäin!

  2. Ihana blogi. Miksi? Rehellistä ja avointa, siksi tykkään. Ja bloggaat usein ja eikä sinulla ole sellaista teflon-läpäisemätöntä kalvoa kaiken yllä. 🙂 Rentouttavaa ja inhimillistä. Täydellisen sliipattuja en pysty lukemaan päivittäin, siksi kai , koska olen itse niin rönsy. 🙂 Tuli mieleen, et onko teillä muuten d3-vitamiinit käytössä? Meillä ovat auttaneet. En sitä varten kyselly, et pitää mulle tilittää tai maailmalle, mutta kun ite yllättynyt niin tulee mieleen levittää ilosanomaa. Lisäksi pienet sairastaa eniten just ensimmäisenä vuonna, ainakin meillä näin. Minulla on 4 lasta, sillä pienellä omalla kokemuksella olen todennut. Kuulemma parempi sairastaa taudit, kun lääkitä, jos vain mahdolllista, kun vahvistaa immuunipuolustusta ja aktivoi lapsen oman puolustusjärjestelmän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *