Liikkumavapaus!

Voiko iloisemmissa fiiliksissä viikonloppu enää alkaa: täysmakuupäivät ovat nyt virallisesti takana! Kolmen piiiiiitkän viikon jälkeen sain siis tänään vih-doin-kin neuvolalääkäriltä liikkumisvapauden – wohoo!

Makaaminen oli siis todella-todella auttanut: tilanne ”mestoilla” (Emmin ilmaisua lainaten) oli ihan täysin täsmälleen sama kuin kolme viikkoa sitten. Nopeasti edistynyt ”mestankehitys” oli siis täysin pysähtynyt tuon makaamisen ansiosta. Mutta kyllä mulla itsellänikin oli sellainen olo – ne kaikkein kipeimmät supistukset nimittäin oikeasti helpottivat jo 3-4 päivän täysmakaamisen jälkeen.

Ensimmäiset kaksi viikkoa olin siis veskikäyntejä lukuunottamatta ihan täydessä vuodelevossa. Kolmannella viikolla liikuin varovasti joka toisena päivänä, ja joka toisena päivänä lepäilin.

Mutta nyt näillä viikoilla (36+3) on kuulemma jo ihan turvallista liikkua omien tuntojen mukaisesti. Vauvan maailmaantuloa ei tarvitse enää väkisin yrittää pitkittää.

ulkona.jpg

Kumisaappaissa vesisateessa – mutta ULKONA!

Tänään kyllä lähdetään liikkumisvapautta juhlimaan koko puutaloporukan voimin vakkarinepalilaiseen. Nooh, siellä oltiin jo kyllä viime perjantainakin. Mutta siihen panneer chiliin vaan ei voi kyllästyä.

Ihanaa viikonloppua kaikille! 🙂

Kommentit (36)
 1. Noorajanika
  25.3.2014, 18:43

  Oli pakko kommentoida kuin luin noita muita kommentteja ja keskustelua noihin nepalilaisiin liittyen, että minäkin tykkään Tiksin Sagarmathasta! 🙂 Se on itseasiassa samassa rakennuksessa kuin mun duunipaikka, joten siellä on tullut käytyä perjantailounaalla. =) Kotona ollessa taas tulee useammin käytyä Himshikharissa Pitkänsillan kupeessa, se kun on tuossa ihan kivenheiton päässä meiltä kotoa. Oma uusi suosikkini saattaa kyllä olla Munkkisaaren Fulbari, ootteko testanneet? 🙂

  1. Himshikharissa käyty kyllä – mutta jostain syystä lasku meillä on siellä ollut usein yllättävän iso; en tiedä, että ollaanko vaan sattumalta valittu listalta jotain normaalia kalliimpaa vai onko tosiaan kalliimpi kuin muut nepalilaiset… No okei kyse ei ole kuin muutamista euroista varmaan, mutta on jäänyt sellainen ”täh, miten tää tuli näin kalliiksi” -olo lopputuntumaksi… Ootko sä huomannut mitään sellaista?

   Tuo Munkkisaari on ihan tuntematon, en ole kuullutkaan! Ehdottomasti täytyy testata, jee kiitos vinkistä!

 2. Tsemppiä loppusuoralle!
  Itselläni ei ole ihan noin dramaattisesti ole mennyt, mutta toisen kanssa voi tosiaan päästä paremmille viikoille, kun on tiedossa ensimmäisen raskauden eteneminen. Esikoinen syntyi 37+0 (eli täysaikainen 🙂 ), mutta viikkoihinkin nähden pienipainoisena. Kuopuksesta sanottiin viikoilla 33, että voisi ottaa rauhallisesti. Supisteluista huolimatta kuopus syntyikin sitten vasta pari päivää ennen laskettua aikaa lähes neljäkiloisena.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *