Luksusta

Nimittäin tämä:

varpaankynnet.jpg

Mä yletyn itse leikkaamaan omat varpaankynteni!!!!!
(kröhöm taisi olla jo aikakin)

Kommentit (31)
 1. Hih hih hih, tää taitaa nyt olla arkkityyppi siitä mitä kutsutaan arjen luksukseksi 😀 :D. Ja mulle tuli kanssa puskista että tuossa kuvassa olisi jotain ällöttävää :D. Hiemanhan on tosin kynsille päässyt kasvamaan pituutta, mutta ei tilanne silläkään saralla mitenkään katastrofaaliselta näytä (mua joskus yllätti, miten pitkän tuntuiseksi ne varpaan kynnet ylipäätään pitäs jättää kun kynnen reuna pitäisi tuntea varpaan päätä painaessa). Ihmiset on niiiiiiin hassuja :D.

  Mulla on muuten akvaario, joten tuo kalakammo tuntuu kans jotenkin hassulta :). Perhoset on ihania. Ja liskot. Ja rotat (molempia ollut lemmikkinä). Torakoissa menee mun raja, niitä en voi sietää.

 2. Mun mielestä todella omituista, että näin moni ihminen kokee jalat ahdistaviksi…? Siis, oikeasti?!? Eikä noi kynnetkään mun mielestä mitenkään tuhottoman pitkät ole, vai oonko mä nyt sitten se omituinen, kun ajattelin ennen kommenttien lukemista ihan vaan sitä, että olipa kyllä tosiaan kivaa silloin kun taas ylettyi omiin varpaisiinsa 😀 

  1. Hih mullakaan ei tätä tehdessä tullut mie-leen-kään, että tää ois jotenkin ällöpostaus! Aattelin vaan, että jee yletyn varpaisiini ja otin kuvan 🙂 Oon kyllä edelleen sitä mieltä, että jos tuossa ois varpaat hiekkarannalla, kenenkään mielestä se ei ois ällöttävää…

   Ei mun varpaat oo ällöttävät!!! 😀

   1. Kaikkien täysikasvuisten ihmisten jalat on etovia. 😀

   2. Joo, en tajua mitä jengi täällä meuhkaa. 😀 Mutta ehkä se johtuu nimenomaan kynsienleikkaamisoperaatiosta, joka tuo mieleen irtonaiset kynnenpalaset. Jopa minä pidän niitä vähän ällöttävinä, erityisesti muiden ihmisten.

    Mutta ei sun jalat oo ällöttävät Krista! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *