Luuranko kaapissa

Puutalobaby

Meillä kaikilla on kaapissa omat luurankomme, eikös vaan?

Eikö???!????

Pliis onhan teillä muillakin?! PLIIIIIIS!

Nyt aion nimittäin paljastaa oman kaappiluurankoni ja tulen sitä todennäköisesti syvästi katumaan. Tätä nimittäin kysyttiin tänään toimituksen palstalla ja menin sitten lörppäsuukommentoijana jo jotain livauttamaan... Eikä sitten voi enää kai perua. Kai.

Voi apua.

Antakaa anteeksi.

 

kuva: Kaleva 2006 (linkki alkuperäiseen tässä)

Netti on onneksi jo aika armeliaasti tätä asiaa unohtanut, mutta kuvan yhteydessä olevasta linkistä pääsee kurkistamaan siihen kaappiin, jossa piilotettu luurankoni sijaitsee.

Aaaaaaargh. Nyt klikkaan "julkaise" enkä ehkä enää ikinä uskalla tulla tänne lukemaan kommentteja :D

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Voi sinä ihana Paukku! :D

Kristaliina
Puutalobaby

eiiiiiiiiiiiih mitä mä menin just kertomaan apua apua apua! :D :D :D

Mindeka
Ma-material Girl

Hihhiihiiii! Mitäköhän muita meheviä luurankoja sä vielä piilotteletkaan....? :D

Kristaliina
Puutalobaby

huh huh huh huh huh joo kato jotkut meistä on aika ehtiväisiä tunkemaan itsensä monenlaisiin liemiin :D

CougarWoman
CougarWoman

Hyvä Paukku! Nyt tuntuu omat luurangot (se yksi todella isokin) huomattavasti pienemmiltä ;) 

Ihan huippu paljastus!!! 

Kristaliina
Puutalobaby

:D :D :D

Eeva Kolu

MÄÄ MUISTAN TÄN! :D Katoin sitä jotain startti-mitä-lie-lähetystä ja mietin että no nythän ovat kerrankin hyvän idean keksineet, akateeminen sivustatarkkailija lähteekin itse taloon :) 

 

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii! Onneksi en päässyt, huh sentään :D

t. nimim. almost famous :D

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

No eihän tuo nyt ollut ollenkaan paha! :) Mua naurattaa tuo "Hömppä-Paukku" :D

Kristaliina
Puutalobaby

eiolepahaeiolepahaeiolepahaeiolepaha :D okei yritän muistaa :)
(hengitän syvään)

Juu, tuolla jutun kirjoittajalla oli vähän vaikeaa, kun pohjoisessa elämisen aikaan käytin vielä mun toista nimeä Pauliina ja lempinimeä Paukku. Toimittajan piti taiteilla, että puhuuko Kristasta vai Pauliinasta vai Paukusta :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kauhea luuranko! :D No ei nyt sentäs, hauskaa kuulla ihmisistä, että minkälaisissa keitoksissa sitä onkaan uitu. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hih joo aikamoisissa keitoissa - enkä edes ole kovin hyvä uimaan :D

Helli (Ei varmistettu)

Mun on pitäny sulta kysyäkkin mutta sitten aattelin ettet varmaan halua muistaa tapahtunutta! :D kovasti me toki täällä Kuusamossa sua yritettiin saada jatkoon ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Joo tuo on vähän sellainen sivujuonne elämässä, että sitä ei monesti tule ihan kovin tuntemattomalle kerrottua - aihe kun sisältää sen verran paljon stereotypioita siitä, että millaiset ihmiset sinne hakee. (julkisuustyrkyt jne jne jne) Ja vaikka kuinka selittäisi omia motiivejaan, on riskinä että vastapuoli ei kuuntele vaan vetää vaan omat suorat johtopäätöksensä.

Mutta hei - nyt mä ehkä ajattelen, että mun blogin lukijat "tuntee" mut jo niin hyvin, että uskallan paljastaa tällaisenkin luurangon :)

Terveisiä Kuusamoon! :)

PSK
Insert Cool Phrase

Kuules Paukku, mäkin olen joskus hakenut taloon ja häpeän sitä hautaan saakka, mutta ehkä en enää, kun kerran säki oot! Sun gradu olis muuten kiva lukea!

Kristaliina
Puutalobaby

Heheheee, jee löytyi kanssahäpeäjä! :D Hyvä itsensänojaaja-me! :D

Se gradu ei muuten koskaan valmistunut, ylläri :)

Kristaliina
Puutalobaby

itsensä NOLAAJA -me piti sanomani :D

PSK
Insert Cool Phrase

Mä jotenkin tykästyin tohon itsensänojaaja -sanaan! Sellaisiahan meidän olisi hyvä olla; itseemme nojaavia ja vahvoja. Koska loppujen lopuksi voimme luottaa vain itseemme.

Kristaliina
Puutalobaby

Hehee, sovitaan että se oli onnistunut freudilainen lipsahdus :D

annakarin
Anna Karin

Hahaha! Sä et varmastikaan ole mun kanssa yhtään samaa mieltä, mut sun ois kyllä niiiin pitänyt päästä taloon! 

Hei ja mä googletin, et ketä siellä silloin olikaan talossa, ja sä oot Wikipediassakin! :-D

Kristaliina
Puutalobaby

Oi ei, kyseenalainen kunnia olla Wikipediassa kohdassa Big Brother :D

Mä oon tosi tyytyväinen, että en päässyt. Mutta tavallaan olisihan se ollut aika hurja kokemus, ja kyllä mä uskon, että elämä olisi jo "normalisoitunut" sen jälkeenkin, vaikka olisin ollutkin - eli että ihan sama krista varmaan olisin eikä mua kukaan BB:hen toivottavasti osaisi yhdistää. PAITSI jos olisin voittanut, minkä tietysti olisin tehnyt :D

Maamis86 (Ei varmistettu)

Täh?! Mä en ois ikinä uskonut et sä haluaisit johonkin BB taloon :D Seuraatko vielä BBtä? Musta se on kyllä pitkästyttävin ja turhin ohjelma ikinä.. oon kerran ta pari kattonut 10 min ja se riitti :D huhhu

Kristaliina
Puutalobaby

Hih joo en seuraa - meillähän siis ei edes katsota telkkaria saatikka BB:tä :)

Mutta eka kautta (vuonna 2005) ihan oikeasti seurasin ja tykkäsin siitä ihan sikana. Ja aloin tosiaan tehdä myös gradua siitä. Toka kautta (sitä minne en sitten päässyt) seurasin jonkin aikaa, mutta jotenkin kyllästyin. Siinä vaiheessa se meni aika ryyppäämiseksi - eka kaudella kun ei ryyppäilty juuri ollenkaan vaan "juju" oli just siinä, että pieneen tilaan joutuneet ihmiset joutuivat olemaan luovia keksiäkseen itselleen jotain viihdykettä. Se oli mun mielestä tosi kiinnostavaa.

Sitten muutama vuosi sitten hurahdin taas uudelleen seuraamaan yhtä kautta kiinnostavan kilpailijan takia. Siellä oli se ihana Esa A - se Mensan puheenjohtaja, absolutisti ja muutenkin hyvin-hyvin erilainen kuin muut. Kerrankin kiinnostava hahmo. Musta tuli ihan Esa A -fani :D Mutta sitten sen jälkeen en ole katsonut taas yhtään jaksoa :)

Liv
Päiväuniaika

Musta tuli aikanaan kanssa ihan Esa A -fani, olkoonkin etten varsinaisesti seurannut koskaan BB:tä. Vanhemmat kuitenkin katsoi ja niillä käydessä on pitänyt aina katsoa :) 

Esanhan piti tehdä se joku analyysikin siitä, miten talo muuttaa ihmistä! Yritin joskus etsiä semmoista, mutten ainakaan löytänyt?! 

Kristaliina
Puutalobaby

Oooo, Esa-Aaaa! <3

Mä en käsitä, miten muut ko. kauden tyypit piti sitä tylsänä - sehän oli sellaisella kuivakanmustanhuumorintavalla hauskin tyyppi ehkä suomalaisessa tosi-tv-historiassa ikinä. Ja siltä varalta, että muut ei häntä muista, niin:

(kuva pöllitty Iltalehdeltä täältä)

Kyllä, tämä mies oli hauska.
 

FFFifi
Fitness Führer

Järkytyin syvästi. Tuosta seilaamisesta gradun aiheen kanssa.

(No ok, vähän ohjelmastakin. Itsehän katsoin sitä aina sosiologisesta ja sosiaalipsykologisesta mielenkiinnosta.)

Kristaliina
Puutalobaby

Niin joo siitä eka gradusta tuli siis kandi ja tämä toka jäi kokonaan valmistumatta. Että silleen :D

Hei mun sivuaine oli sosiologia :) Gradun aihe oli jotenkin "minuuden representaatioista" eli että miten kilpailijat tavallaan esittävät hahmoja nimeltään he itse. Vähän muuten niin kuin bloggaajat :) Kiinnostava aihe kyllä mun mielestä, ihan harmittaa, että ei ole koskaan ollut sellaista sopivaa saumaa saada sitä valmiiksi...

FFFifi
Fitness Führer

Mäkin luin sitä vähän...sellaisen BB: katseluun valmistavan oppimäärän verran :P Se eka tuotantokausi oli mustakin älyttömän mielenkiintoinen, katsoin varmaan joka jakson. Tai sitten se vaan oli sopivaa äitipää-viihdettä, olin saanut esikoiseni edeltävänä kesänä, muistan että katsoin BB:tä ja imetin :D

On kyllä tosi kiinnostava aihe, ja samaahan sitä tosiaan täällä tehdään. En ole vielä muuta kuin silmäillyt tätä muotibloggaajatutkimusta, mutta tuli mieleen tästä: http://www.uta.fi/cmt/tutkimus/comet/julkaisut/kovaa_tyota_olla_mina_2012.pdf

Kristaliina
Puutalobaby

Ooo, tosi kiinnostavaa! Pitääpä tutustua ajan kanssa. Ja tuo toinen kirjoittaja (Mikko Hautakangas) oli muuten silloin samaan aikaan kuin minä myös BB:tä tutkimassa - samoista aiheesta kiinnostuneita siis selvästi :)

elppis (Ei varmistettu)

Miten mä en yllättynyt ollenkaan.. oletko varma ettet ole maininnut aiheesta ennen..? Tai sit toi on vaan niin sua :)

Kristaliina
Puutalobaby

Jos olet ollut tarkkana, olet saattanut maininnan asiasta huomatakin :) Jossain ihan-muu-aiheisessa (en muista mikä) bloggauksessa joskus vuosi sitten eräs lukija kysyi, että het-ki-nen, onko sulla ollut joskus jotain tekemistä BB:n kanssa... Ja minä taisin jotenkin kierrellen ja kaarrellen myöntää :)

Mutta joo, vaikka BB sinällään (nykyisessä muodossaan) ei ole "mua", niin ehkä tuollaiset "kappas millaiseen tilanteeseen jouduinkaan" -jutut ehkä just on :D

Vierailija (Ei varmistettu)

nopeasti postausta katsottuani ja kuvan perusteella luulin sinun joskus hakeneen iholla-sarjaan! mutta ei tämä bb:kään huono vaihtoehto olisi ollut;)

Kristaliina
Puutalobaby

Iholla-sarjassa mun mielestä olisi oikeasti kiva olla mukana! Mutta eipä ole kutsua kuulunut :)

annakarin
Anna Karin

Haehaehaehae Iholla-sarjaan! Oi oi, se olis niin kivaa!

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Hihihihhiiiii! Paukku :D Hihihiii!

Kristaliina
Puutalobaby

Shhhhh! :D ...ja nyt sit yritetään unohtaa tuo lempinimi, jooko? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Olin löytänyt tämän jo aikaa sitten sinusta, ja muutakin, google tietää kaiken :) Olen itse miettinyt blogin perustamista ja sitä että kuinka paljon itsestään (perheestään) sitten jakaisi maailmalle.. enkä ole vielä tehnyt kovinkaan paljon päätöksiä sen suhteen. Miten itse mietit tämän julkisuuskuvion kun aloitit tämän blogin? Entä nyt? Juurihan paljastit myös missä miehesi on töissä.. ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Suosittelen bloggaamista - palkitseva ja mukanaanvievä harrastus! :)

Toki suhde "mitä kerron ja mitä en" -asioihin kannattaa miettiä etukäteen. Itselleni rajanvedot tuntuvat aika yksinkertaisilta; noudatan sitä, mikä tuntuu luontevalta. Kerron henkilökohtaisista asioista, mutta kyllä: toki jätän joitain asioita kertomattakin :) Rajanvetoa tekee tavallaan joka päivä, jokaisen bloggauksen yhteydessä.

Itse en pelkää ollenkaan "eletyn elämän" näkymistä netissä, jokaisella meistä on elämässä paljon historiaa. Kaikki ei ehkä sellaista, mitä heti ensitapaamiselta haluaisi uudelle ihmiselle paljastaa, mutta toisaalta googlea vastaan taistelu olisi loputon suo - jostain aina joku asia pomppaa esille, jos joku niin haluava ihan tarkoituksella salapoliisintyömäisesti jaksaa etsiä :) Onneksi ei ole rikosrekisteriä tai muuta kamalaa (hih jos tätä tämänpäiväistä paljastusta ei lasketa) menneisyyttä kummittelemassa :)

Kv (Ei varmistettu)

Moi Krista,

Sä oisit ihan paras siihen Iholla-ohjelmaan!! Vähänkö teillä olis katsojia :)

Kristaliina
Puutalobaby

Vink vink vaan sinne tuotantoyhtiön edustajille, jos joku heistä tätä blogia lukee :D No ei - tänä vuonna niillä on vuorossa miehet, aika kiinnostavaa sinänsä :)

Sähikäinen

No mutta sinähän olisit ollut nappivalinta tämän vuoden julkkis-BB:hen :D

Tai ehkäpä oletkin, eihän osallistujia ole vielä paljastettu ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Hähää, ehkäpä tämä olikin vain ovelasti muotoiltu tiiseri ja kohta näette mut yllättäen siellä talossa.... Eli ei! :D  Huih sentään, ei missään nimessä :D

Deleng (Ei varmistettu)

Apua.
Apua.
Nytkö se on jo loppu?
Ja ei, tämä kommentti ei liity mitenkään tähän postaukseen, vaan siihen, että nyt jo sain luettua kaikki sun 420 postausta. Siihen meni n. 2-3 viikkoa. Mitä mä nyt teen työpäivisin puheluiden välissä? Äää....
Tänään oon koko päivän päivittänyt sun blogin etusivua miettein "joko sieltä ois tullut uus kirjotus?". Apua, ihan samanlainen olo mikä tulee hyvän kirjan jälkeen, kun joutuu tempautumaan takaisin oikeaan elämään. Hih. :D

Kiitos Krista, Silva ja Joel näistä jaetuista elämänne hetkistä. Ne ovat aiheuttaneet täällä naurunpyrskähdyksiä, jännityshetkiä, jopa kyyneleitä (kyllä, kesken työpäivän). Aion seurata blogiasi jatkossakin. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Voi kiitos, ihana viesti! :) Hih nyt sun täytyy vaan omaksua tämä uusi "kerran päivässä" -rytmi, enää ei voi ahnehtia - paitsi jos päätät alkaa lukemaan juttuja alusta alkaen uudestaan, kuulemma niinkin on joku tehnyt :D

Kiitos myös sinulle, että kirjoitit noin nätisti. Tosi hyvä mieli tuli :)

Deleng (Ei varmistettu)

Haha! Melkein tekis mieli lukeakin niitä ekoja kirjoituksia. Olis varmasti erilainen kokemus lukea ne nyt, kun on ns. seurannut teidän elämää jo parin vuoden ajalta :D Ehkä mä sit näin teenkin, kun tuun tarpeeks epätoivoiseksi puutalobaby-nikoissani. :D

Ipana (Ei varmistettu)

Ai missä Joel on töissä? eikö se ole puuseppä vai mikä se oli?? :D Miten mulla on ihan sellanen tunne et olisin jossain ymmärtänyt et se on puuseppä? nyt on kyl sellanen tunne et se varmaan on jollain ihan muulla alalla.. xD

Kristaliina
Puutalobaby

Hihihi ei ole puuseppä :D Psykologian opiskelija ja sarjakuvapiirtäjä :)

MarjaH (Ei varmistettu)

Mutta täähän oli wanha :D Jossain sun aiemman postauksen kommenteissa tää luuranko käy ilmi (vai oonko vaan ainoa friikki, joka yleensä lukee myös kaikki kommentit...?) :D

Kristaliina
Puutalobaby

Totta! Jossain kommentissa noin vuosi sitten sitä tosiaan kyseltiin ja mä kierrellen ja kaarrellen myönsin :D Aika tarkka sä oot :)

Mutta kiva, kun luet kommentteja - joskus täällä tulee muuten ne parhaat läpät (ja jonkun muun kirjoittamana kuin mun :D )

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.