Maailman helpoin pantakampaus

…ja maailman vaikeimmat kuvat ottaa itse – sori.

Kröhöm voisinkohan mä nyt sanoa, että ”yleisön pyynnöstä”…? Melkein. Facebookissa tätä hippipantakampausta nimittäin kyseltiin – en vaan ehtinyt tätä bloggausta tekemään ennen kuin kysymyksen esittäjä oli keksinyt (googlannut?) kampausohjeen ihan itsekin.

Nooh, uhkasin tekeväni aiheesta bloggauksen silti – ja tässä se uhkauksen toteutuma siis on. Meitsi siis kampausbloggaajana; kerta se on ensimmäinenkin!

Tämän saman pantakampauksen voisi varmaan toteuttaa silleen siistin asiallisesti ja huolella – jos niin välttämättä haluaisi – mutta minun mallini on tyylillä ”minuutissa valmiiksi”. Maailman helpoin pantakampaus siis jokseenkin näin:

pantakampaus alku.JPG

Otetaan tällainen puoliksi/kokonaan joustava hiuspanta, joka laitetaan hiusten päälle tähän tapaan. Pään muodosta varmaan riippuu, että missä kohdassa pysyy (tai pysyykö); itseltäni löytyi tuollainen sopiva kohta niin, että etupuoli on aika lähellä otsan hiusrajaa ja takaosa on takaraivon ”alla”.

Hiukset kampaukseen (ainakin mun hiuslaadulla) voi olla ihan au naturel, ilman mitään muotoiluja ja tässä vähän kosteina vielä pesun jälkeen.

pantakampaus pyöritys.JPG

2. Sitten otetaan käteen hiustupsu ja pyöräytetään se pannan ympäri – tässä kuvassa pyöräytetty kaksi tupsua. Hiukset voisi varmaan systemaattisesti käydä läpi näin, mutta mun hiusmassalla tuohon menisi ikä ja mielenterveys. Niinpä oon itse tehnyt tän niin, että molemmilta puolelta vain kaksi osiota ”yksittäin”, ja takaosan olen survaissut sitten kokonaisena tuon pannan ympäri.

Eli ottanut vaan kaikki hiukset käsiini ja survonut ne yläkautta pannan alle. Yritin ottaa kuvan, mutta tuli tällainen:

20150507_113455.JPG

…mutta voin ehkä pyytää Joelia kuvausavuksi, kun se tulee lasten kanssa ulkoa.

Tajusiko tuosta ohjeesta nyt mitään…?

Edestä se näyttää valmiina jokseenkin tältä:
(tekisi mieli ostaa pari eriväristä pantaa arkikäyttöön – tää kukkaperhossysteemi on ehkä jokapäiväisessä käytössä vähän liian… …kukkaisa)

pantakampaus edestä.jpg

…ja arki(no:vappu)käytössä tuulen tuivertamana edestä-takaa-sivulta:

pantakampaus live sivulta.JPG

pantakampaus livenä.jpg

pantakampaus sivulta ratsastus live.jpg

pantakampaus takaa.JPG

Kivaa tuossa on mun makuun se, että se voi vaan ”olla” – eli mun silmään ainakaan ei yhtään haittaa, vaikka vähän repsottaakin. Välillä vaan tungin latvoja takaisin tuonne rullalle. Edes lakkaa ei ollut.

Ja bonarina pannan poistaessa saa aika kivat kiharat 🙂

Kommentit (12)
  1. En ymmärrä miksei kyseinen kampaus toimi minun hiuksillani, siis siinä vaiheessa kuin pitäisi se takaosa laittaa sinne sisään, niin jotenkin hiukset löpsähtää ja purkautuu sieltä välistä. Minulla on lasimainen ja suora hiuslaatu ja sen lisäksi mittaa vyötärölle asti, niin en tiedä onko pituus vai hiuslaatu ongelmana.

  2. Hei, näyttää todella kivalta ja sopii sulle todella hyvin! Osaisinkohan tehdä itellenikin…? 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *