Maalinkuivumisminilomalle – ideoita?

Eilen (ehkä – päivät menee sekaisin) me tajuttiin, että hei sitten kun koko eteinen ja portaikko on maalattu, meillä on 1-2 päivän ajan ohjelmassa vain maalin kuivumista! Koska eihän sinne nyt kannata mennä mutaisilla tuplavaunuilla ajelemaan edestakaisin maalaustuoreella lattialla.

Tilannehan siis ihan vaatii minilomaa – maalinkuivausminilomaa!

sateessa vaunut.JPG

Tuolla ne nukkuu sateessa.

Sit lyökin ihan tyhjää – minne?

Eli ihan siis vaan 1-2 päiväksi yöksi johonkin, jossa ois lapsille jotain kivaa. Johonkin lähelle, tyyliin max. tunnin ajomatkan päähän Helsingistä. Ja silleen, että vois mennä lyhyellä varoitusajalla (tyyliin huomenna) ja suht pienellä kustannuksella…

Ideoita?

Mun väsyneeseen päähän tulee nyt lähikohteista vaan Porvoo (oisko siellä jotain kivaa tekemistä lapsille?) ja Flamingo (kiva varmaan sadesäällä, mutta mitä jos ei sadakaan).

Porvoo ja Flamingo. Porvoo ja Flamingo. Porvoo ja Flamingo. Onko maailmassa muita paikkoja kuin Porvoo ja Flamingo?

Laivalle ollaan lähdössä ens viikolla (voi hitsi kun se ois osunut tähän maalikuivumishommaan, mutta ei osattu ennakoida), joten ei nyt just ehkä Tallinnaan eikä Tukholmaan… Pärnusta on haaveiltu ystäväperheen kanssa, mutta sitten todettiin, että se tulisi yhtä kalliksi kuin joku Kanarian-loma. Muutenkin siis ehkä nyt kotimaa, kun ens viikolla mennään siis sinne Tukholmaan. Porvoo ja Flamingo. Porvoo ja Flamingo.

Öööö ehkä Flamingo?

Kommentit (53)
 1. Minäkin täällä hihkun Pärnun puolesta! Lomailkaa ihmeessä siellä ainakin joskus! Olimme juuri viiden päivän reissulla toisen lapsiperheen kanssa ja oli kyllä mainio kohde! Kirjoittelin mun blogiin neljän postauksen Pärnu-sarjan, käy(kää) ihmeessä lukemassa, jos kiinnostaa 🙂

  1. Ooo joo käyn! Mekin itse asiassa alunperin suunniteltiin tätä toisen lapsiperheen kanssa…

   Mä oon Pärnussa käynyt kerran reppureissulla ystävän kanssa, silloin yövyttiin ihan sellaisessa hostellissa, joka oli varmaan ollut ennen koulu tai vastaava… Mutta jäi mieleen, että siellä olisi ihana olla perheen kanssakin joskus! (ei siis siellä hostellissa vaan kyseisessä kaupungissa 🙂 )

 2. Ihmisroskanen
  25.6.2015, 10:34

  Mekin ollaan käyty ihan himohalvalla Pärnussa, komppaan ylempää siis! Hyviä kokemuksia on myös pakettilomista siellä. Esim. Ikaalisten matkatoimiston halvimmat paketit on alle satasen. Tosin juuri nyt taitaa olla kaikista kallein lomasesonki. Mutta loppukesästä! Mekin ehkä mennään!

  1. Joo, mä katsoin kans tuota Ikaalisten matkatoimistoa – koko porukalle ois tullut maksamaan se reissu (se lyhyempi) 880 euroa… JAIKS. Varmaan just sesongista johtuen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *