Me ollaan just niitä ihmisiä…

…joiden mielestä tämä on parasta sitten…

ananas valmis.JPG

…ananaksen.

Jos söisin lihaa, olisin niiiiii-iiin ollut se (tän maan ainoa?) tyyppi, joka olisi ostanut sitä valmiiksipaistettua jauhelihaa, josta nousi hillitön paheksuntaälämölö pari vuotta sitten. Se muuten taisi hävitä hiljaisesti markkinoilta, vai onko sitä vielä myynnissä?

En tainnut koskaan nähdä koko tuotetta; kuulin vain jokun julkkistrendikokin paheksuntaradiohaastatteluirvailun. Että joo joo joo tähän on maailma mennyt ja ihmiset uusavuttomia bla bla bla. Olisi tehnyt mieli mennä ostamaan sitä hemmetin lihaa ihan vaan mielenilmaiksuksi. Että häh häh hää siitäs sait, egokokki!

Mutta joo. Jos joku haluaa helpottaa mun elämää pilkkomalla mun ananaksen valmiiksi (tai paistamalla jauhelihan), niin minä sanon, että voi kiitos – ihan mahtava juttu!

Valmiiksi nypytetystä aurajuustosta tai juustoraasteesta en edes ala tässä kirjoittaa. Juustosiivuista. Fetakuutioista. Käyttövalmiista pavuista.

Kyllä, kiitos!

Kommentit (51)
 1. ONNEKSI muovipakkaukset kielletään/laitetaan tuottajan vastuulle kierrätys koska ihmiset selvästikin välittävät enemmän asioiden helppoudesta kuin ympäristöstä. Itsekin voisin ostaa helppouden takia montakin asiaa ja pakata kaikki ostokset vielä viiteen pikkumuovipussiin kaikki erikseen kun se on nii-iin helppoa, mutta mutta. Alalla olevana voisin sanoa, että muovipakkaukset, joita innokkaana kannetaan kotiin, päätyvät lastemme lautasille. Tästä syystä paljon ekologisempana vaihtoehtona kehotankin ostamaan semmoisen maailman kätevimmän pienen työkalun kuin ananasporan! Sillä saa suoraan leikattua siis sellaisen spiraalin ananaksesta, aikaa meni vähemmän kuin muovipakkauksen avaamiseen. Käyttöikäkin on pitkä kuin maraton 30:n asteen helteellä. Luomumamman kasvattamana voin sanoa että kulutusarvot periytyy aika vahvasti jälkeläisille 😀

 2. Pöpökammoinen
  22.7.2015, 19:29

  Samaa mietin kuin nimimerkki noroa odotellessa. Mutta toki kaikki eivät ole yhtä pöpökammoisia kuin minä..

  Salaattitiskien tuoreudesta en voi mitään yleispätevää sanoa mutta kahden kaupoissa työskentelevän sukulaisen puheiden perusteella en koskisi niihinkään. Esimerkiksi porkkanaraaste tuli Ruotsista. Koska se on halvempaa. En ole tarkemmin katsellut onko noissa salaattilaareissa alkuperämaat esillä, ei taida olla?

  1. meidän kaupan salaattibaarin tuotteet taitaa kaikki tulla ruotsista…… kaiken lisäksi maahantuoja tms. kusetti toimittamalla meille esim. kurkun pakasteena!

   mut tuo ananas, aivan saakelin hyvää! välillä on kivaa mennä sieltä mistä aita matalin

   1. Kiitos inside-tiedosta!

    Mä itse en pidä Ruotsia mitenkään pahana; onhan sekin aika lähellä 🙂 Kunhan on raikasta ja tuoretta, sitä ajattelen tärkeimpänä. Valmislounassalaatit kun usein niin… …äh. Ja ihan sama muuten ravintoloiden salaateissa, hyvän salaatin löytäminen on itse asiassa aika harvinaista! Päällimmäisin mielessä oleva mälsä kokemus oli joskus Jumbossa kreikkalaisessa ravintolassa – poikkeuksellisesti otin salaatin, kun ajattelin, että täältä saa varmasti sellaista huippuherkkua kreikkalaista fetaa. No ei saanut; keskimääräistä ankeampaa purkkifetaa oli, samoin kurkut ja salaatti kuivaa ja mautonta. Megapettymys.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *