Mekkotyttö mainostaa

Ihan ensin mun täytyy näyttää teille tämä kuva:

oi ei.jpg

Kuvatekstin tähän voit keksiä ihan itse.

*******

Okei, asiaan.

Täällä Lilyssä on aika paljon suloisesti pukeutuvia naperoita – ja kuten ehkä olette huomanneet, meidän trikoota-päälle-tirppa ei aina välttämättä lukeudu heidän joukkoonsa. Kaikkien tyylitaaperoiden ykköseksi haluaisin kuitenkin nimetä… …tadaa… no tietysti Filippa-tyttösen.

Ja nyt mä haluan ihan rehellisesti mainostaa bloggaajakollegaa ja hänen huippuideaansa: tiedättekö jo Kahvia ja unelmia -blogin Nonariinan perustaman Mekkopuun? Jos ette, lainaan Nonariinan bloggauksesta hänen itse kertomansa taustan näin:

”Mietin kuumeisesti koko talven mikä olisi se mun juttu, kun jään hoitovapaalle. Haussa oli siis jokin josta saisi muutaman euron ylimääräistä, ja josta voisi myöhemmin kehitellä vaikka ihan liiketoimintaa itselleen. Sitten mietin, että mitä mä osaan.

1. Ostaa kauniita mekkoja joista saa aina kehuja.
2. Shoppailla netissä ja löytää sieltä parhaat palat.
3. Käyttää tietokonetta.

No, okei osaan mä paljon muutakin, mutta noiden yllä olevien summana päätin pistää pystyyn käytettyjen mekkojen kaupan 0-3 vuotiaille. Mekkopuun.

(lainaus siis Kahvia ja unelmia -blogista)

*******

Jokin aika sitten kävimme Silvan kanssa leikkitreffeillä Nonariinan & Filipan kotona.
”Haluaisitko vilkaista samalla noita uusia mekkoja”, Nonariina kysäisi.

Nooh, ja sitten kävi näin:

tyttö ja äiti.jpg

Tirppa sai mekon.

*******

Tykkään kyllä ihan älyttömästi tästä ideasta: mekot ovat siis kierrätettyjä, Nonariinan nettimaailmasta täsmäshoppaamia – ja hinnat ovat sellaisia, että niitä raaskii ostaakin. Ei siis mitään 30-50 euroa, vaan… No esimerkiksi tämän ostin hintaan 8,90 e. Joo joo, onhan se vielä Silvalle aivan liian iso, mutta aina on olemassa ensi kesä!

Esitän täten julkisen pyynnön Nonariinalle: vaikka Mekkopuu-kaupastasi tulisikin joskus hitti ja buumi ja legenda ja stara ja vaikka mitä, pliis älä ikinä nosta hintoja! Samalla lupaan pysyä itse asiakkaana jatkossakin.

*******

Ex-trikootyttö vietti siis äidin ja isin kanssa tämän (liian) helteisen päivän Vanhankaupunginkoskella uudessa (eiku: käytetyssä) mekossaan.

piknik_kollaasi.jpg

Joo, taidan antaa jatkossakin mekoille mahdollisuuden. Pukeudunhan niihin kesäisin itsekin.

Ja onhan tämä nyt aika suloista:

typy.jpg

Paljasjalkatirppa.

Kommentit (20)
  1. Vitsi mikä ihana kirjoitus ja mekko on kyllä aivan ihana Silvalla! Ehdinkin jo reissun päällä selailemaan vähän kännykällä, mutten päässyt kommentoimaan 😀 Lupaan yrittää pitää hinnat alhaalla kautta mekon ja kannon!

  2. Annuskainen
    28.6.2013, 10:18

    Ihana paljasjalkatirppa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *