Menovinkki: Oriental Hype Festival 2015

Iiiiiiik tätä päivää olen odottanut jännityksellä! Tiedättekö Aleksanterin teatterin? Siis se upea vanha teatteri Bulevardilla – mieletön ympäristö, koristeellinen katsomo ja oh ne krumeluurit keisarin aitot…

Tänään mä tanssin siellä!!!!

I5RR6936.jpg

Kuva: Matti Lipponen, kuvattu Intia Spektaakkelissa 2015

Itselleni tämä tuntuu isoimmalta tanssilliselta esiintymiseltä tähän asti. No, olihan siellä Putouksessa se miljoona katsojaa… Mutta hei – mä vaan kuitenkin vilahdin siellä (vaikka ei sitä tietysti etukäteen tiennyt) kuvassa. Mutta nyt sitä sitten ollaan samalla lavalla tanssiammattilaisten kanssa… MUA JÄNNITTÄÄ IHAN SAIRAASTI!!!!!

I5RR6937.jpg

Kuva: Matti Lipponen, Intia Spektaakkeli 2015

Kyseessä on siis Oriental Hype 2015 -festivaali, joka on alkanut jo eilen ja joka jatkuu sunnuntaihin asti. Tämänpäiväisen näytöksen nimi on Inflection, ja sen esittelystä sanotaan näin:

”Näytöksen ensimmäisellä puoliajalla nähdään perinteiden mukaan esitettyjä Intian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueen tansseja. Minkälaista sanomaa tanssilajien kautta on pyritty välittämään eri aikakausina ja erilaisissa kulttuureissa?

Näytöksen toisella puoliajalla tarkastellaan muutosta, joka tanssiperinteissä on tapahtunut tanssin siirtyessä lavoille. Miten perinteitä vaalitaan tästä huolimatta ja toisaalta mitä elementtejä on tullut lisää?

Esityksessä nähdään suomalaisia solisteja, ryhmiä, sekä kansainvälisiä kutsuvieraita.”

Tänään 12.6. klo 20 Aleksanterin teatterilla siis – ja lippuja saa vielä Lippupalvelusta (ehkä oveltakin).

I5RR6938.jpg

Kuva: Matti Lipponen, Intia Spektaakkeli 2015

Pitäkää peukkuja! Nyt valmistautumaan! Jännittää!

Kommentit (1)
  1. Ihania kuvia siusta, tsemppiä päivään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *