Mihin hävisi huhtikuu?

Oho. Viime viikkoina olen keskittynyt niin kovasti babyn pusertamiseen maailmaan, että olen näköjään hukannut kokonaisen kuukauden. Viimeksi, kun muistan, oli huhtikuun ensimmäinen päivä, aprillipäivä, ambulanssi vei minut Kätilöopistolle ja satoi lautasen (okei, ehkä sellaisen vanhanaikaisen kahvilautasen) kokoisia lumihiutaleita.

Että miten nyt voi muka olla jo vappu? Mihin hävisi huhtikuu?

Elämä todellakin ON muuttunut. Tämänvuotisen vappuaaton kunniaksi veimme ensimmäistä kertaa ne oranssi-ruskeat Bugaboot ulkoilemaan. Niin, ja babyn myös.

bugis.jpg

Vaunuilimme ensin Vekarakirppikselle. Joka oli kiinni. Sitten vaunuilimme Arabian kauppakeskukseen. Joka oli niin täynnä väkeä, että emme jaksaneet mennä kauppaan. Sitten vaunuilimme takaisin kotiin. Oikein onnistunut lenkki siis.

Mutta hei, ihmisten ilmoilla! Minä siellä, ulkona – ihan niin kuin oikeat ihmiset!

Kumpulan Kapusiini-kahvilan edessä näin kahden lapsen kanssa ulkoilevan äidin, jolla oli päällään NÄTIT vaatteet. Hame ja vihreät mokkakengät. Ihmeellistä.

Itse olen näköjään käyttänyt samoja vaatteita jo – hmm – no sen kadonneen kuukauden ajan, ainakin. Vappukävelylle meinasin lähteä samassa turkoosissa talvitakissa, jonka teetin tammikuun Vietnamin-matkalla raskausajan talvitakiksi. Pakkasille. Joel sai minut vaihtamaan kevättakkiin, mutta salaa nappasin nahkahanskat laukkuun. Ettei tule kylmä.

takki.jpgTää oli tosi ihana. Raskaana ja pakkasilla. Onko pakko jo luopua?

Farkkujen alle olin vielä jättänyt pitkät kalsarit. Joelin pitkät kalsarit. Koska en ole vielä tottunut ajatukseen, että mahtuisin omiini.

Hauskaa vappua!

ps. On meillä ohjelmaa vappupäiväksikin! Tarkoitus on vaunuilla Joelin vanhempien luo Kumpulaan, antaa Silva hetkeksi mummin syliin ja nukkua ainakin kahden tunnin päiväunet. Hurraa!

piha.jpgPuutalon piha heräilee kevääseen. Ai mitkä pihatyöt? Nääh, palataan asiaan ensi kesänä.

Kommentit (7)
  1. Kristaa.. vitsit kun laitoit sen ihan ekan kirjoituksen tän päivän postaukseen.. täällä mä luen näitä vanhoja uudestaan läpi 😀 Katotaan milloin pääsen takas nykypäivään 😀 😀 😀

    1. Hihii paluu menneisyyteen 😀

  2. Vierailija, Joelin frendi Inki
    26.10.2012, 10:38

    Hei, lueskelin joitakin näitä vanhempia postauksiasi ja voin raportoida, että yllä kerrotun perusteella Silva oli suhteellisesti ottaen siroon äitiinsä nähden oikein hyvän kokoinen tyttö: meillä 41+5 (ei ollut keskonen, ei) tyttö oli syntyessään 3380 ja puolimetriä. Ja minulla vartta kuitenkin 169, eli kaikki yliaikaiset eivät suinkaan ole yli nelikiloisia (vaikka niin mua uhkailtiin koko ajan ne vikat viikot, mikä sinänsä oli jokseenkin kohtuutonta, kun muutenkin oli aika kirkas mielipide, että odottaminen pissaisi jo hyvinkin). Että ihan hyvän kokoinen oli teidän Silva, vaikka vähän hätähousu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *