Nähdään Kampissa lauantaina!

yhteistyössä: Kauppakeskus Kamppi/Pikkuväki
…ja tämä bloggaus sitten todellakin on kaupallinen ja sisältää markkinahuumaa ja -humua

 

Olettekohan jo bonganneet esim. Mindekan tai Lurun tonteilta, mitä Kampissa tapahtuu ensi viikonloppuna…?

Siellä siis vietetään syksyn avajaisia, ja tuollaisten joidenkin mitättömien pikkunimien, kuten Antti Tuiskun (pe klo 18) tai Laura Närhen (la klo 14) lisäksi siellä voi nähdä myös mm. minut! Wohoo!

Idea menee jokseenkin niin, että kauppakeskus on kutsunut meidät 14 Lily-bloggaajaa ”stylisteiksi” valittuihin liikkeisiin. Meille voi siis varata stailausajan la klo 12-17 väliltä (aikaa voi käyttää ruhtinaallisen tunnin per stailaus) tai tulla ihan muuten vaan myymälään moikkaamaan. Tulkaa!

Ai niin, ja minut löytää sieltä kolmannen kerroksen ”lastenvaatemaailmasta” Pikkuväki-myymälästä! Samasta kerroksesta siis, missä se maineikas lastenhoitohuonekin sijaitsee.
(lisätietoja hommasta ja alennuksista tämän bloggauksen loppupuolella!)

näyteikkuna.jpg

Kävin jo perjantaina moikkaamassa liikkeen omistaja Jenniä sekä myyntipäällikkö Jonnaa, ja lähdin Kampista kotiin päin intoa puhkuen. Jäi aivan hurjan hyvä fiilis! Minulle uutta tietoa oli mm. se, että Pikkuväki on ”yhden naisen yritys” (yksi myymälä plus nettikauppa) eikä mikään massiivinen tusinaketju. Se näkyi kyllä kaikessa – sen tunnin ajan kun tuolla pyörin, hoksasin että jos tuolta ei henkilökohtaista palvelua saa, niin ei sitten missään.
”Meillä alkaa ensi viikolla päiväkoti, apua-apua-apua mitä kaikkea me nyt tarvitaan?” -kysymyksiä kuului useampia.

Nooh, esimerkiksi sekä Jennillä että Jonnalla on itselläänkin kolme lasta, eli luotettavia vastauksia kyllä löytyi.

”Etenkin ennen meillä harrastettiin paljon myös sellaista henkilökohtaista puhelinpalvelua. Eli asiakas saattoi soittaa meille ja kysyä, että no nyt on pakkanen kiristynyt – voikohan tämän puolivuotiaan laittaa ulos päiväunille tässä-ja-tässä haalarissa. Vai pitäisiköhän laittaa vielä se villakerrasto alle”, Jonna kertoi.

Nykyisin tällaisia puhelinkeskusteluita käydään kuulemma hieman aiempaa vähemmän – heh me bloggaajat olemme kuulemma ottaneet vähän tätä ”vertaistukineuvojan” asemaa. Mutta soittaa saa kuulemma edelleenkin!

omistaja.jpg

Myymälän ”pienuudennotkeus” tuli todistettua muuten myös siinä, että melkein mitä tahansa ideoita (ja niitä oli paljon) tapahtumaan liittyen heitin ilmaan, vastaus oli että ”juu onnistuu! juu järjestetään!”.

Ehkä juuri siksi olenkin tästä hommasta niin innoissani – ainakin pari omaa ideaa ajattelin laittaa tee-se-itse -toteutukseen, eli minut saattaa nähdä pyllistelemässä Pikkuväen näyteikkunassa jo ennen tapahtumaa…
(apua jos en saa tartuntaa tuosta Silvan flunssasta!)

kollaasi2.jpg

Tsihihi mutta miten stailataan lapsia?

Hmm.

Olen ns. edellisessä elämässäni stailannut jonkin verran lehteen tyylijuttuja, myös ”back to school” -tyyppisiä lastenvaatejuttuja. Mutta näin omasta kokemuksestani voisin kyllä nyt sanoa, että lasten pukeutumisessa ne vaatteen/kenkien tekniset ominaisuudet ovat vieläkin tärkeämmät kuin tyyli – etenkin vaikkapa ulkoiluvaatteissa. Niinpä pyysin, että Pikkuväen henkilökunnasta joku on meillä aina käytettävissä ”teknisenä konsulttina”, mitä tulee vaikkapa pukujen vedenpitävyyksiin, saumojen teippauksiin ja muihin juttuihin, mistä itse en rehellisesti sanottuna tiedä hölkäisen pöläystä 🙂

Tarjolla siis kaksi ”stylistiä” yhdellä iskulla!

kollaasi1.jpg

Ja homma toimii näin:

Minulla on käytössäni viisi stailausaikaa klo 12-17 välillä (12-13, 13-14, 14-15, 15-16 ja 16-17).

Mukaan stailaukseen voit ilmoittautua joko tähän kommenttikenttään (jätä joku yhteystieto!) tai henkilökohtaisesti meiliini kristaliina@hotmail.com.

Jos (KUN!) stailausinnokkaita löytyy enemmän kuin viisi, joudun tietysti harjoittamaan pientä valintaa.
Kerro siis viestissäsi mielellään:

 • mikä on päällimmäisin ”stailaus”tarpeesi? (ulkovaatteet päiväkotiin? vedenpitävät vaatteet hiekkalaatikolle? kouluvaatteet ekaluokkalaiselle?)
 • minkä ikäiselle/kokoiselle vaatteet tulevat?
 • mikä kellonaika sinulle sopisi parhaiten?

…ja lisäpisteitä tietysti saa, jos perustelee vaikkapa hauskaan tapaan, miksi juuri teidät kannattaisi valita mukaan tähän leikkiin 🙂

Ilmoittelen valituille mahdollisimman pian!

Juttelimme Jennin kanssa, että stailattaville olisi tietysti kiva antaa vähän muutakin ekstraa kuin pelkkä laatuaika (heh) minun kanssani. Joten:
Jenni lupasi näille viidelle stailattavalle -20 % alennuksen stailatun asukokonaisuuden tuotteista.

Mitään ostopakkoa tietenkään ei ole, mutta jos stailattava siis haluaa ostaa asusta vaikkapa vain pipon, sen saa – 20 % alennuksella. Lisäksi kuvaan tietysti kaikki stailatut muksut ja bloggaan tunnelmista tapahtuman jälkeen. Osa stailauksista pääsee myös Kampin kauppakeskuksen isoille digiscreeneille.

Myös kaikille muille asiakkaille on tulossa lauantaina joku etu/alennus – kerron siitä heti, kun homma lyödään lukkoon!

*******

Olisi hurjan kiva tavata teitä lukijoita ”livenä”, tulkaa siis ihmeessä moikkailemaan minua lauantaina Kamppiin! Stailausaikana tietysti keskityn mahdollisimman hyvin aina siihen yhteen asiakkaaseen – mutta kaikissa vapaissa väleissä juttelen blogituttujen kanssa tosi-tosi mielelläni! Ja varmaa ”laatuaikaa” hyvässä (kröhöm) seurassani saa tietysti varaamalla ajan tuollaiseen omaan stailaukseen 🙂

(vähänkö muuten jo jännittää!)

 

Kaikki Kampissa lauantaina häärivät Lily-bloggaajat ovat:
Caelia’s
Coco Sweet Dreams
Ite puin
Let us go
Lurun
Ma Material Girl
Mi Mi Mendine
Pupulandia
Puutalobaby
Saras Stripes
Silver Lining
Tyyliholisti
Visual Diary
You Feelin it

 

PS. Vink vink: bongasin Kampin nettisivuilta myös tällaisen:
Lasten ja nuorten kuntoklubi GymiKampilla on avoimet ovet lauantaina klo 16-18 – sopivasti stailaustapahtuman päätteeksi. Sinne pääsee siis ilmaiseksi kurkistelemaan, että millaisia lasten liikuntaharrastuksia siellä on tarjolla… Jos itseltäni yhtään mehuja riittää stailauksen päätteeksi, käyn varmasti katselemassa siellä itsekin!

Kommentit (29)
 1. Tät-dät-dää! Arvonta on suoritettu, ja kahdeksasta ilmoittautuneesta siis viisi mahtui mukaan! Stailattavaksi lauantaina siis:

  Tuuliannan synttäritripletti, Ninnuliinin päivähoidon aloittava elohiiri, MinEnan ”apua amatööriäidille” sekä meilin puolelta tulleista S (1v 3 kk) äitinsä kanssa sekä toinenkin S (ekaluokkalainen) äitinsä kanssa.

  Lauantaina siis tavataan!
  (laitan meiliä tarkemmin ajankohdista ym. – hei ja Tuulianna, laitatko vielä meiliosoitteesi tulemaan mulle päin (kristaliina@hotmail.com), niin saan suhun helpoiten yhteyden 🙂 )

  …ja tulkaa kuitenkin te muutkin moikkailemaan! Samoin ilmoittelen, jos jollekin tuleekin yhtä äkkinen peruutus – näin lasten kanssa kun sitä ei aina tiedä 🙂

  1. Jeeee! (mä en ikinä pärjää arvonnoissa) 🙂

   Nyt kaikki peukut ja pottuvarpaat ristiin, että S (kolmas sellainen) ei tule kipeäksi!

 2. Hei ajattelin että nämä uusimmat kommentit tulee varmimmin luettua eli muisteloiden kauan odotettu, heh, kakkososa on valmis!
   

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/08/27/paluu-menneisyyteen-osa-2-ai-mika-teini-ika/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *