Näin voi käydä…

…kun parrakas mies halaa otsatukkaa kasvattavaa vaimoaan:

parrakas_mies.jpg

Meni muuten ainakin kymmenen minuuttia ennen kuin alettiin ihmetellä, että mihinkäs ne pinnit mun päästä ovat voineet hävitä.

Kommentit (13)
  1. Hihih 😀

  2. Nyt oli pakko tulla sanoon että tästä blogista on tullu ihan huomaamatta yks lemppareista. Mikä tekee asiasta erityisen ihmeellistä on se että tän opiskelijan suusta on kuultu mm. lausahdukset ”mää en ikinä halua lapsia!” ja ”mää en aio ikinä asua muualla kun kerrostalossa!” Nyt en tiedä pitääkö asiasta syyttää tätä maailman ihaninta blogia vai sitä että musta on tulossa ”vanha”, mutta ai että kun haaveissa olis joku puoliks lahonnu maatila minkä sais ite rempata alusta loppuun (heh, ”sais”, jos kauhutarinoita on uskominen niin tollaset projektit johtaa vähintään parisuhteen päättymiseen ja konkurssiin…) Lapset nyt ei kuitenkaan oo vielä ajankohtasia mutta osaan mä kuvitella sinne lantakasojen keskelle muksunkin juoksenteleen. No sitä odotellessa nautin tän blogin aivan täydellisestä tunnelmasta, kiitos!

    1. Oi, kiitos aivan ihanasta palautteesta! Tuohon lausahduslistaan mun omalta osalta vois lisätä vielä ”mää en ikinä mene naimisiin” – mutta kappas, täällä sitä ollaan! 🙂 Jännä, miten haaveet muuttuu ja takinkääntöjä tapahtuu, itsekään en olisi siisi vielä muutama vuosi sitten nähnyt itseäni tällaisessa elämässä. Mutta tosiaan nyt, kun täällä ollaan, niin hitsi vie – tämähän on ihan parasta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *