Nimeä juhlimassa

Ai niin, ai miten juhlat menivät? Aamulla satoi vettä, päivänsankari itkikitisi ja äidin hermot olivat… niitä ei ollut.

Mutta yhden aikaan koko Toukolan yli kiiri meidän pihalta mummin riemunkiljaisu: ”No NYT alkoi paistaa aurinko!”. Siitä ne julhat sitten alkoivat käynnistyä: äitikin ehti laittaa juhlamekon päälle, ja vieraat alkoivat saapua ja täyttää sateen jäljiltä kuivuvaa pihamaata.

nimiaiset.jpg

Päivänsankari oli pirteänä ja nättinä mekossaan, vieraat olivat hyväntuulisia, ”julhallisuudet” sujuivat rennosti, tarjoilut olivat huippuherkullisia (kiitos isovanhemmat & Sara-täti!) ja Silvan ensimmäiset lahjat aivan mielettömän ihania ja ajatuksella valittuja (kiitos kaikki ihanat!).

Eikä selkäkakkakaan tullut ennen kuin illalla, kun juhlamekko oli jo vaihdettu arkisempaan.

(miksi aina sille Ruskovillan bodylle, oi miksi miksi?)

Ja äiti unohti kokonaan kuvien ottamisen, joten toivotaan saavamme pian vierailta kuvia sähköpostiin…

Mutta ei täällä vielä lepäillä – ”pois nyt se tietokone”, pohjoisen-mummi paheksuu. Tänään lupasin viedä juhlissa pitkästyneen siskontytön tyttöjenpäivään: aamupäivällä koulureppushoppailemaan (mistä HEMMETISTÄ ostetaan koulureppuja?), iltapäivällä viedään Kuusamon-vaari lentokentälle ja illaksi mennään Linnanmäelle kieppumaan iltarannekkeilla. Kaikkiin laitteisiin, jee!

To be continued siis, ”nyt se kone kiinni”, sanoo mummi!

Kommentit (6)
  1. Ekakskin, pakko sanoa ihan vaan se, että tuo mekko on aivan ihana! Ja tokakskin. En tiiä onko se yleensä niin että vauvablogeja lukee tuoreet tai odottavat äidit, semmonen mielikuva mulla ainakin on. Noh, ite oon sen ikänen, vauva ei tosiaan oo suunnitelmissa vähään (okei PITKÄÄN) aikaan, eikä semmosta osaa edes ajatella. Ja siks ärsyttää se, jos jollekkin sanon että hei luen tämmöstä hyvää (vauva)blogia, niin heti kysytään että MIKS, OOTKO RASKAANA??. Ei, en oo, kun tykkään lukee hyvinkirjotettuja juttuja mielenkiintosista aiheista, siinä se 🙂 Tottakai kattelen että ”voi kamala kun se on söpö ja minäkin haluan vauvan!” Mutta, ei ei ei, jos sitä ensin ite ees aikuistuis, ees vähän. Pointtihan tässä kommentissa oli (jos sitä on ollenkaan), että oot ihana, ja on mahtavaa että joku kirjottaa noin rehellisesti, persoonallisesti ja laittaa itsensä likoon. Sillein, että mekin, joille asia ei oo niinkää ajankohtainen, jaksetaan ja halutaan lukea! 🙂 Vähän aikaa sitten oikeestaan vasta aloin sun blogia lukea, ja oli pakko lukea ihan ekasta jutusta alkaen kaikki. Tänää saavuin ”nykyaikaan”, toivottavasti pian tulee uusia postauksia, että riittää lukemista vielä ! 🙂

  2. Ihanaiset, sekä tytär että äiti <3

    Kaunis nimi kokonaisuudessaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *