Oho bikineissä

 

Oli kuuma, laitoin päälle bikinit. Oho. Oho niin monella eri tasolla.

Okei alaosa oli tiukka. Yläosa oli… kerrassaan sopimaton. Ja se siihen väliin jäävä osuus… oho.

Olen laiha tyttö levinneessä keskivartalossa.

 Vieläkään ei vaan TUNNU siltä, miltä valokuvat näyttävät (peilikuva nyt valehtelee anyway).  Painan edelleen Ne Yhdeksän Kiloa enemmän kuin vuosi sitten. Ei vaan TUNNU siltä. Tuntuu ihan hyvältä. Ei ehkä näytä, mutta tuntuu.

Ihmettelin ääneen asiaa Joelille : ennen painoindeksi näytti alipainoa ja silti muutaman kilon painonnousun tunsi heti öllöttävänä olona keskivartalolla. Nyt keskivartalo näyttää TUOLTA (oikeasti se on varmaan ihan normaali teini-iän ylittännen naisen keskivartalo) ja silti tuntuu hyvältä.
”No, sehän on sitten ihan täydellistä”, Joel totesi.

Hmm no niin onkin. Niin olivat myös Joelin tänäKIN aamuna aamupalaksi paistamat kardemummaohukaiset. Feta-oliivitäytteellä. Mmm.

silva_nukkuu.jpg

Jos kroppa ruokkii tällaisen söpöliinin, se ei voi olla kovin huono.

 

Kommentit (11)
 1. Näin kyllä. Ja näin siitä mm. sun kadehdittavan ihanat hiukset 🙂

  Mulla on tainnu kyllä jäädä tää maha lopullisesti ”ehkä sit ens kesänä” -kuntoon tai ainaki ”sit, ku ei tarvi enää koko ajan kanniskella” -kuntoon. Synnytyksen jälkeen maha katos turvotuksen mukana noin puolestoista viikos (no eipä se 30 viikolle ehtiny kovin paljon kasvaakaa), vain palatakseen takasi tytön olles jotain 4-5 kk, kun syödä ehti päivisin käytännös vaan leipää, ja selkä kenos maha pullistettuna nyt vaan sai parhaiten tuettua erilaiset kantoasentovariaatiot.

  Tuo on kyllä käsittämätöntä, miten toisen painoa voidaan käyttää aseena. On tuota tullu ny joskus hellästi miehelle kommentoitua, ja hän minulle, mutta pointtina on ollu nimen omaan huoli toisen voinnista. Voimia uuteen vaiheeseen!

 2. Tessa ja Kain
  30.7.2012, 12:32

  Juu, nimenomaan aamupäivää/päivää ajattelinkin, ovat vauvatkin pirteimmillään.

  Ja tuosta Simon kommentista vielä, että tais nimenomaan olla semmoinen kommentti, minkä hän arvasi satuttavan eniten. Oli kesken ihan muusta asiasta johtuvaa riitaa. Sitä paitsi, mulle ei jäänyt raskaudesta edes yhtään kiloa – taidan peräti olla pari kiloa kevyempi kuin vuosi sitten. Olen aina ollut pyöreä, reilut 80 kiloa – mutta kuten mainitsin, olen myös sen 177 senttiä pitkä, eli en tiedä, ei se mua ole koskaan pahemmin vaivannut. Eikä Simoakaan, silloin ennen kun muut asiat olivat kunnossa. Ärsyttävää.

  Tottakai toisen sanomiset harmittaa, mutta pitää silti ajatella ensisijaisesti vauvaa. Viime kuussa minä en syönyt tarpeeksi, kun oli niin kuuma – Kain laihtui saman tien yli puoli kiloa ja joutui aloittamaan soseiden maistelun kuukautta aiemmin kuin suunniteltu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *