Oi Sophie, oi miksi?

Me tykätään villieläimistä, etenkin kirahveista. Oikein todella-todella tykätään. Tansanian-safarilla juuri kirahvit hätkähdyttivät aina eniten. Miten ne voivatkin olla noin pitkäkaulaisen kummallisia. Korkeita. Hoikkia. Kauniita. Rauhallisia. Esihistoriallisia.

kirahvit.jpg

Silvalla on paljon eläinvaatteita ja -leluja: tiikeriä, leijonaa, seepraa ja totta kai myös kirahvia. Siksipä olimme aivan innoissamme, kun saimme nimiäislahjaksi Sophie-kirahvin – olin sitä itsekin lastentarvikekaupoissa hypistellyt. Ai tää on se kirahvi…

leluja.jpg

Iik ei kai tuo tiikeri syö näitä kolmea kirahvia?

Mutta hmm. Olen täydellisen trendimerkkiummikko etenkin näissä lastentrendiasioissa, joten esitän kysymyksen: miksi? Sophie on toki ihana, mutta miksi miksi miksi juuri Se esiintyy joka ikisessä vauvablogissa ja -lehdessä? Käsi ylös, kenellä ei ole Sophieta?

Tuntuu, että jokaisella on.

Miksi?
Se on suloinen. No niin on moni muukin lelu.
Se on myrkytön. No niin on moni muukin lelu.
Se on klassikko. Täh? Vauvaklassikko? No just…
Sellainen on monilla julkkiksillakin. No just…

Miksi juuri tämä? Voi minua trendimoukkaäitiä.

joel_piirtaa_kirahvia.jpg

Trendilelu poseerasi Joelille.

Kommentit (39)
  1. Kannatetaan 🙂

    Jos joku noista Hokkuspokkuksista innostui (eikä välttämättä ole intoa fiksailla), niin niitä myydään ainakin ruotsalaisissa nettikaupoissa ihan uutenakin (saa valita pehmusteen ja kuoren värin). Itse sain käytetystä toimivan pelin, vain murto-osan hinnalla, kun putsas huolella ja vaihtoi pehmusteeseen uudet kankaat 🙂

  2. Niin ja unohdin kirjoittaa hyvän vinkin ikenien kutinaan. Anna vauvallesi jääkaappikylmä hyvin pesty porkkana. Sillä hän voi rapsutella ikeniään ja imeskellä turvallisesti viilentävää porkkanaa. Porkkanasta hampaaton vauva ei kuitenkaan saa mitään irti, mutta helpottaa oloa.

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *