Oi vau

Tiedättekö sen tunteen, kun on ollut pari vuorokautta ihan hurjan hauskaa, on painanut menemään aktiviteetista toiseen, tutustunut uusiin ihmisiin, tehnyt sitä tehnyt tätä mennyt sinne mennyt tänne, nauranut tanssinut laulanut räpsinyt ziljoona kuvaa nallefanien riemusta unohtanut syödä syönyt liikaa pitänyt hauskaa ollut kivaa nukkunut hyvin nukkunut huonosti sanoinko jo pitänyt ihan älyttömän hauskaa… …ja sitten on yhtä äkkiä kotona.

Kun olo on yhtä aikaa täh? ja jee!

Ja kun joku kysyy, että ”no millaista teillä oli”, voi sanoa vaan ”ihan älyttömän mielettömän mahtavaa” eikä mitään järkevämpää tule suusta ulos. Etenkään sen jälkeen, kun mega-actionhauskuusviikolopun jälkeen.

Mikä lause tuo nyt sitten oli?!? Eihän tossa ollut mitään järkeä. Noin mä nyt näköjään kuitenkin kirjoitin.

Kun ei kykene sen jäsennellympään ajatteluun, pää on vielä ihan mullinmallin ihan niin kuin se kameran muistikortti, jossa on viisisataa kuvaa riemuintoisista naperoista.

Mutta mahanpohjaa hykerryttää sellainen superhyvä olo.

Että hitsi muuten että oli hyvä juttu.

Niin tiedättekö?

Koska sellainen olo mulla on nyt.

Ehkä huomenna jotain jäsennellympää. Nyt ihan pari täysrandomia tunnelmakuvaa täysrandomissa järjestyksessä. Autenttista. Niin kuin mun pää just nyt.

tiri.JPG

nalledisko kaikki.JPG

vauva diskossa.JPG

nallet moikkaus.JPG

hepat.JPG

diskossa1.JPG

diskohileet.JPG

aamupala nallet.JPG

Kiitos te kaikki ihanat mukana olleet! Oli niin parasta tutustua teihin – ja niin kuin tänään aamupalapöydässä totesin, ihan mielettömän hyvä ja rento porukka me saatiin kasaan. Ootte huippuja! Ootte parhaita! Hei kuulkaas kesällä uusinta? 🙂

Kiitos myös kylpylälle, mutta etenkin nalletalon väelle! Voi vau. Mulla loppuu sanat. Kiitos! <3

Teitte joukollisen naperoita (ja sitä kautta heidän vanhempiaan) aivan pohjattoman onnellisiksi. Tätä muistellaan ehkä koko loppuvuosi. Ihan parasta. Kiitos!

Huomenna tunnelmia vähän jäsennellymmin. Sanoinko mä sen jo? Ehkä en. Uuuh. Ihan parasta.

 

PS. Hei te mukana olleet; jos epäilette, että mulla ei ole teidän meiliosoitettanne, heittäkää meiliä mulle päin! (tai Facebook-viestiä Puutalobabyn Facebookiin) Laitan nimittäin teille huomenna meiliä vielä tulemaan 🙂

Kommentit (4)
  1. Virkaihmis-äiti
    24.5.2015, 19:17

    Suuri kiitos teille! Oli niin kivasti järkätty ja ajateltu kaikki, lomaksi voi kyllä kutsua! Taviksetkin viihty;) Tosi mukavia tyyppejä oli matkassa. Tullaan seuraaville festareille kans ja suositellaan muillekkin! (Otin nyt yhden näistä vanhoista nimimerkeistäni käyttöön niin tiedät kenen kännykästä ne huonot jutut usein tänne kommenttiosioon lähtee..:))

  2. Joo, kesällä uusiksi!! Aivan ihanaa näytti olleen. Mua harmittaa niin paljon kun ei päästykään. Hemmetin räkä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *