Pääsee paljon helpommalla…

…jos luopuu siitä ideaalista…

sukat.jpg

…että jalassa pitää olla samaa paria olevat sukat.

 

Laitoin kesken työpäivän (kyllä) viestin Joelille (sori), että millaiset sukat sulla on.
”Ei kai nyt mulla mitään sukkia ole”, Joel vastasi.

Eripariperheessämme on avojalkamies.

Kommentit (20)
  1. Taisi olla Heli Laaksonen joka joskus kirjoitti että elämä on liian lyhyt samanparisten sukkien laatikosta etsimiseen. Musta jotenkin ihana ajatus ja siteeraan sitä aina kaikille jotka jaksaa ihmetellä mun eriparisukkia. Useimmiten ne on muuten lapsia jotka tän asian huomaa 😉

  2. Huippu puheenaihe! Pitää siis jakaa omat sukkatapani. Itse ostan ja käytän lähes pelkästään mustia sukkia, joiden varsissa on joku pieni kuvio. Sukat siis näyttävät pelkiltä mustilta sukilta housujen kanssa pidettyinä, mutta nilkoista löytyvät samanlaiset kuviot. On elukoita, sydämiä, tähtiä ja kaiken maailman dimangeja. Paritan sukat jo pyykkinarulle vierekkäin, tietysti 😉 Isännän sukkien paritus on huomattavasti tylsempää ja haastavampaa, koska mustissa sukissa on vain pieniä eroja: kireys, sävy, kuluneisuus.. Huhh!!

    Kolmetoistavuotias siskontyttö kavereineen pitää myös eriparisukkia, neonvärisiä. Pitäisi varmaan joku päivä heittäytyä villiksi ja laittaa toiseen jalkaan musta tähtisukka ja toiseen musta sydänsukka.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *