Päivä 13 flunssassa ja…

…olohuone näyttää tältä:

olohuone.jpg

Bongaa leluhurrikaanista pieni räkänokka.

 

Sanoikohan joku nimeltämainitsematon bloggaaja joskus, että meillä on vain maltillinen määrä leluja…? Tilanne on selvästikin muuttunut.

Kommentit (17)
  1. Ihana ystävä sulla! Nuo puuvaunut näyttävät juuri siltä, että niitä on vaalittu perheessä monta sukupolvea. Tuo ompelupöytä on myös upea!

    Minä odotan, että tyttären huoneen remontti valmistuu (itsestään) ja saan sinne äitini isän tekemän nukkekodin sekä kuutisenkymmentä vuotta vanhat nukenvaunut! Kröhöm.. siis kuka saa.. heheh!

    Silva on todella suloinen tyttö!

  2. Se on muuten hämmästyttävää, miten hyvin lapsi vähän vanhempana muistaa minne minkäkin tavaran on kiikuttanut, vaikka se paikka olisi ihan hullu! Meillä esikoinen sai 3-vuotiaana lahjaksi rahaa, ja me vanhemmathan ei sitä vieraidenkestityshässäkässä huomattu, ennenkuin vieras lähtiessä kysyi, että toihan se teille ne rahat!?! No ei… Ymmärsiköhän edes että ne on oikeaa rahaa vai onkohan niihin jo piirretty/silputtu saksilla, kävi ihan ekaksi mielessä. Kysyin lapselta missä rahat on eikä kuulemma tiennyt… Vieraiden lähdettyä alkoi iltapuuhat ja vasta aamulla muistin kysellä uudelleen rahojen perään. Kaikki kolme seteliä löytyivät: yksi vaatekaapista t-paitapinon välistä, yksi askartelupapereiden joukosta ja viimeinen maton alta. Mitä lie ajatellut noita kätkiessään?!?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *